söndag

Måttligt less man blir på de som tror att hallen är någon jäkla ungdomsgård och famlar ut och in och lever om med musik och dyl. och trots att man säger åt dom att hålla i bollarna, glömmer dom bort det lika fort.
marre blev stöört less en gång och röt till asså man bli jäävligt less på att ni håller på att leka här inne. ahh, helt rätt. Vad gör folk där som inte ens spelar basket? och det bara är basketträningar innan och efteråt.
när malin coachade oss fick knappt någon studsa när vi gjorde övningarna. hårda reglar, ohja. men okej om dom studsar när vi kör, men fan inte när våran coach pratar.

japp, vi är less!

fridrott på idrotten nu i någon vecka, inte favvogrejjen precis. höjd och längd är inte min grej, hehe.



grattis pillan :)


Kollade precis på starshemsidan på hur många spelare vi ungefär är i truppen nu, och vi är ju typ bara 15 spelare  nu :o Helt stört hur många som har slutat ändå!

vi har läger till helgen, kommer att bo på cityrehab i stan hela gänget. blir kul. men upp sjukt tidigt, 06.30 på lördag, uhh.
Blir två matcher, bg och vråken. länge sen vi spelade match, sist starscupen? aajo, så det blir kul.

Och pillan fyller år idag! Har redan grattat henne kring halv 1 inatt, när hon berättade om en sjukt ful/dum grej hon gjort. okej, hur fult var det inte? jag höll på att dö. orka vara så taskig pillan, lågt var det ; ) men en aning kul. som en film, egentligen. ajja, men grattis än en gång sötis, du är bäst!

  
 
 
 

hihi, kan man bli sötare?


the right words

Åt nyss upp tacosresterna från igår. Blev en lång rutt på stan med frida idag :) Supertrevligt. Vi tog oss en fika och strosade runt i alla affärer minst två gånger. Vi har bestämt oss för att träffas lite oftare, kul att vi träffas typ varje halvår, hehe. dags att ta tag i det.
Inhandlade en mössa. Kändes som en behövande grej, blivit så himla kallt nu.




dessa kedjebrev...

Varför alla dessa kedjebrev? Fick minst 5st igår när jag precis höll på att somna, och varför skickar folk ens runt dom? Det är ju inte sant eller så. På smsen jag fick igår stod det: din mammas hjärta kommer att stanna, det kommer att vara ditt fel. alla kommer att skylla på dig. om du inte skickar detta vidare till 10 personer inom 10 minuter kommer mardrömmen slå in i natt klockan tolv. vill du döda din egen mamma?

För det första så är det ju den som skickar det till mig som dödar min mamma isånnafall, och för det andra, mamma var inte död när jag vaknade, och jag hade inte skickat vidare till en enda. Det är bara väldigt stört det här med kedjebrev egentligen, kommer ju minst varje vecka, t.ex att om man inte skickar vidare kommer du ha otur i resten av ditt liv osv, svammel asså :)

Följde mamma en sväng på synsam efter skolan för att kolla glasses åt mig. har linser, men glömmer/orkar aldrig ta på mig dom på morgonen. Har beställt ett par nu, och måste verkligen kolla om synen, fick tid på måndag. den har försämrats massor tror jag. Satt längst fram idag i klassrummet, och läraren stoppade betygskriterier på overheaden, jag såg inte vad det stod, pillan fick läsa åt mig. så fick ta tag i det där nu.

Imorgon tror jag det blir att vara med frida r , sjuuukt vad länge sen det var. helt stört. vi ses alltför sällan, så det blir trevligt isf :)



musikal

Yess, har ju fått en ny nolärare eftersom malin har slutat, och vi fick en grymt bra, anders som varit på b-enheten. allt blir som intressant när han står därframme och drar ett skämt då och då. det blir nog kanon det hära. eftersom jag alltid tyckt att no är det absolut tråkigaste och mest ointressantaste ämnet. Skönt att få en ny ibland, få börja om helt från början som.

