wie

sitter hos annaj och väntar på att amanda ska duscha klart så att det blir min tur. kommer bli supertrevligt ikväll, det känner jag på mig =)

ha ett trevligt valborgsfirande allesammans!


farligt..

Var verkligen ett underbart promenadsväder ikväll. Jag och amanda gick till antnäs och tillbaka. Vi tänkte promenera en annan väg tillbaka, då man går typ två kilometer genom en skogsväg..

amanda: maja du vet att det finns björnar här?
maja: men asså jag brukar ta den här rundan och har aldrig stött på något djur
amanda: ja okej.. jag är typ ändå rädd. jag vågar aldrig ta den här vägen.
maja: haha, nä men det är ingen fara. nu går vi här, vi måste våga.

vi började gå, och när vi bara hunnit någon meter hoppar ett rådjur framför vägen ca tjugo meter framför oss..

Vi vände och gick den vanliga vägen hem istället.


lyckat

bugg på idrotten imorse. hur bra var inte jag och amanda? händerna var med iaf, eller hur amanda? ;-)

spanskaprovet gick bra. kändes bra iallafall. sen får vi se hur det blir med den saken..

hkprov imorgon så dags att börja plugga. Går halvdag imorgon sen drar jag till annaj och tar det lugnt och fixar oss osv inför valborg som ska firas med tjejjerna :)

förresten, amandas ena "plopp" på skon är mjukare än de andra. för dom som ville veta.. och jag annaj och amanda har haft fight mot frank idag. vi lyckades nästan..

our lifes change

När man stiger in i hallen och upptäcker att man endast blir tre stycken blir man allmänt less. Så var det idag. Tre stackare som sprang tjugo vänder fram och tillbaka, körde rejält med skott, och en del fys, eftersom det inte gick att lira något. Det blev faktiskt jobbigt och man kände sig nöjd när man steg in i omklädningsrummet. Trots att man blir besviken när man är så få på träningen tycker jag att det är en bragd att man kör igenom hela träningen på så få. Det är ju inte precis peppande. Men vi körde!

fan vad kicki ska ha kallt i rummet... hon är hos viktor så ligger i hennes säng och tänker sova.  fryser något så otroligt om händerna..

näe, nu kryper jag under täcket. en god natts sömn väntar.

snart flyttar hon


allt gott


stars du16 - fairplay priset, 5000 kr :D

Kristina flyttar till tuna på måndag. Känns ganska konstigt faktiskt. Alla blir så stora hela tiden.. Och sen blir jag moster om typ prick en månad! Hur kul kommer inte det bli?! Undrar vad det blir för kön. Hoppas tjej. Men tror det blir kille.
Ajja, egentligen spelar det ingen roll :-)

idag på slöjden satt jag,annaj,amanda,pernilla och klara vid ett bord. Vi kom på den briljanta idén att var och en skulle sitta och berätta en saga som man hittar på efter som.

Anna började. Jag säger då det, bra anna. Den handlade om två hundar och en gul brevlåda! (Y)

Sen var det min tur.. Jag drog på som fan och ja, min inlevelse var ju inte på botten heller?

Klaras handlade om en bratkille och en drake. Finner inga ord.. Fantastiskt.




go for it

Jag har ett schema i min historiabok, där jag stryker för varje dag som går när jag väl öppnar boken. Det börjar närma sig nu. Inte mycket kvar. Det är bara att ligga i sista. Det orkar man. Men bara så sjukt trött just nu. Elektrokemin tar all kraft ur mig..

buenas noches a todos



absolut

när jag öppnade datorn igår var bakrundsbilden ändrad. var några människor där en stod med en skylt "sharing is caring".
vem har stoppat den där?
k- viktor, de tär ju han på som håller i skylten.


summerbirds

blir ett rejält spanskaplugg imorgon....smart maja. smart.

lyckliga tjejer på återbesök till solna centrum :-)


söndag

Helgen är över och de har till stor del spenderats i pontushallen där sm har spelats. Även umgåtts med ida, ellen, martina, jonna, stina och annaj. Trevligt trevligt!

Fick åka raka vägen till antnäshallen efter blomutdelningen där det var antnäsavslutning. Med hela klubben då alltså. Inte en höjdare direkt. Faktiskt rätt skönt att jag kom fyrtio minuter sent så jag slapp all presentation, heh.

spanskaplugg




musikal

musikalvisningarna igår gick bra! pillan fick helt sjukt med beröm av alla lärare osv pga hennes skådespeleri. Hon var kille, och hon bjöd på sig själv. Så jävla bra. Inte konstigt att jag började småskratta lite när jag och hon skulle sjunga when you believe då hon plötsligt blev helt seriös. Nä. Var helt enkelt hur kul som helst!

basket nu!

in this time of fear

Mattenationella gick väl sådär. Stressade nog för mycket med första pappret. Fick ju tid över när jag gjort klart andra. Men man blir alltid stressad när alla börjar lämna in. Får se hur det går.

Bar iväg till lillan för repning med musikalen resten av dagen. Tror inte att någon inte var less idag. Det kändes som att det tog hur länge som helst också. Jaa, jag hoppas verkligen att vi sätter det imorgon.

pillan; kan inte jag få prova flugorna?
japp. hon menade myggorna.

