godmorgon

gametimeeeee


svältande råttan

något som är härligt med byn är ju att alla hälsar på alla. trots att man inte har någon aning vem det är man går förbi. Det händer att man t.o.m hälsar på bilarna som åker förbi, eller att dom hälsar på en. man vinkar glatt tillbaka och blir alltid visa samma gång, "vem var det där?". nåja. 

gick nyss förbi någon här utanför och vinkade in. har inte någon blekaste aning om vem det var. en tjej och en kille iallafall. vinkade såklart tillbaka så glatt jag kunde.
tänkte att det var du jessica, men hon såg för kort ut =p

bled hur som helst stan med pillan efter skolan. köpte ett par grågröna? chinos och en tröja från gina. Pillan inhandlade också, en tunika, supersnygg.

vi träffade marre som följde med oss på waynes där hon och pillan drack caffelatté, något som aldrig kommer vara min grej. heh.

match imorgon mot arvidsjaur. hemma som tur var. sen kring fyra ska jag och ellen på idas match på b-näset, och sen ska vi tre dra till ellens stuga :-)

trevlig helg


all the things I told you

jag kommer hem från träning och endast viktor och kicki är hemma. hör att hunden blir ivrig när jag rör mig uppför trappen. öppnar dörren, också hälsar han på mig glatt - i mina trosor?!?

Kristinaaaaaaaaa, vad i helvete?
Någon sekund senare kommer kristina från badrummet - vad är det?
jag: men vad har du gjort med hunden? och med mina trosor?
kristina: HAHA, viktoooooooooooooooooor!

yupp. det var viktor som tänkte skoja med kristina när hon kom ut från toan. ajja, trosorna åkte i tvätten iallafall..


super trouper

är trött och oerhört mätt efter musikal-heldagen idag. var hur som helst stört mycket fika. man behövde då inte vara orolig för att inte bli mätt, och då åt man inte ens från alla sorter..     har varit stört kul på musikalen idag iallafall, gud vad vi har dansat och sjungit. hehe. alltid lika kul, så härlig grupp också!

vi fick veta att vi kommer att spela upp våran musik på "lillan" i stan, nedanför inpuls om ni vet. Ryktas om att dom skulle dra dit tidningen och tv och hela köret. haha, vad händer med det? Rektorn kommer att stå för hela kostnaden, och då har vi bokat den för två dagar från 08.00-02.00 (på natten). Hur som helst så bad dom oss fråga runt om vi visste några som ville komma och kolla på den, så vi därefter kan räkna ut hur många spelningar vi måste ha.

om någon är intresserad så är det bara att skriva här eller så att man kommer osv. det är dock ett tag kvar men vi behöver veta innan. är den 24 april. på kvällen då. yes. så skriv upp er om ni vill dit.

imorn blir det staden med pillan. sen får jag se. annars kommer helgen bestå av ellens stuga, statistikskrivning och ännu en match.





waiting on the world to change

har långt hål och sitter med några i spanskans grupprum. har endast matte, sen slutar vi. skönt. 

vi har gått igenom svenska nationella idag. Det är ju nästa vecka. Är ändå lite nervös, trots att jag hört att det brukar vara enkelt.

Vettetusan hur jagska hinna allt idag. Imorgon har vi heldag med musikalen så vi slipper alla vanliga lektioner. Alla ska därför baka något. Jag kommer dit med en kladdkaka, yess. Min specialitet. haha. Nåja, så det måste jag hinna röra ihop, måste plugga matte och engelska, och sen ska jag döma p93. usch. Micke har lovat att han inte ska bli sur på mig. Men jag har sett många gånger när han har blivit sjukt förbannad på domarna att han sparkar i väggen. Får se till att sköta mig.

på fredag blir det stadenmed pillan. Galet länge sen jag var på stan. Har ärligt talat inte slösat nå pengar alls på väldigt länge. Känns bra. Lär dock bli något inhandlat på fredag :)

puss

take a walk

skön seger med 83-48.

galen huvudsmäll med tjejen där. lilla bulan bakom örat nu..