Påtal om ny lärare så är rita tjänstledig typ, så vi har göta. Kul att Amanda virrade idag när hon skulle ropa på henne och inte kunde säga göta, utan först greta, sen gröta, bra jobb. Fick göra äppelpaj idag, fasst jobbade med amanda som är allergisk mot äpplen, så hon gav oss blåbär, mycket godare =)

Första elevensvallektionen, och visade sig vara massa bra som hade valt musikal, och rocktjejen från klövern vill typ sluta, för att det inte var hennes typ av låtar som vi skulle använda. Och joppa ska typ byta till idrott, men vi blir nog tolv iallafall. Och jag har aldrig vetat att åsa är bra på att sjunga, asså läraren. Man kan inte tro att så mycket röst kan komma från en sådan liten människa, fantastiskt bra!

Fredag imorgon, superhärligt. Inget bestämt för helgen än så länge, fasst micke vill att jag ska hänga med på brooklyn-avan matchen på bergnäset på lördagkväll. Får vällan se hur det blir.

Har snart sett färdigt alla avsnitt av sex and the city, är på sista skivan, ska nog se klart allt nu innan träningen :)

Ha det bra.

ett gott skratt förlänger livet

Blev väldigt lungt idag också, skönt det. Fick veta elevensvalgrupperna. Jag hade valt musikal, verkade som en kul grej, den är ny, och kändes ändå ganska chill nu när helena har kommit tillbaka. Kände innan sommarlovet att jag bara ville byta, till idrott alltså. kändes som att det bara var jag som hade valt den där musikalgrejen, fasst då hade amanda valt typ slöjd, och över min döda kropp att jag väljer det alltså. snälla, säg att jag får byta, snälla. Var rätt så orolig över att inte det skulle gå pga att marianne sa att det var nog ganska få som valt det, och det nog inte gick att byta. åhhhh. vem skulle jag få vara med, kul typ, jag och någon klöverträsk-rockare typ. jippi. Så hände det fantastiska, pillan, hade tänkt precis samma som jag och också valt det, hahahah. bra det var. störda vi är egentligen! Vill inte byta nu, bra det kommer bli. nog för att vi är kassa på att sjunga, men vadtusan, bara att sjunga med, eller dra en sväng på gitarren. På tal om pillan så har vi haft världens skrattanfall sen skolan började. helt stört vad ful humor vi har. det matchar som. haha, skämten alltså. helt fantastiskt. Dock var jag nog väldiigt trött i måndags, då vi började klaga på att vi inte skulle få någon sovmorgon, som faktiskt var förjävligt. Jag vet inte vad som hände. men började storskratta, och började babbla om hur kul det egentligen var att man vill ligga hemma ensam i ett mörkt rum och blunda, och drömma, och snacka i sömnen och vad man nu gör, längre än typ 8 timmar. Var väldigt kul då, kanske inte nu, men jag var trött, okej?

Vi började iallafall stoorskratta när carina och marianna hade skrivit upp enhetsdagens grupper på tavlan. så hade dom skrivit "pillan" istället för pernilla. hur många gånger har det hänt? en lärare som skriver smeknamn :O kul var det iallafall! Vi upptäckte mer namn, ludde, ingen lärare som någonsin skrivit det förut? och Carro, inte det heller? inte med våran klass iallafall.
Störda som vi är började vi tänka på vilka smeknamn som mer kunde stå. som, gurrasnurra (msnnamn), angel (namn som frank ville bli kallad för något år sen) , majen (ett namn jag blivit kallad från tidig ålder av min bror, dock har han slutat med det nu), gangstaahhh(inget namn utges) , adde, osv. vem vet.




