halloween

kolsvart ute och klockan är 16? verkligen vinterkänslor.

nu bär det snart av till stan och träffa amanda, skulle nog gå en sväng på stan innan vi kilar till ida där hon,pänt och jonna fixar med allt käk. service så det smäller om det! :)

hela gänget ska sova där också. blir kanon!

ska nog se ett till avsnitt av vänner innan jag drar :)))

Ha en trevlig Halloween allesammans!


Stars i visby




frost

startade morgonen med en promenad till antnäs och tillbaka. var rätt skönt faktiskt. Ganska så rosenröd om kinderna när man var tillbaka.

ska fortsätta på picasso-uppsatsen, ska ska kicki slinga mitt hår.


ida och jag, usm


färgning

nu är håret en aning mörkare. inte jätte mycket, men mörkblond typ. Läggs nog i slingor imorgon.  

nu, filmhäng!

Trevlig kväll

nananana

hkuppgiften är nu klar. yesssss. känns gudomligt skönt. har även hunnit med att göra klart en bokresention.
Lena tog med sig en bok under sm, eller hon läste klart den under tågresan påväg dit. så jag och ellen varvläste. typ 20sidor var, sen bytte. yeah. bra den var. vi hann läsa klar hela också. ska nog skriva en resention om den med. hehe.

träning på en timma typ, känns tungt med förkylningen, men ska köra ändå. inge halsont så.

känns som söndag. städ- och pluggdag... skönt att vara ledig imorgon.


vi har sett värre

blev staden idag med ida. Blev inhandlat en tröja och prelle till ellen. Tog det lugnt ett bra tag hos ida innan det bara av till ellen, där blev det hur trevligt som helst. vi såg disturbia, som jag dock redan hade sett, men blir fortfarande lika rädd varje gång. och var rätt kul att skrämma alla de som inte sett den, hehe.

näe, nu ska jag somna till ett vänner-avsnitt. funderar på att ta tag i massa plugg imorgon, och  som vanligt har jag "inte hunnit" packa upp sen sm. blir att ta reda på det också.

Jag läste på starshemsidan att jag och allis leder floskelligan från helgen. haha, vad kan jag nu ha sagt? Allis förstår jag. Alla kommentarer hon gjort under helgen.

På färjan hem satt vi framför bollstanäs och deras coach började snacka och skoja med oss. han hade stora svarta bågar runt glasögonen och såg allmänt borta ut. en av spelarna i bollstanäs skäms över coachen och säger till honom att han skrämmer oss.. Allis är kvick och svara : äh, vi har sett värre!

hon kunde ju ha sagt något i stil med att vi har hört värre, men näe :p han blev tyst där ett tag. men var kvickt igång igen!

Godnatt


seeding omg1

Nu är första seedingomgången över, och det känns bra.

Tågresan till stockholm var ändå chill. Jag, ellen och ida sov i en kupé, men vi satt ändå massor och snackade tills det var natti natt. Och hur skönt var det inte att sova i tåget? Trots att man flyttades i varje sväng så var det ändå ett bra sömnmedel.

Väl framme i sthlm fick vi hotellfrukost, nådigt gott. där började ätandet... ´

bussen till färjan tog en timme, och där börjades en blå, vadå, en blå, vadå, en blå, jaha en blå en.... som har utförts varje dag av laget. bra tidsfördriv helt enkelt.

Gotlandsvädret var inte precis som vi hoppats på, regn, regn och åter regn. blev en sväng på stan då det var helt okej väder, blev inhandlat ett par nya mjukisbyxor.

Vandrarhemmet låg någonstans mitt i skogen, men ändå mysigt. Bra sängar.
Blev att sova med Ellen,rebecka och Allis :)) Blev mycket skratt.    egentligen, allis är fantastiskt rolig ändå. så ful bara,haha. och ellens djurläten, oh myy good!

Första matchen var mot Tensta, som bara var 6 spelare, så vi satsade på att springa dem trötta. vi vann i slutändan med 107-41.

Andra matchen var mot Visby, vinst med 133-23.

Och sista matchen var mot bollstanäs, ett bra lag som placerat sig bra i scania och sm tidigare. Vi vann första och sista perioden. men dom sänkte massor utifrån i tredje. blev tillslut förlust med 6p. En match som vi lika gärna kunde ha vunnit, så vi tar dom om en månad då vi möter samma lag igen. vi hade helt klart bättre lagspel, så vi ska ladda!