bra treor tjejjjerrrrr



sov gott


dicho y hecho

hade kunnat åka hur många timmar som helst till i bussen hem. Verkligen ett sömnpiller..

ska plugga engelska nu innan maten. sen slockna till vänner eller nå en stund. Match ikväll mot bergviken, hoppas på vinst. Känner iallafall taggen.

blir upp på skrillorna på morgonidrotten också. frank var ganska så tydlig om att alla skulle köra det imorgon så det blir någon match av något slag.

inga förväntningar

adios



tjejer på hal is

kände mig sjuk igårkväll. mådde bättre imorse så slet mig upp trots att ögonen knappt gick att öppna.. skrillor på idrotten också, så otroligt smidigt och bra. hehh. fick tillbaka fysikprovet idag, gick därifrån med ett vg. kanon eftersom alla dessa noämnen är det värsta i mina ögon.

ikväll blir det att sova otroligt tidigt. fytusan. typ efter maten! eller, tidigt iallfall..

match imorgon mot bergviken hemma 

/engelska plugg


ladies night

hemma

de två första matcherna, mot örebro och högsbo slog vi stort. sen idag mötte vvi blackeberg som är riktigt duktiga. men vad tusan, vi slog dom!? fiifan vad bra. med tolv pinnar. och gruppsegrare blev vi. yesss. nästa omg i luleå då?

har varit grymt kul iallafall. vi bodde på ett vandrarhem där även "transvestitrockare" bodde. dessak illar stod och sminkade sig i en timme framför spegeln, också såg ida att det stod "ladies-night" på ett kuvert som låg på bordet. haha. läskiga var dom iallafall, ingen aning vars dom kom ifrån heller, inte då sverige, okänt jäkla språk iallfall. sov med ida, ellen och emmak, mycket trevligt. och har sovit som en stock varje natt :)

Sara och Josse N fixade ihop suprisen till igårkväll. alla fick ett papper  var där de skulle svara på frågor som de ställde. frågor som t.ex. vem har bäst balans mellan josse nyström och pänt. så skulle man skriva vem man trodde osv. och sen eftrer vi skrivit dessa hade de kommit på tävlingar där man skulel få reda på svaren på frågorna. En fråga de hade ställt var, vem är snabbast mellan aldrin och maja? och vad fan fick inte vi göra. joo, vi satte oss vid ett litet bord med fem kex framför oss. nå sorts mariekex fast i större version. ni anar inte hur tort det blev. en hård kamp var det iallafall. och det råkade spruta ut lite från min mun när jag började garva.. men jag vann tillslut! kommer bilder sen på alla tävlingar. haha. 

Inte en nyhet, men - Sara Karlsson måste ju ha världens roligaste skratt?

ndersa anink hehe..

- amanda fattar rubriken ;)

likt att sista halvtimmen på musikalen gick till att planera vad vi ska ta med oss för fika till heldagen nästa vecka ;-)

ingen engelska imorgon, så min dag ser verkliegn bra ut. 8-9 svenska, 10-10.40 spanska, 12.10-12.40 so.. jag och amanda har lite planer för håltimmen, hehh.

nåja, ikväll blir det att plugga lite matte och packa inför sm. 14 imorgon går planet. kommer bli super!
lär också bli att somna framför vänner som helt klart har blivit en vana för mig. Stoppar alltid på tre avsnitt, ser två och soover till det sista. u n d e r b a r t.


vem vill sluta som dom?

jag satt och skrev på imperialismen då kristina kommer in och börjar peta i några små shampo och balsamflaskor mamma inhandlat som jag kan ta med mig till sm.

K: den här kommer ju ta slut från första duschen
 
detta säger hon samtidigt som hon tar upp flaskan och sliter upp korken så att det flyger duschtvål över hela min kofta
M: nu ja...