Vi var fyra stycken som samlades vid måttsundsbackens parkering. + karin då. Var väldans tungt, men en eloge till carro som inte tränat ett dugg på hela sommaren och ändå orkade väldigt mycket. Karin var med igen, på att först gå och en springa uppför treans backe, samt fysen däruppe, och ruscharna hela vägen upp på baksidan. så hurtig ska jag också bli när jag blir äldre :)

Jag och Kristina ska beställa kläder från internet snart. längtar. man hittar så himla mycket alltså!

Väldigt fin, en aning dyr, men det är det värt=))

FÅR TRÄNA I ANTNÄSHALLEN PÅ TORSDAG, HUR LÄNGE SEN VAR INTE DET?? LÄNGTAR :):):)



everything will be okay

Första dagen på skolan, och vad hur lungt som helst. Kul att träffa alla, dock fick vi sjukt dåligt shema. Enda bra att vi slutar 13 på fredagar, men resten var verkligen inte som jag hoppats, men det får duga. Vi gick bara igenom likabehandlingsplanen, och hur allt kommer se ut, sen slutade vi halv 12 :)

När jag kom hem tog jag mig orken att träningscykla till tvn, dom visade alla speciella tillfällen och medaljtagare från os. Något jagoch ska lägga mig och se sex and the city nu. först skölja ur hårinpackningen och mat.

Måste hitta busskortet också. Trodde vi skulle få nytt som vi alltid får, men tydligen inte. Det ligger säket här någonstans..


den stunden vill jag göra om

Var mycket trevligt igår :) Vi käkade pizza, snackade otroligt mycket, alla hade saker att säga hela tiden, det var nog aldrig tyst. Vi gick till hemmakväll och hyrde film, en thriller. ändå bra. fasst sjukt mysko. Det var typ 4 män och en tjej som kidnappade en 8åring som var barn till sjukt rika föräldrar. Ungen var seriöst psyk.  Han dödade alla en efter en med sitt sinne typ. och han ritade på väggarna där han hölls fången precis hur allt skulle hända, och det gick inte att stoppa. bra var den iallafall, men barnet dog tillslut.

Gick upp 08.25 idag för att se basketfinalen, grymt tungt att stiga upp.. satan. Värt att gå upp iallafall, grymt bra match!

Jag och amanda ska upp och se alvik div5 om ett tag på ip :)






lördag

Såg wanted än en gång igår med kicki. måste säga att den inte var lika bra denhär som första gången, så somnade där i mitten.. ovanligt.
Hon stängde nog inte dörren helt när hon gick, vaknade inatt av att ross låg som en människa bredvid mig, helt utsträckt ;o Han fick gå ut iallafall, det luktade hund.

börjar skolan på måndag, helt sjukt! Kommer bli kul att träffa alla som man inte sett något av nu under sommaren, till och med frank som slår mig varje gång han går förbi mig i klassrummet och låtsas som ingenting. okej, det är på skämt, men det gör fantastiskt ont ibland. petra har till och med slutat säga åt honom nu och skrattar iställlet, har blivit till en vana. men han är ändå den roliga i klassen typ. mycket man har skrattat åt honom. fasst ibland blir han ärligt för mycket =p  Första veckan kommer vara chill, men sommarlovet har gått alldeles för fort, jag är inte redo för skolan än, men vad ska man göra?
Sista året nu innan gymnasiet, alla år bara går så fort, känns som att det var nyss vi lirade fotboll på alviksskolan på rasterna, och satt och halvsov till staffans prat om hans barndom halva lektionerna. kul att folk till och med räckte upp handen och frågade om vi kunde börja jobba någon gång, då måste samtalet varit illa alltså. När vi gick där kom alltid de gamla eleverna och hälsade på, typ när dom hade sovmorgnar :O Aldrig att jag tänker göra det. Har inte hälsat på än, och det tror jag inte någon i min klass har gjort och tänker göra heller. Verkligen slöseri med sovmorgnar och lediga dagar :)
Påtal om sovmorgnar så har vi inte haft en enda på bergskolan. Less jag blir om vi inte får en eller flera nu sista året åtminstone.