Helgen har varit toppen iallafall!


here we go

Proven gick väl helt okej, hyffsat.

nu ska jag bara ta det lugnt, käka och så, åker på en timma och hämtar ida, så bär det av till tåget. bra det ska bli i helgen. håll tummarna!


survive

Lugn skoldag. Var på någon föreläsning med klassen och massa andra nior imorse, om nasismen. nåde trött jag var, men ändå tragiskt det han gått igenom. kul att fara runt och föreläsa och berätta om sina tabbar i livet, haha, hade då inte jag velat. men smått intressant ändå.

Jag kan inte koncentrera mig ett dugg på biologin just nu, och prov imorgon, det kommer gå skit. fan. ajja, gör så gott jag kan. har matteprov imorgon också, det går nog bättre.

har träning på björx ikväll 19, så blir att försöka med biologin innan. allt annat i skolan går helt toppen just nu, endast no:n som jävlas.

har packat nästan allt inför sm nu, sista ikväll efter träningen.

Bollstanäs,visby och tensta blir motståndet i helgen, vi ska bannemig ta alla! :)

gemiglov

Har nyss duschat, och är på väg i säng. Hade match mot gladan div 2 ikväll, vinst med 2 pinnar. sköönt. bra att få vinna nu såhär innan sm. Träning imorgon, kl 16 på bergs, så blir att stanna på skolan, käk och försöka plugga lite biologi.

Struntar i Plannja imorgon också, plugget måste gå före. Har två prov i veckan, onsdag och torsdag, stört tungt. skrev nyss färdigt engelska-uppsatsen, bra att få den bortgjort. faaaaaaan, kom på nu att svenska uppsattsen ska vara inlämnad på torsdag för mig. geeeeeee mig looooooooov

nu är alla starskläder som jag ej hade fixade. starsväska och starshood, great. bara ett hål i botten på väskan, men det ska fixas! :)

Godnatt


pernilla lövgren, my hero ; )


groggy pillan! haha. från vaggan till graven (:

pillan " kan vi bara lägga av och vara bästa vänner hela tiden?"
hahahahahha., cp. okej, hon menade inte så, hon vill egentligen inte att jag ska skriva att hon sa så för att alla skulle tro att hon inte ville vara vän med mig längre, men det menade hon inte, vi kommer alltid vara det, helt klart =)

bra så pillan ? ; )


jaooo

varför försöka ens


försiktigt framöver

nerdragna rullgardiner efter duschen framöver, haha.
när man inte ser någonting ut för mörkret tänker man inte att folk kan se in dubbelt så bra. tur att det bara var ni jessica.. rädd jag kommer vara nu, hah.

biologi

Vi vann matchen igår, med 1p.  vi tappade lite där i slutet, aja, vi möter gladan div2 imorgon, med stars igen, då lirar vi bättre!

Blir plugg nu fram tills 16 typ, jag och ida ska döma p99 i antnäs,får se om det kommer gå galant nu efter domarutbildningen :)

fiifan vad tiden har gått fort. sm på torsdag, det var ju nyss flera månader dit. hur kul blir inte det?

artonde oktober

det hålls verkligen städat knappt en dag, under skolveckorna slänger man alltid kläderna i ett hörn och alla skolpapper ligger i en röra på skrivbordet. bara någon hade kunnat städa åt migg. haha. nåja, får ta tag i det nu. några ljus ska också stoppas in, så himla mysigt när det är mörkt på kvällarna, härlig avslappnande stämning som.

blir noplugg på en lördag, tungt. ajja, ska iallafall bara ta det lugnt idag, match med stars kl18 på bergs senare, så blir väl ladda. ska dock försöka att inte sova något, blir bara segare då. får se hur det blir med den saken..

ha en trevlig lördag :)


i need you to know

förlust mot höken med 10, ajja, bara att ta nya tag.

kan inte förklara med ord hur skönt det blir att få sovmorgon imorgon, underbart helt enkelt.



even though it´s different now, you´re still here somehow

gamegame

nu är veckans två prov bortgjorda äntligen. två nya nu till veckan så blir noplugg hela söndag typ.

ska ta mig nå mat nu , ska vara i pontus på två timmar. blir nog att sova en stund innan, iallafall se lite vänner trorrjag.

match på lördag mot vråken div 2 med staars

torsdag bär det av :)

yess

Hur dum är du?