K: precis såhär luktade en pensionär på något slags hem..

jaha okej! haha.

förresten, nu har alkisarna blivit portade från bussarna hit och från byn här. nog för att jag bara vet en typ. men känner verkligen lättad eftersom denna alkoholpåverkade man tydligen har frågat efter mig på bussarna efter incidenten sista skoldagen innan lovet. 
Mannen satt då bredvid gustav snett bakom mig, för det var sjukt fullt. Jag satt längst ut brevid någon kvinna. Jag hör iallafall att gubben pratar med gustav. men jag hör inte om vad, (endast när han frågade om han fick lyssna på hans ipod), var dock slut batteri.. ajja, den gamla gubben hade tydligen frågat vad jag hette. och sen bad han gustav att be mig kolla dit, vilket han inte gjorde. När gustav inte gjorde gubben denna tjänst sträckte han sig själv efter mig och knackade på min axel. jag kollade dit, och han drog till med och sa att jag var rysligt vacker. jag blev oerhört äcklad och tog det inte alls som en komplimang att en gammal alkis stöter på en.. jag vände mig om och sen när kvinnan bredvid mig skulle av i måttsund ställde jag mig upp så hon skulle kunna gå ut. Då sparkar äcklet mig på rumpan och frågar om hjag skulle lämna honom nu.. jag blev rädd och satte mig hastigt ner. sen bad jag gustav komma och sätta sig med mig så att inte han skulle komma. sånt där är helt enkelt ingenting annat än bara vidrigt. och jag bytte busshållsplats där ett tag. men nu när dom är portade är det lugnt. 

 var detta deras framtidsdröm när de var små? deras högsta önskan? skulle inte tro det...

hola

blev vinst igår, nu är vi taggade till tusen inför sm. på fredag bär det av :)

trots att inte knappen till lampan innan man går nerför trappen inte har funkat på ca ett år kommer det alltid som en reflex att trycka på den innan jag går ner. Det är någonting jag alltid gör, fråga mig inte varför. Känner mig iallafall alltid lika dum när jag inser att det ändå inte händer någonting.  

blir enj äkla massa plugg ikväll alltså. sen blev jag sugen på att göra de bröden vi brukar göra på hkn, så jag och kicki ska nog göra dom senare om jag hinner få allt plugg färdigt.


hårda ord till my från lektionen;
"antingen så går jag och hänger mig, eller så slår jag ihjäl alla elever som inte fattar någonting"

har nu bestämt mig för en låt till engelskauppsatsen. vi skulle välja en som berör osv. Eric Claptons "Tears in heaven" är ju underbar. Han skrev den när hans lilla son dog när han föll från 53:e våningen. Stark låt. Helt klart.

 


köttnylle

har nyss mumsat i mig ett gäng med apelsiner och ska nu ta tag i plugget. är otroligt trött förövrigt. ska sova efter plugget tror jag. känns otroligt lockande.

blev måttligt less över att vi inte fick tillbaka fysikprovet på lektionen idag. blir säkert på torsdag. herre, nervöööös. och nu har vi börjat gå in på mitt svåraste ämne, kemi. fifan vad jag ska kämpa.
 
jag fick med amanda i kören, hur bra gjort var inte det? nu ska hon bara stanna där också ;-)

match tuna nio ikväll,

hejhej

kanske, kanske inte

Vinst med ca 7 pinnar, skönt

imorgon match med stars på tuna 21.00 -  sista matchen innan sm!


haha va

snabbt inlägg

Måttligt tungt att jag fick ta på mig att döma de tidiga matcherna imorgon. 9, 10 och elva.

har match med stars imorgon, mot brooklyns utvecklingsslag kl15 i hälsans  :-)


sm sthlm fredag



och iväg,

haha, vårdcentralen?

puhhhh, äntligen är fysikprovet bortgjort. och det kändes bra! Sen är det väl helt annat när man får tillbaka det? nåja. borta är det då och jag kan slänga alla fysikpapper som ligger runt hela rummet, vilket alltid är lika underbart.


träning ikväll, skönt.

puss


agerande

fysikplugg för hela slanten!


satan vad jag hatar när en som är mycket större än en annan går på denna utan anledning. bara så jävla idiotiskt. jag och pillan blev stört förbannade när vi såg och gick dit och frågade vad fan han höll på med. han brydde sig dock inte mycket. eller kanske, eftersom han inte slog honom nå mer? fyfan för dig iallafall. så onödigt..

nåja, vi har fått en engelskainlämningsuppgift som går ut på att vi ska skriva om en låt som berör. Har någon något förslag? Min hjärna är rätt så upptagen pga all fysik, heh.    



always

Har nyss duschat. Vi vann matchen med 16p och spelade mycket bättre än i helgen mot dom då vi endast vann med fyra.

jag har tagit steget, ska vara med i kören nu. Känns ändå att det kommer bli sjukt kul. Och jag är ju inte precis ensam där, tja pillan ;-)

nä, nu ska jag käka något och lägga mig och se vänner/sova, hej!  


min farmor har stickat dom.. - va?! satan vad bra hon måste vara..