Fira pillan ikväll med några, blir mys med middag och hyra film tydligen =)


bluff

Hur kan en som är så kass på att ljuga vinna hela tiden? Ahhh, blev några runder bluffvändtia mot anna idag, och hon var stört dålig på att ljuga :p så när jag inte bluffade på henne, och hon hade bluffat, kom världens storaste leende upp. Blev nog ändå 2-2 i matcher. Jag antar att jag också är kass dårå : )





varförihelvete?


söt hundvalp

Kom precis hem från första träningen med nya coachen, Karin. Väldigt bra träning,  Blev en uppvärmningsrunda på 7 minuter upp mot grusgropen där vi körde fys+intervaller i en backe, tungt ändå ! Karin var förvånande nog med på övningarna också, sjukt vältränad! Hon är tydligen någon militärgrej, och dom måste klara vissa mål typ, så hon tränar hela tiden ;o
Hon ska ta med oss till måttsundsbacken på tisdag och springa. lär bli rätt så tungt!


Vaknade upp och cyklade till amanda imorse. dom hade köpt en urgullig valp, fyttuuusaan, söt den var alltså! Loka heter den, och den andra bira, sjukt klitchigt ;) Sen kom peson, blev att se en stund på grease, os, och idol 2007, hehe.



Dock inte Loka, men fantastiskt lik!

imorgon blir det anna =))

tixens okrönta konung

Stefan holm gör ju alltid en viss grej innan han ska hoppa höjd. såg på nyheterna igår, och den här killen, som kommer efter holm, det är fan sjukt! Kolla från 14:56 till 16:26.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1222125


brutet ben?

det började med ett vi boxas och slutade med att ett ben gick sönder..
Anton var redo när jag kom in i köket med boxningshandskar, så det skulle göra mindre ont för mig. jag däremot fick kämpa utan. en hård kamp som tog sig från köket till vardagsrummet. mamma utbrast det gamla vanliga sluta nu innan någon gör illa sig, vilket vi aldrig lyssnar på, (om inte jag får allt för ont och ger upp). Idag tröttnade jag, och gick tillbaka och la mig i min säng för att se på ännu några avsnitt av sex and the city. Anton kom in efter sisådär 15 min, nå, kan du brottas?
KNAAK.
Japp, sängen brast ner i golvet. Ett ben bröts, fasst anton fixade det som tur var.

aldrig mer brottning i den sängen, that´s for sure.


kan det regna mer än såhär?

har nog regnat oavbrutet hela dagen. bra på ett sätt, behöver man inte någon anledning varför man sitter inne hela dagen, och man känner inte att man vill ut heller när man liks är sjuk. jag har blivit jättemycket bättre iallafall nu, ska nog träna imorgon =)

Har inte varit precis någon vinnare idag. Anton laddade hem något skjutspel på min dator, sofies och på hans. så satt alla vid varsin och försökte döda varandra. jag förlorade, första gången iallafall. trodde det skulle vara mycket enklare än vad det var, anton dödade mig hela tiden...  fick in några skott på sofie iallafall. hehe.
andra omgången höll jag på att vinna. eller bara i början då jag dödade anton massor, men det jämnade ut sig nrä jag råkade börja döda mig själv..

Efter det spelade vi poker, inte på internet, utan med marker. Gick bra i början och jag tog ledningen. Men anton den jäveln, ska ha så jäkla tur hela tiden. lesssss. Vann han på rivern varje gång, då jag skulle ha vunnit..

blev även en hårfärgning :)

måste ses!

Har inte sett en så bra film på hur länge som helst, Wanted, grymt jäkla bra!


oönskat nattbesök

Har inte skrattat så mycket på länge alltså. Pratade med pillan i telefon igår, och vi började prata om massa gamla minnen på alviksskolan, samt från 7an typ. Vad man kommer ihåg grejer egentligen från typ 1an, sjukt kul!