18 eller mindre betyder att du inte är dum :)

(x) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis det ovanstående för att se om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/ har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam

summa: 3

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal

summa: 2

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt
(x) du har nångång satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(jag har missat den?) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet eh?? väldigt många gånger om dagen

nödvändigt...

suddenly i see

helt korrekt, känns sjukt mycket i ryggen idag, och smått i magen, men det är bra, less jag hade varit ändå om jag inte kände något idag, som vi körde.

hade engelskaprov idag, gick toppen tror jag. ett fel vet jag iallafall. råkade glömma att böja ett ord i en mening. har säkert mer fel än så, kändes bara inte konstigt då. nåja, vi får igen dom på fredag. man tror alltid att det har gått bättre än vad det verkligen har gjort. får se.

match mot höken på fredag, sen ut och käka och se luleå basket gemensamt med Höken. Blir trevligt!




driving in a car

gaaanska trött efter fysen med joppas bror. nådigt tungt det var. konstigt om jag inte har känningar efter detta imorgon, somnar gott nu....


just like some movie from before

otroligt bra med inneidrott idag. varmt och skönt. skrattade nog i stort sett hela lektionen, förutom på mördarleken. pillan såg bara så enormt kul ut under killerballen. fytusan asså, som hon studsade upp när den som skjutit ut henne åkte ut, hon kutade verkligen ut, och sen när hon blev träffad snubblade hon typ.vi fick in några bra träffar på varandra också.

tungt det var att gå upp imorse. hujjaligen. somnade för sent igår. först såg jag och pappa pretty woman. sen tog det ett bra tag att somna också. jag som alltid är hur trött som helst på skolveckorna nu förtiden.. somnade inte ens till filmen, det är ett mirakel.

sjukt, plugg varje dag just nu. all energi läggs åt det, nåja, det lönar ju sig.

gustavs skratt idag?! hahahhahahhahaha. 

   


12 okt

As happens sometimes in moments settled and hover and remained. For much more than a moment. And sound stopped, and movement stopped. For much much more than a moment. And then the moment was gone.



,

Blir en städ- och pluggsöndag idag..

borde ta tag i städningen nu, prommis med amanda på en halvtimma.


12dagar till usm omg 1 :):)


vinst

Vi vann matchen men kunde ha gjort bättre ifrån oss. Matchen var verkligen bra till och från. Ledde med 20 efter tredje men gladan tog ikapp och vi vann med 9 i slutändan. Nåja, nu har jag nyss proppat i kyckling och sjukt mycket sallad. Träning med stars på en timmaaa. sen snabb dusch och vidare till ellen för att syna fotboll :)

trevlig helg!

oväntat besök

blev en lång dag på stan idag. eller blev inget kikande typ, bara en snabb sväng, sen satt vi på kulturens hus och snackade tills käket. Träffade martin också, så han följde med på waldorf. Plannja efter det med massa, och vinst där, greeat.

gratis busstur hem sen med micke och amanda, toppen!

hur kan johan fortfarande hålla sig kvar i idol?

näe, nu ska jag och kicki se mamma mia. 

 match på björx imorgon,tagg :)

midnight hour

Plåtar i en hksal ska inte vara snea? Ledsamt. Det var inte så att jag stoppade in den snett, eller att hela ugnen stod snett, utan plåten var förstörd. Märkte det inte heller när jag hällde i pannkakssmeten, utan stoppade bara i den och tog det lugnt. Tror det var Lantz som skulle kolla hur våran pannkaka var, då vi upptäckte felet. Var bara pannkaka på 3/4 av plåten, och då var 1/4 bränd som vi var tvungen att kasta. Plus att den var sjukt deegig. Ajja, sa att den var god idag. Inte så att man säger till läraren att det smakade äckligt?

Hade orientering efter lunch idag. Inte på idrotten, utan halvdag. Jag och amanda teamar, så vi fixade oss en cykel, och cyklade mot sundet. Eller jag cyklade, amanda åkte. bra fart, men försök att inte åka i så mycket gupp. Svårt att skippa guppen när det var gupp i stort sett över hela vägen, haha. nåja. kanske kunde gjort det bättre. men orka klaga när man får sitta i uppförsbackarna? ;)

Vi var först på plats, eller delad första plats. Så vi fick köra igång direkt. Kanon. Det gick bra också, vi sprang ändå hela, dock jävulskt blött. vi var tillbaka efter precis en timma och cyklade tillbaka till skolan för dusch. långkalsongerna var verkligen genomblöta (av vatten), så det blev en vaarm dusch. Alla andra åkte hem när de var klara, men jag kilade till elevensval. hade inte gjort det om jag inte haft musikal, men det är verkligen sjukt kul. bra digg idag. hehe.