Var verkligen på bra humör idag! Underbart helt enkelt. ett helvete bara att jag ska gå på saker så lätt.. piillan retar mig för det hela tiden. hahh.  men du är inte så smart du heller, vad var det, noaks schark ? ;-)

nååååja, sitter med färg i håret. som sen ska slingas. det är en svår chansning detta alltså. är en röd ton med slingor. och jag är fettttt rädd. ajja, om det blir dåligt får jag färga över det ;o




underbart

det blev en skön seger. vi jobbade bra som lag idag, känns bra.

orkade bara se halva av killarnas match, dom torskade ändå, tror jag. Kändes istället mycket lockande att lägga sig och somna framför någon film här hemma. Yes, så blir det...

allt flyter


wiho. jag och carro under gbgfestivalen :-) kul var det!

optikens värld

Jag gick ner till antons rum för att få lite lugn och ro till fysikpluggandet. Nu har jag suttit två och en halv timme i sträck och försökt lära mig mer om området "Ljus". Känner faktiskt att pluggandet gav någonting. Men hur tusan jag ska hinna med "Ljud", det är frågan..

Noämnena är för mig helt klart det svåraste inom skolan, förutom biologi. Jag känner ändå att jag har börjat försöka mer och mer i det och jag ger det verkligen en chans numera. Nu för tiden har jag inte onödiga saker i mitt liv som får mig att tänka på någon annat och som illa nog tog det mesta av min koncentration. Har bara ett noämne kvar att höja mig till vg nu, vilket är kemi. Och det ska jag bannemig få. Jag känner att jag kommer det. Om man bara ger det en chans och inte ger upp i förväg. Ingenting är omöjligt..

Igår var jag seg på matchen vilket inte får hända idag. Ska ut och gå en sväng för att få igång kroppen nu efter allt pluggande.

sm sthlm om två veckor. 23-25/1. i vår grupp har vi högsbo, örebro och blackeberg. Om vi kommer vidare så kanske luleå ska arrangera. Hur bra hade inte det varit?


wallander

Taggade var vi inför wallander premiären. Jag slängde till och med ut mig kommentaren; okej, är det någon mer än jag som är nervös?!, på toaletterna innan vi skulle bege oss till salongen. Eftersom Wallander är en av mina favoriter hade jag rätt stora förväntningar. Jag var rädd att jag skulle hugga tag i killen bredvid mig om jag skulle bli rädd, vilket inte hände som tur var. Jag och Ida satt väldigt spända med jackorna för munnen så inte det skulle komma ut ett högljutt skrik. Jag röck endast till en gång i filmen dock. Den var helt okej, men den var inte bäst. Aldrig sett Wallander på bio så nog var den värd pengarna nog.

Jag och Ida kilade hem till henne och la oss och snackade om allt möjligt. Hon låg och pratade om en krönika hon har skrivit till svenskan, om fetma. Jag låg bara och lyssnade och ärligt talat tyckte jag att det var intressant. Kul att höra vad andra människor tycker och tänker om saker och ting. Ida är ju också väldigt kreativ vad gäller sådana där inlämningar, vilket gjorde det hela ännu mer intressantare.

Vi somnade iallafall tillslut och imorse åkte hon på starsträning och jag begav mig till pontushallen för att lira match. Om jag ska vara ärlig kände jag mig otroligt seg. Kanske för att jag och Ida låg och pratade om fetma inatt? haha. Nåväl, matchen gick iallafall stört otroligt dåligt. Vi tog som tur var ikapp när vi växlade över till zon i fjärde och vann tillslut med 4 pinnar..
Frågan är om det är bra att vinna fast man spelar dåligt, eller är det då det inte ringer någon väckarklocka? Vi möter dom på tisdag hemma iallafall, och då ska vi bjuda på en bättre match. Helt klart.