Tror jag måste börja låsa mitt rum eller något på natten. Hunden har kommit in flera nätter i rad nu och hoppat upp i sängen, och typ börjat klia sig själv, och låta.. Hade glömt att stänga dörren helt, eftersom datorsladden går ut där.  Röck till en snabb gång för att säga åt på skarpen, lägg av! gå ut! Ross lydde, men kom inte så långt, han la sig i dörröppningen och började låta där istället. hade gjort vad som helst för ett par öronproppar där alltså.

Idag for Jag, anton, sofie och pappa for till måttsund och åkte ut en sväng med båten. gode härligt på sjön alltså, låg där fram och höll verkligen på att somna. jättehärligt!

Och jag ska köpa en telefon nu snarast, typ imorgon. fanns en billig på elgiganten, 400 kr ;) men den såg ändå hyffsat bra ut, får önska mig en ny i julklapp i värsta fall.

Har bara varit inne heela helgen pga min förkylning och feber. förutom båtturen, och lirade nyss lite 21 mot kicki och viktor. Vill bli helfrisk nu, är på bättringsvägen iallafall.

/ m.s

sista veckan

sista veckan nu innan skolan börjar, och som man alltid säger, det har gått alldeles för fort! ;o

Hoppas på middag snart, ruggigt hungrig, och se basketen efter det, usa-spanien :)
Blir att följa u-16 semifinalen på internet senare också.

Har ändå blivit några bilder denna sommar;

     
 
  
   

sjuk

jag är så varm. känns som att jag har 43 i feber....

hatar att vara sjuk. skulle egentligen ha tränat med brooklyn, sen varit med anna. men vad kan man göra? sitta och se sex and the city hela dagarna? jaa, det blir så. somnade en bra stund också, fantastic.







frossa?

fiifan. har blivit sjuk nu typ. fick typ frossa hos sara och maria, och på bion, frös som tusan!

Alla tester är avklarade nu, helt fantastiskt skönt, men känns verklgien i baksida lår alltså, tungt det var att ta sig uppför de tre långa trapporna upp till tvillingarnas lägenhet;o

Kom nyss hem från Love Guru, och martina, den var inte så hemsk som det var sagt ;p Var ändå rätt kul, och, vi kunde skratta hur högt vi ville eftersom vi var ensamma i salongen ;) Fasst den var såklart inte i toppen, haha. men sjukt ful =p


Ska sooooova ut imorgon för en gångs skull.

din tur.


vilken dag

Då var första dagen över av fystesterna. Fick dra mig upp kvart i 7 imorse för att hinna med 7.20 bussen, verkligen tungt! Var ju inte lite svårt att hålla sig för att somna i bussen heller, fick verklgien kämpa.

Klockan halv 9 var jag och ida redo på ormberget, och typ 7 till. Var 5.4an, vilken alla klarade. sköönt..
Efter det promenerade vi hem till ellen, käkade, såg tv, och bara tog det lungt tills vi tog cyklarna till björxhallen för styrketest. orka att typ uppvärmningen var jobbigare än själva testet! sprang rätt mycket ändå. sen var vi två och två som körde i omgångar, så vi gick över tiden..

kul att det började spöregna, och jag hade cyklat dit i shorts. blev ganska så kallt på hemvägen..

sen han vi knappt vila något, bara en stund, sen ormis igen, 3 x 1.5. det var nog det tyngsta idag, fytusan.kanske för att det var det sista vi gjorde för dagen, men ändå.  det spöregnade då också, vilket ändå var rätt härligt. en spydde till och med, men alla klarade alla testerna idag :)

upp i gryningen imorgon också! 3.3an, beeptest björx, och backintervall, sen ärre klarrrrrrt!

sista träningen slutar 17.40, sen blir det bio med maria, joppa, sara och peson och se love guru ;)

ska lägga mig och se sex and the city, somnar säkert :)


ljudlöst

hur lyckas jag?

