bra dag

Har spenderat några timmar efter träningen med världens bästa pernilla. Supertrevligt! Gick på roasters och bara babblade om allt och ingenting. Riktigt mysigt! Vi har ju inte tid att träffas så ofta, jättesynd. Men då har vi extra kul när vi väl träffas istället :)

Förresten har dom skaffat katt. Okej, katter är söta, verkligen,  men samtidigt stört läskiga?





a turbulence beat

lugn dag! Fick även veta att det är seriepremiär till helgen, wie!

idol nu,

puss




tidig dag

Vi ettor hade ingen träning nu i eftermiddag pga att det varit så mycket i helgen. Himla skönt faktiskt att få sluta lite tidigare någon dag. Somnade direkt jag satte mig på bussen och sov hela vägen. Det är verkligen oerhört tungt att försöka hålla ögonen öppna när man väl har somnat, så man inte missar när man ska av.

Är ruggigt hungrig, så hoppas på middag snart. Har inte nå plugg alls, vilket känns underbart. Kommer väl snart en hel drös då istället. Nåväl, skönt just nu i alla fall. Lite how i met your mother nu!


all the time

Nu är bbd och helgen över. Har hunnit läsa ut svenskaboken och skriva engelskapresentationen, så slipper göra någonting ikväll. Sjukt skönt. Funderar på att snart gå och lägga mig. Hade behövts, hyfsat trött efter en hel dag i arcus.

annarsssss, så flyter allt på som vanligt!






great job

Vinst mot gladan med 30. Började inte allt för bra, tur att vi tog tag i det i andra :)

jag har tydligen snackat en hel del i sömnen kring 4 inatt. hyfsat likt.

mamma kom precis in i mitt rum,

mamma; lägg dig skönt nu när du ska sova,
jag; haha ja det är väl klart?
mamma: jaa, så du inte är så orolig
jag; haha vaa? vad pratar du om?
mamma: jaa.... så jag inte vaknar av att du pratar i sömnen igen.


ingen sovmorgon imorgon heller.  samling halv tio.. nåväl, nu kör vi tjejer!


wiee

spotify funkar igeen!

vinst

Japp, var uppstigning halv sju imorse för samling halv åtta på arcus. Vann med 66-9 :)

match 18 ikväll mot gladan, nu plugg, mat och vila!


hehe

snart kommer snön.. eller nästan.. men i år slipper vi i alla fall bergskolans skidklassiker! lycka


kul grej

skön dag idag! förutom magonten på träningen. Tur att ellen hade tablett nära, så nu är det helt över :) Lämnade äntligen in idrottsfysiologin idag också, så nu har man fått det understökat. Känns himla bra alltså,

skola och plannja imorgon. ingen bbd match för oss förrän lördag!

och nu är det idoool!




a day like today

Vaknade för en stund sen och hade obehaglig magknip. Usch. Måste vara det värsta typ. Man vet inte vad man ska göra åt det heller. La mig i ett bad och läste lite från svenskaboken som ska vara utläst nästa vecka.. Måste ligga i med den nu alltså.

Bussen går på en timma, lite mer läsning nu då!

ciao



object width="425" height="344">

bravo

Har precis kommit hem och hunnit käka. Ska göra det sista av inlämningsuppgiften nu innan Idol drar igång. Börjar 12.45 imorgon, fantastiskt skönt! Behövs lite sovmorgon fakitskt :)

bbd till helgen!

tyngt

På grund av gårdagens försovning hade jag inte den bästa nattsömnen inatt. Vaknade upp lite då och då och kastade mig på mobilen för att se så att jag inte hade försovit mig. Riktigt tungt när klockan visade 5 någonting..
Ajja. Blir nog bättre ikväll.

Oerhööörd träningsverk i rumpan, baksida lår och vader. Föredrar mjuka underlag mer än någonsin just nu. 
 
och förresten, pernilla bad mig annonsera om hennes nya blogg som skolan tvingar dom att skriva, så här har ni; http://viktoriapernillalovgren.blogg.se/ :)



kommer ej in på spotify, jag blir tokig!

hej!


lyckat

Mobilen gav ifrån sig ett svagt vibratorläte imorse. Funderade om jag verkligen orkade titta, men bestämde mig för att kolla.
Malin; ska inte du till skolan idag eller får du skjuts?

Kollade på klockan som stod på 07.24. HELVETE. Bussen gick för fyra minuter sen. Fick lagom panik eftersom vi hade morgonträning på morgonen, vilket var typ det enda vi skulle ha eftersom alla lärare skulle på någon nätverkskurs. Sprang runt i huset och svor. Kollade om pappa möjligtvis skulle råka vara hemma pga ledigväcka, men icket. Fick som tur var tag i mamma som kom och hämtade mig och jag hann i tid :). Men usch. Detta var seriöst första gången jag försovit mig. Ruggig panik man får, speciellt när det bara går en buss i timmen..