Nu smsade kicki och bad mig komma till hallen lite tidigare. vi ska döma du15 tjejerna. Ikväll blir det film och sånt mys. Match imorgon mot gladan hemma!

puss


kanotrion

Nu är det äntligen helg. Känns underbart trots att vi bara har gått i skolan i två dagar. Idag kom det två elever från gymnasiet, Natur, och visade någon film om miljön, samt försökte deras lärare få oss att välja just den linjen. Kul att dom kommer nu såhär efter man redan har skickat in valen. Inte för att jag hade velat gå natur, hujja, noämnena är inte direkt mina bästa ämnen om man säger så.

ska ärligt talat ta och göra bort lite plugg nu. ikväll blir det bio med ida, pänt,jonna och joppa. såg trailern till wallander igår och den verkar riktigt bra. Éfter bion blir det att övernatta hos ida. Har match med antnäs i pontus imorgon 10.20 mot gladan :)

ha en trevlig helg!





mes

första skoldagen avklarad, och snart helg, kanon. borde faktiskt börja plugga lite fysik nu. ska döma istället för malin ikväll och tjäna lite pengar så bion blir gratis imorgon, hehe..

jag gjorde en liten affisch till pillan idag. haha. jag ritade av henne, också skrev jag massa saker till henne på den om jag skulle dö före henne. jag blev ärligt talat rörd över det jag själv skrev, haha.

p: maja, har du tårar i ögonen?
m:  hm, nä?
p: aaaaaaaaaaaaaw




lilla träningsverken

Tänk att bara göra ett fåtal med denna och sen få galen träningsverk dagen efter. Yupp, precis vad jag har. Det är helt stört vad det tar med en sådan där. Bra grejer.





gick ut och gick ca en timme imorse. under min väg fick jag den dumma idén att springa en stund. Dock bara ca 5 minuter. Den kalla luften gjorde det verkligen en pina för mina lungor och mig. När jag kom hem, röd som en tomat, fick jag höra att det inte var bra att springa i -20 grader. så långt tänkte tyvärr inte jag. fick slänga i mig en kopp te för ovanlighetens skull. tro det eller ej, men detta lösviktste var det godaste jag druckit, och jag gillar inte te! blev dock jäkligt äckligt i slutet när det inte var lika varmt längre..

känn ingen sorg

nu får man helt enkelt ta vara på sista dagen under lovet.. ska dock börja morgonen med att gå in och välja gymnasium. hälsa & friskvård i andra hand it is!

något jag gruvar mig för är fysikprovet nästa vecka.. galet stort. nåväl, ska inte tänka mer på det nu. såg att pänt hette "wallandertagg" på msn. heeeeeeeeeelt klart. jag,ida,pänt och jonna drar på wallanderpremiären på fredag. 21.30 sitter vi spikade. synd bara att både stefan och linda dött. hoppas att den blir fantastisk ändå :-)

puss

the faculty

- vars är dom påväg nu?
- Vem ringer han?
- Varför gör dom sådär?
- Usch, vad är det där för något?

k: men helvete mamma, ring och fråga.

yes. så lät det stort sett under hela filmen. pappa började storskratta där framför datorn ett tag när han hörde hur less vi blev på mammas pratande under filmen. 

bra var den väl, lite overklig dock =)
                                                

det flyter

jag kicki och viktor såg the village igårkväll. Den var inte så bra som jag trodde faktiskt, men helt okej. 
´Vaknade kring halv tolv, känner att jag verkligen inte kommer klara att gå upp när skolan börjar. hujjaligen, får ta och börja vänja mmig nu. eller så gör man som man brukar, vänjer sig dagen innan? heh

tog mig faktiskt orken att släpa in träningscykeln i rummet och köra lite till vänner och köra lite fys i källaren. skönt nu. sitter här i handduk och borde börja klä på mig. plannjaa sen med tjejjerna. och ikväll skulle det tydligen bli någon rysare med kicki och viktor. den verkar bättre än den vi såg i går ärligt talat.