Jessica ringde mig och hörde om jag skulle följa med upp i skogen och plocka blåbär. visst, jag hade inget bättre för mig. hade redan myskläder på mig, så jag stoppade bara mobilen i fickan och gick över till jessica. Vi traskade upp mot skogen med hinken och plockaren i högsta hugg.
Vi lessnade väl efter 45minuter typ, och började gå neråt. Då jag märkte det.. helvete, vars är min mobil??? Japp,. jag hade lyckats. Någonstans i skogen ligger det nu, vi hittade den aldrig. Jag,jessica och johan letade ändå ett rätt bra tag, och ringde till den, men dum som jag är hade jag sattit den på ljudlöst.... kul! gick absolut inte att hitta.
visste redan vad både mamma och pappa skulle säga. ärligt, jag sa till jessica precis hur dom skulle reagera. och så blev det.
kom in genom dörren, och sa; vet ni vad jag har lyckats med?
Pappa frågade en grej som mycket väl kunde ha hänt,; Har du tappat ut alla blåbär?
Nej, jag har tappat bort min telefon. och vi hittade den inte hur mycket vi letade. hade den på ljudlöst....
Pappas replik kom först, en väldigt lugn en, där han satt i soffan; Jaha, då var du utan mobil.
Mamma däremot; VAAAA?!?!?!?!? varför har du på ljudlöst? Gå tillbaka och leta, jag följer med och letar, blablablabalbalbal.
Nej mamma, det går inte. den ligger någonstans mitt i skogen och den går absolut inte att hitta...

jao. är utan telefon nu iallafall. jag hoppas kunna få samma nummer sen, och hoppas på att få tag på en mobil snarast alltså. så försök inte ringa eller så. ingen idé.

Förrästen så ´blev det inte så mycket blåbär, blev tröstätning påvägen hem..

huimin

skulle ta lltbussen imorse till kronan, och när jag precis tänkte sätta mig hörde jag en igenkänd röst i radion. Huimin! Min mattelärare. Kines, snackar ursött! iallafall så satt jag där och log för mig själv medan jag lyssnade på hennes och radiopratarens snack. Huimin, började snacka om att hon såg basketen igår, usa-kina. radioprataren:jahaa, ja, yao ming, 2.29 m lång, är ju verkligen stor för kina. Huimin: Jaa, det kan man säga.
Sen pratade dom vidare om os, men när bussen drog igång hörde jag ingenting. kul var det iallafall.

var nästsista träningen idag för sommarträningarna. har endast imorgon, och sen fystester ons-tors på ormis och björx.
ska träna med brooklyn på fredag iallafall, tills antnäs drar igång.


slutsålt

Blev ingen bio idag, inte för att du jessica sa att det var bättre att se klart alla säsonger först, utan för att alla biljetter var slut :/ får se den någon annan dag.

jag och ida hade en fin "gurk och vindruvesyn" vid dagens middag. kul det var, blev inte så mycket mat uppkäkat, mest grönsaker som gjorde oss mätta och trötta av allt skratt, fula vi är..

Blir iallafall filmkväll hos ida ikväll. pänt,jonna, erik och ellen kommer strax. får se vad det blir att hyra :)

ha en trevligt fredagskväll!


best way? säkert,

nu har jag lånat alla säsonger av sex and the city av jessica, blir mycket av det =) ska se filmen på bio imorgon med ida och ellen. har hört att den är riktigt bra!

Träningen idag var fantastiskt jobbig. 3.3an skulle vi springa, på tid. så sprang hela gänget fel. jonna skyllde på mig.. men hon hade ju ärligt kunnat vända om hon såg att jag sprang in på fel spår :)
Iallafall så blev det helt fel, men vi kom in sen igen på 3.3an, så vi slapp inte backarna.
Efter det släpade aldrin med oss till ormbergsbacken. Började med att springa kasnske 15 meter upp i en brant, 5 gånger upp och ner. sen samma grej, fasst baklänges. Jag, rebecka,josse och jennifer var helt slut. ellen slapp backen pga hennes knän, jonna också, men hennes anledning har jag ingen aning om.
Vi trodde allt var över, satte oss ner i backen i värmen och bara pustade, äntligen över... Så hörde man någonting, som man absolut inte ville höra. nu kan ni börja gå ner till liftbacken. ni ska springa tre gånger uppför hela.. tungt släpade vi oss ner. och vi kämpade oss igenom de tre vändorna. så hörde man varje gången man "spurtade" uppför den sista biten ellen och jonna; kom igen maja. braa kämpat. kör hela vägen. Ville verkligen bara döda dom lyckobarnen som slapp alltså.