Är helt död i musklerna nu och ska ta tag i idrottsfysiologin som ska in på torsdag. Lika bra att få den hur vägen.


long day

Söndag är så oerhört långa.. Man går bara och väntar på att det ska bli kväll och sovdags, och pluggar om man nu har något. Den här dagen har varit en evighet. Har hunnit spela alfapet mot kristina via internet tre gånger och förlorat två av gångerna med ynka poäng..

Morgonträning imorgon, hoppas på inne! somnar till himym strax,

god natt


there´s a reason why

beger mig till antnäshallen, år och dar sen sist. ungefär.

stolt moster

Lyckats ta på mig att döma fl 96 i antnäs imorgon. Hade varit sjukt skönt att slippa men kan inte säga nej när dom söker folk sådär. Får ju pengar för det i alla fall, så gör det inte helt förgäves!

Nu har kristina gått och lagt sig för att natta noel. Ska gå dit så ska vi slå på någon serie. Kristina är nog inte så mycket för himym skulle jag gissa. Men får vällan se.

världens sötaste bebis!





Noel fick en fin stickad tröja av josses pojkväns mamma :)

Och kristina med! Söta va? :)




lördag

Hejhå!

Gårdagen var riktigt lugn och skön. Man kan ju inte mer än att gilla Inger, våran idrottslärare. Sjukt kul idrottslektion faktiskt.

Jonna och jag åkte med Victor hem till alvik efter träningen där kristina hade gjort klart tacos. Mumsigt! Blev idoltittande och sånt på kvällen.

Idag for vi och lämnade jonna och victor och jag och Kristina drog en sväng på storheden för att leta någon varmare jacka. Hittade ingen. Ajja. Har färg i håret nu. Och ikväll blir det filmtittande med kristina och josse.

puss!


skön sovmorgon

Somnade kring 11 tiden igår och vaknade nu. Ställde väckaren på 10.15 men känner mig riktigt utvilad med 10 timmar. Kanske somnar en stund till how i met your mother lite senare.

Sm i helgen då. Jag, Jonna, Ida och Malin stannar hemma. Ärligt talat skönt med en ledig helg! Vi får åka med nästa omgång istället så det är ingen fara på taket. Kristina och Victor kommer hit och är med mig i helgen. Och jompis ska sova här ikväll.

Blir nog lekar eller något på idrotten, hehe. Sen funderade vi på att kila på stan. Får se om det blir det!




bra dag.

Har gått och blivit förkyld, typiskt!

Historiaprovet gick ändå bra. Kanske för att jag pluggat det stenhårt i vekcna och knappt ägnat nå tid åt idrottsfysiologin som vi har prov på imorgon. Lite osmart tänkt av mig. Som tur var får vi välja att skriva en inlämningsuppgift till nästa torsdag istället, så kör på det som alla andra. Blir därmed en rejält tjill dag imorgon. Börjar idrotten 11.15. Har hål i två timmar, sen matte, och sen träning. Nice!


Förresten så var vi sjukt virriga idag, jag jonna och ellen. Måste ha varit något vi käkat eller nå, för skrattade typ åt allt. Flummade oss rejält. Kul med sådana dagar också!



förlust

Lirade mot hockeygym imorse. Blev förlust med tre pinnar. Lite osis. Men tar det inte så seriöst, som jonna som typ deppat hela dagen över det;) 

Behövde bara köra en timmes träning nu på eftermiddagen så vi fick vila våra kroppar lite. Behövdes typ. Kom hem och tog ett varmt bubbel - gudomligt. Nu har jag precis käkat och ska sätta igång med historiaplugget. Man är så trött på kvällarna så har börjat med rätt tidiga kvällar. Det är ju hur skönt som helst!


nödvändigt

HISTORIAPLUGG.


fullt ös

Morgonträningens fyspass var helt underbart. Kul med kordinationsträning, behövs då verkligen! Vi hade tre timmars hål sen så jag och några körde en timme i gymmet också. Känns i benen redan nu..

estetiskt val imorgonbitti, har musik. Helt kul!  Dock är vi är indelade i massa grupper och känner inte någon av de jag går med. Bara el/energi killar typ, och en tjej. Ajja. Dom var då väldigt pratglada så får väl försöka passa in på något sätt.

Blev sjukt trött på samhällslektionenoch är det fortfarande. Blir en ruggigt tidig kväll. Nu snart faktiskt. Ska bara ta orken att läsa några sidor i svenskaboken.
GODNATT

himym

Noel övernattar här inatt eftersom kristina är på hennes nya jobb som personlig assistent. Eftersom jag har spenderat hela kvällen framför plugget så har jag inte haft tid att gulla med honom. Blev klar för en stund sen och hörde att han var glad så bestämde mig för att ta mig lite tid till honom innan jag somnar. Direkt jag kommer till vardagsrummet slutar han prata och blir lite ledsen. Jag tar upp honom i famnen och snackar lite med honom. Då spyr han ner hela sig. - Jobbigt. Men det är väl så småbarn är så det är väl bara att respektera. Längtar dock grymt mycket tills han blir lite äldre så han kan prata och gå runt. Blir lite roligare då:)

Drömde en hemsk dröm inatt. Jag var i fjällen.. Så gudomligt skönt det var att vakna och inse att man inte alls var där man trodde, utan i en skön säng, och ska strax iväg för att kika basket. Sjukt mycket bättre alltså.