puss!

the village

vem tusan vill ens bli årets tv-tittare? ;o

what if..

sitter och småtittar på föräldrafällan, har dock bara sett slutet. gud, vad man hade velat ha en tvilling, fränt det hade varit. det måste ni ju hålla med om?  tänk att se precis likadan ut som en annan, kul man skulle ha. hitta på massa bus när man är liten osv. sjukt fränt.
Kristina och Viktor står och gör pizza i köket. Gud så gott, är riktigt hungrig. Borde kanske gå och hjälpa till.

plannja imorgon med ida och päntan :)


busslek

smtruppen är klar, och stod med. kanoooon.

Jag kom ganska nyligen hem från övertorneå. vi åkte dit med 2 andra antnäslag, alla vann. toppen. vi vann med 102 pinnar, ändå skönt att ha en hyffsat lätt match såhär efter jullovet. mjukstart. carro kom på en störd grej när under hemresan. Hon började fråga mig massa olika saker, hur långt jag hade kunnat gå, för en viss summa pengar. haha! det var fantastiskt kul ändå. hon tog i lite starkt ibland, och frågade om jag kunde ha sex med en alkolist som bor en bit ovanför mig, för 1 biljon. inte en enda chans att jag skulle. uuhhhhhh. nu vet jag iallafall att carro skulle kunna ligga i en rulltrappa i smedjan, spritt språngande naken, i 10 minuter, för att få 1 biljon. det var flera sjukt fula grejer som jag inte borde gå in på här. Ändå en sjukt kul bussrese-lek detta. gick dock ibland lite överstyr :p joel och ludde satt bakom oss i bussen och var sjukt insatta, iallafall joel. 

carro:
skulle du välja en gubbe på äldreboendet att ha sex med om du fick en miljon?

carro:

alltså, du fick helt välja själv

maja säger:

HAHAHAHAHA ALDRIG!

carro säger:

haha, 10 miljoner då?

carro säger:

ingen får reda på det och det är ju bara en snabbis ;)
maja säger:
HAHAHAHA, NEj för fan!
maja säger:
hade du?!?!?!
carro säger:

haha, jag hade gjort det om jag fick välja själv den som var kryast och om man inte var tvungen att röra hans jävla käft xD

carro säger:

bara en snabbis, så visst



sjuka idiot ; )

har inte skrattat såhär mycket på länge, helt galet!

träning imorgn 11 på bergnäset. film eller nå nu, puss

stars i visby sm omgång 1


3/1

jag och ida tog det bara lugnt igår. vi gick en promenad, sen tog vi de thur lugnt som helst hos ida. skönt var det. innan vi skulle sova kom vi på sjukt fula grejer. som t.ex. varför vi har olika färger på ögonen, när alla svarta har bruna ögon? jaa, något att fundera på helt enkelt, eller?

vi vaknade kring tolv imorse och sen hade vi träning 17 på bergnäset. ska nog gå och sätta mig med familjen och se körslaget eller nå. övertorneå hela dagen imorgon, match mot koivakangas. ja,a och vi åker 8.15. hujjaligen.  Blir därför en skön hemmakväll idag.

imorn får vi veta nästa smtrupp :)

trevlig kväll

2 januari

Fredagen är här.  Har nyss tränat och ska bara ta det lugnt nu innan det bär av till g-stad :)


nytt år

då var nyårsfirandet över och år 2009 är inne.
gårdagens firande blev mycket trevligt. raketerna var dock ingen stor höjdare, stört kallt bara. Tur att jag hade bra umgänge iallafall :)

jag och joppa gick hem till henne kring halv 4, och somnade kring 5 pga galet mycket skratt och snack. haha. trevligt var det! Vi gick väl upp kring 1 imorse och käkade frulle, sen bar det av på prommis med amanda. vi gick hela 1 mil! fantastiskt skönt efteråt.

hoppas alla hade ett trevligt nyårsfirande :)


RSS 2.0