nu kommer ida hit och ska sova över. hon är nog här snart. likt att bussarna hit inte är som llt där det står vilken gata man är på, utan man trycker där man alltid går av. så ida har ingen aning. hade varit bra om dom införskaffade det alltså, är ärligt talat inte bara folk som bor här som åker hit.. fasst, oftast.
hon hade iallafall haft ett bra snack med busschauffören, så han stannar på rätt ställe.

lessssss

volleyboll.

kom nyss hem från en ganska så pirrig bilresa hem från volleyboll/fotbolls-liret. bra jag var, eller? Eftersom vi tog vägen för att skjutsa hem micke, som bor i måttsundsronningen, fick vi ta "älgvägen". Vi höll utkik efter älgarna, och var rädda att älgen skulle hoppa in i bilen och döda allesammans. '
efter någon minut utbrast mamma; DÄR ÄR DEN! älgen, som vi haft utkik på. Mitt hjärta verkligen hoppade till, men fortsatte att slå när vi märkte att det bara var någon gren. hemskt var det iallafall, men ingen älg stötte vi på.

När vi lämnat av micke var jag och mamma fortfarande oroliga. och jag skrämde upp mamma lite smått med att det finns fakiskt björnar i dessa skogar också. tänk om det kommer en älg och en björn, risigt läge. Mamma var nog lite smått övertrött och började storskratta och en tanke att en björn kom ridande på en älg.. . ärligt så skrattade jag också åt det...

nu är vi hemma iallafall, och jag ska upp tjugo i 9 imorgon för träning på kronan i två och en halv timme, känner att det kommer bli svårt att ta sig upp imorgonbitti. men mamma är snäll och skjutsar mig, för missade lltbussen förra gången, pga busschauffören som körde huur sakta som helst, och någon barnfamilj som skulle in med barnvagnar och sen när de hoppade av började tjorva med något kvitto. som tur var kom lena nyström och hämtade mig :)

Dags att sova. Godnatt!

staden

inatt drömde jag att min syster dog, hujja, hemsk den var. vaknade med massa tårar i ögonen. och mitt i natten vaknade jag och tänkte skicka ett sms till ehnne och fråga om hon levde, men somnade om. En sån dröm vill man bara vakna ifrån, var länge sen jag hade en sån alltså.

Blev staden idag med amanda :) Hittade en tröja, så käkade vi på dagobert. Blev jäkligt less där mot slutet när man kände att man verkligen gått i varje affär. Tog 15.10 bussen hem, som gick sönder innan måttsund och vi blev sittande där en kvart tills det kom en minibuss som tog oss till alvik.

Ska käkka nu snart, sen volleyboll på malmudden :)

 


dags igen

blev inte borta särskilt länge, plus att jag gick tillbaka till blogg.se. blev småless över att itne veta hur många som läste bloggen om det var någon ide att ens skriva :)

Lk var toppen! Lördag var ändå bäst, lars winnerbäck, fytusan! bra han var. trots att jag kunde kanske 4-5 låtar så var det ändå hur bra som helst. ellen kunde typ alla, så jag försökte hänga på, också lärde hon mig refrängen. Jonnas röst var helt slut efteråt, vilket jag trodde min också skulle vara, så mycket som vi skrikit/sjungt alltså!

Mamma och pappa är på nolia, så ska följa till idas träning en sväng nu :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0