How I Met Your Mother nuu, god natt!


Noel såg ju sin första basketmatch i helgen ;)


pluggsöndag

Tar en liten paus från pluggandet. Har seriöst suttit med matten i tre timmar nu för att komma till rätta i planeringen.. Känns riktigt skönt att få det bortgjort! Måste dock plugga historia nu.. Läser om Antiken-Grekland. Måste ju vara ett av de tråkigaste ämnena. Usch. Nåväl, inte mycket man kan göra åt saken, tyvärr.

Ryktas om att det blir basketmatch mot hockeyettorna imorgon? Nu kör vi tjejer!

ciao



håll ihop

Blev förlust med fyra poäng över u20 och vinst mot höken med 20. Så det känns väl ändå bra. Efter matchen drog jag, jonsson, jonna och malin till liko för lagkväll. Fick pizza direkt vi kom fram. Satt riktigt bra. Sen såg vi på gamla roliga lag/spel kort och kollade järvamatchen som spelades för ca ett och ett halvt år sedan. Roligaste var ju ändå kommentarerna från föräldrarna på sidan om.. haha.

Blir hälsans imorgon igen. Ingen match dock. Ska bara sitta i sek och kika matcher. Hängigt att det blev jag som måste föra protokollet. Kan det knappt, men lärde mig lite igår så jag får göra mitt bästa.

Film nu!

11 sep

Nu är Jampa open igång, och blev vinst mot stars. Fint! Sen drog jag och martina förbi tove en sväng och sen kom mamma och hämtade mig. Är hur trött som helst.. Ska bara slå på någon film nu och sova. Blir att vara i hälsans hela dagen imorgon. Kul att se och lira igen :) Efter det ska jag, jonsson och malin bege oss hit till liko där det blir lagkväll med gamla antnäslaget!

trevlig helg


idag gäller det

Blir ingen match för mig idag, två imorgon istället :)

drar mig mot skolan nu,

svåraste hittills.


20.00

Har käkat för ett tag sen och ska ta tag i idrottsfysiologin strax. Börjar 09.40 imorgon, fint! En liten sovmorgon skadar aldrig. Sen har vi bara två lektioner varav en är idrott. Skönt :)
 Ska dra till Kristina och Viktor när jag slutar och vara där tills vår match som är 17. Vi möter luleå stars tror jag.

Nåväl. plugg nu och sen ska jag försöka somna tidigt. Kanske hinner med att se idol. Dock märkte jag här om dagen att kristina tagit med min tv-antenn till sig, för att prova en grej? Får ta tillbaka den!

blir nog att spendera den mesta tiden i hälsans i helgen. Ska bli kul att få se lite matcher och även lira någon. Var ett bra tag sedan nu.

godnatt!




tufft beslut

Hejj. N u var det ett tag sen men har haft rätt mycket att göra. Kom hem från abisko i söndags. Det har varit trevligt och bra socialt men vandringen var ju inte speciellt omtyckt. I alla fall inte på lördagen, mest uppför och sen svep en sjuk kyla med blåst och regn över oss. Vi trodde vi skulle avlida. Jag lagade ju mat med Ida hela helgen, och hon satt bara och skakade med skeden i handen. Det var rätt hemskt att se. Men vi fixade det ;)
Tältningen var rätt mysig ändå. Men skönt nu att ha fått komma hem till en skön säng.

Har sjukt mycket i skolan just nu också. Två prov nästa vecka. Historia och Idrottsfysiologi. Bara att kämpa på. Måste ligga i med matten också, ska ta tag i den nu. Sen så fick vi schemat idag för jampa open som kommer liras i helgen. Såg att jag ska skriva protokoll en match, och jag har fan ingen aning om hur man gör. Nästan iallafall. Jag bör iallafall inte ta på mig det. Hoppas på byta med någon. Tiden brukar ju vara min grej..

Matte på g nu! hejhej



nu drar vi

Har packat precis. Eller pappa packade typ, och jag hjälpte till... Åker till abisko med bg imorgon! Kommer bli riktigt kul tror jag. Måste lämna telefoner och sånt hemma så nu kommer man nog verkligen lära känna hela truppen.

Sen så har jag rätt mycket i skolan just nu. Ska ta tag i lite matte nu innan jag somnar,

ha så trevligt här hemma i luleå nuu! :)


RSS 2.0