Imorgon helg, och finmiddag med amanda, sen plannjaaaa.


8 okt

en eloge till jessica som klarade av fyspasset i en och en halv timme igår, och har varit borta från basketen i två år! comeback är vad det är. blir bra, det kommer nog gå helt bra med dispansen för henne också. typ lir nästa helg för henne. kanon!

blev stan med ida efter skolan, inget köpt dock. sen raka vägen mot busstationen. härlig bussresa det var hem idag. nu när det har börjat bli såhär mörkt ute rätt tidigt, är det väldigt enormt skönt. jag somnar varje gång! Fick till och med till en sån där "skakning" märkte jag, som man brukar få direkt innan man somnar. Blev dock lite rädd att jag inte skulle vakna när jag skulle av. Vaknade i Antnäs och tänkte att jag borde försöka hålla ögonen uppe, men icket. dom for ner lika snabbt som upp och jag vaknade två busshållsplatser innan min. därifrån klarade jag det iallafall, men man får verkligen kämpa. hujja, trött fortfarande, man blir det av mörkret. Ingen hemma ikväll heller, inte ens hunden, grymt härligt ändå med lugn och ro. 

nu bubblar det på spisen, dags att stoppa in makaronernaa. 

Trevlig kväll.

 


grattis amanda

hur skönt var det inte att sova nästan 10 timmar i natt? bara älskar det. fattar inte hur det kan vara så skönt egentligen, att sova, men det är verkligen superhärligt. Ross kom dock in till mig mitt i natten och hoppade upp i sängen. Orkade inte bry mig. Var för trött för det. Och han stör inte så mycket när han ändå ligger i fotändan, och eftersom jag inte tar upp hela 1.80 sängen så kände jag honom inte ens, kanon.

Vi skulle svara på någon enkät i morse, samhällsorientering tror jag det var. en sån som alla i hela sverige gör samtidigt, iaf av alla 7or,8or och 9or.
Ganska så dåligt gick det. har inte precis följt med på nyheterna på sistone. Lite kunde man ju, som gruppen i mamma mia filmen, laget som torres spelar i, osv. men hur ska man kunna presidenten i ryssland typ? stod inte precis så, men nästan. massa konstiga frågor. nåja, kanske bara jag som är oallmänbildad, men tydligen hade några skippat hälften av frågorna.
Man får ju inte kolla på varandra heller, men eftersom vi satt runt ett bord i no-labbet kunde vi 4 som satt där inte undgå att skratta åt varandras svar. Malin brast ut i skratt varje gång hon kollade på mitt papper? why? en gång var iallafall när jag skrev "vi i femman" på någon fråga om var det var för tvprogram då man åkte till någon viss klass osv osv. ingen aning var det var. skulle tydligen vara någonting med 9b. ajja, man måste ju inte ha stenkoll, och jag satsade ju inte på att vinna en resa till sthlm heller, nog för att det hade varit sjukt bra.

En sjukt äcklig incident hände på sista lektionen idag, syslöjden. Var inte jag som var offret, men mina ben skakade och jag mådde illa ändå. Mesig kanske, men led med frida verkligen. Hon hade iallafall suttit vid symaskinen, och det hade varit ganska högljutt i salen som vanligt. Så fastnade symaskin-nålen genom tummen på henne. det hade tydligen sprutat blod, och ingen såg eller hörde någonting förutom carro och amanda. Amanda började ropa, och marianne(syslöjdsläraren) som rätt ofta får säga att vi ska vara tysta röt till ett tyst nu än en gång. Amanda fick då fram ett men kolla på frida!. Jepp. jag sprang dit när jag märkte att alla stod runt sopkorgen och frida stod skakande och gråtande , och uschusch. Det fixade sig tillslut då marianne fick dra ut den med en tång. uhh.

Håller på med en svenskaresention just nu, vill bara göra bort den. Inte så jättejobbigt när man sitter och gör den på word, men ändå.

ikväll är det fys, hujaligen. har nådig träningsverk sen helex igår med perny. på tal om helex så snackade jag med martin j idag på skolan som ville ha med mig på vattenpolo? vad är det? ajja, får se hur det blir med saken. lät kul!

FÖRRESTEN SÅ FYLLER AMANDA ÅR IDAG. höll på att glömma imorse. jag satt med henne i bussen som vanligt. vi började snacka, som vanligt. också frågade jag när hon gick upp eller något liknande, hon sa kl 6 för att monica och gunnar väckte henne då. jag fattade inte varför båda kom in och väckte henne, mindre varför ens en av dom väckte henne då hon alltid vaknar av mobilen? jag drog till med ett men varför.. äh skitsamma. Efter ett tag sa hon att när bira och loka kom in attackerade dom henne i sängen typ. (hennes hundar alltså) men vaafann, varför måste alla komma in och väcka dig? blev det inte lite mycket med hundarna? choke. sorry honeyyyyy,  DU ÄR SÖTAST. LOVE YOU! HA EN BRA FÖDELSEDAG

Vi ska ta en finmiddag på fredag innan plannja hon och jag, för att fira bådas födelsedagar, min lite sent, men bättre sent än aldrig!

sjukt långt inlägg....

födelsedagsbarnet<3

18:57

Blir ett snabbt spanskaplugg och sen typ natt. skönt det hade varit. somna till "i en annan del av köping", eller vänner. 

 


vinst

Vann matchen igår¨mot övertorneå, skönt att börja med en seger.
Träning med stars i två timmar sen, ganska mycket lir och så. Vi får veta idag om vi blir uttagna till första seedingomgången i sm nu i slutet på oktober. Den blir på gotland tydligen, visste inte ens att dom hade basketlag där..

blir att plugga nu tills träningen. Inget prov i veckan, men flera nästa. lika att börja i tid :)



"vad kostar den där? Tusen spänn?"

fredagg

´himla skönt med fredag, äntligen. provet gjordes bort idag, skönt. Det gick väl rätt hyffsat tror jag. Svarade på allt, men kanske inte så jättebra svar på de sista punkterna som man skulle prata från hjärtat typ. Men men, känns bra.

hemmamatch mot övertorneå imorgonbitti, sen kl 15 träning med stars. fullt ös. blir en lugn söndag :)

trevligt helg


kinakinakinakina

vad händer med att linda åkte ut från idol? hon var grym...

har bara pluggat en timme, men är helt död i ögonen. kan nog somna när som helst. hujjaligen, skönt när detta prov är bortgjort.

vi strosade runt i gymnasiebyn hela dagen idag och fick information om olika linjer. blev himla långtråkigt, och man lyssnade endast på det man ville lyssna på, inte så att jag tänker välja bygg :) så ganska trist att stå och lyssna på det.
Stor eloge till Carro i klassen som klarade igenom hela dagen på kryckor, upp och ner för alla trappor. starkt jobb ändå.

Har träning ikväll, så får väl plugga tills dess. känner mig sjukt seg för träning, men kanske mår bättre när jag fått i mig lite käk.

Har bara använt 1 gång av de två veckorna jag fick gratis på helex. Har verkligen inte hunnit någon mer gång. Fasst har till måndag, så ska imorgon. och nästa vecka är det ju gratis träning där för alla, kalas.

Vad finns det mycket av i Kina?  "Eeh, kineser?"



cpfan! eller?

jag och amanda satt i bussen påväg hem och kom på att vi inte kan säga något taskigt åt varandra utan att säga, skoja!
vi gjorde ett försök.. amanda sa cpäckeljävel till mig. jag: happ, jahapp, tack.  den värmde. jag trodde vi var vänner.. , lika att gå hem och dö nu.. (sjukt oseriöst dock ) amanda: ååååååååååh, nää, jag kan inte.. skooooooja!

jag försökte också. men det gick inte..

så höll det på att hända en dålig grej. amanda tänkte skämta om att bussen inte höll på att stanna där vi skulle av. jag trodde på det och slängde mig direkt på stoppknappen. Saken var den att den precis höll på att åka förbi när jag slängde mig på knappen. Brukar alltid vara någon mer än vi som ska av där så vi behöver aldrig trycka. Tur att jag fick ett ryck iallafall. Nog för att vi skulle bett han stanna lite senare, men ändå, meter är meter.

Imorgon ska vi till gymnasiebyn med klassen och kolla runt på olika linjer typ. någon sånt.

Ingen plannja idag, mycket plugg, får bli nästa gång istället.

Missar ju iallafall inte idol, :)


love you

RSS 2.0