Jossan lyckades också. Satt en typ 20åring och några män innanför rutan där allt ljud och ljus fixas. Så står vi på scenen, också säger hon rätt högt "satan vad snygg han där inne till höger". Jennifer: Jossan du har redan en, spara något till oss andra! ..
Såklart var det inte någon glasruta där dom satt. Utan bara helt öppet. Smidigt..

karate på träningen ikväll, sen kommer perny och sover. upp tidigt som tusan imorgn.

nästan borta

Känner ett stort behov av värme och sol. Man vill verkligen inte vara vinterblek nu när sommaren närmar sig.. Det är verkligen den härligaste årstiden. Inget kan slå den. Okej, basketsäsongen är på vintern. Och känslan att komma in i ett varmt hus från en kall vistelse ute i slask och snö och sen bara lägga sig i soffan under en filt med något varmt att dricka är inte heller helt fel. Eller när man verkligen fryser, lägga sig i ett härligt bubbelbad och bara känna lugnet. Den mörka tiden är faktiskt inte helt tokig när man tänker bort från allt det dåliga, som det äckliga slasket, näsan som övergår till en mer röd färg efter bara någon minut, eller rädslan att halka så fort man går utanför dörren. Förutom det, så är den bra. Men nu är jag less på vintern.. Så sommar.. kom!


vad sker

Tro det eller ej, men jag har börjat tycka om te! Förut hatade jag det mer än någonting annat och förstod inte hur man kunde dricka det. Men saker har förändrats. Är faktiskt gott och oerhört skönt för halsen! Och tro inte att jag häller i massa mjölk, socker, honung osv, nejnej. Helt fritt från något av det. Bara teét. Vad händer med detta. Ska jag börja gilla kaffe också?

image23


i bet you look good on the dancefloor

blondinbellas föreläsning var helt okej! jag läser knappt hennes blogg, men jessica däremot ville stanna och snacka med henne. haha. blev dock inte så. nåväl,  killen som gick upp då och då var ändå jäkligt skön och man fick sig några härliga skratt.


allt gott

 


lycka

Är fortfarande förjävla glad över det som skett. Att vi lyckades nå smguldet. Det som var vårat mål för två år sedan. Det är fantastiskt. Ska bli tråkigt att laget nu läggs ner eftersom vi börjar bg men men, men ska ju som sagt sluta när man är på topp!

Resan har varit super! Bra med sol i sthlm och man kan ju inte ha tråkigt med detta gäng.


måste slänge in intervjuen med josse v också!





GULD

SMGULD, SMGULD, SMGULD SMGULD SMGUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!

fyfan så bra, och vilket jävla avslut på det hela!!!

Jag är trött. Så jag orkar inte skriva något långt. Men lycklig är jag. Och starslaget är ett så jäkla bra gäng, fytusan, helt underbara! och alla grät. åh. vi är bäst, helt enkelt..

bilder kommer senare, godnatt :-)


ska vi kunna fixa smguldet?

packat och klart.. samling på kallax om en timme ungefär. sista grejen vi gör med stars, så nu jäklar ska vi avsluta det här bra!

vi får massa tid över efter matchen på söndag, så blir att strosa runt i staden, wiee. dock måste jag tänka på att inte slösa så mycket. Ellen var sugen på hultsfred eftersom winnerbäck ska vara där tre kvällar i rad. Fan vad bra det hade varit..

nåjaa, hålll tummarna!



sthlm imorgon

Trots att det är skönt så är det ändå jobbigt att alltid råka ut för det. Speciellt när man inte vill. Jag pratar om att somna i soffan framför tvn.. Det händer mig alltid. Det är verkligen jobbigt när man vill se klart det som visas eller se nästa program som kommer. Också dyker alltid samma kommenterarer upp..

mamma/pappa: ska du inte gå och lägga dig istället?
jag: nä jag vilar bara.

Om det vore så. väl. Men när man lika somnar i soffan är det svårt att bli pigg igen. Att få upp ögonen och kunna koncentrera sig på tvapparaten är inte lätt alls, hur mycket man än kämpar för det. Missbedöm mig inte, jag älskar att somna i soffan, det måste ju vara det bästa som finns när det ändå inte är något intressant på tvn. Speciellt när man är ensam hemma, och man slipper höra att man ska gå till sängen istället.. och sen när man säger samma till mamma, som är lika duktig som jag på att hålla ögonen uppe, så får man likadant svar som man själv brukar använda tillbaka. "jag vilar bara".. Men hur som helst, så är det sjukt typiskt att det inte ska gå att kontrollera detta. Beundrar dom som kan.. 

har dock tvättat ansiktet nu så ska försöka hålla ögonen uppe till navy cis.. favo 

ögonggoodis

Dagen var super! Jag och pillan strosade runt. Blev inhandlat ett par solglasögon. Jag känner det,
sommaren närmar sig bara mer och mer.. mindre än två månader till sommarlov! hur jäkla underbart är inte det?

sista cupen med stars nu i helgen. och sen är det uppehåll! eller typ två träningar till, men annars. tänk, några lediga helger! fiifan, det var länge sen.. far till sthlm imorgon för final four. nu jäklar. vi ska fixa smguldet! håll tummarna :-)


vad annars

jag har ställt alarmet för att kunna göra bort en hel del plugg innan staden. hur duktigt är inte det på en skala? heh

och staden blir att tillbringas med favvotjejjen


proppis

jag är trött, och mätt!   Dagen spenderades med jonsson. Man får alltid lika kul, hon är så härlig! Vi gick hur som helst och solade, premiär för malin (Y). Dock endast åtta minuter så det blev kanske inte så stor ändring, men det gör inget.
efter en snabb titt och käk på staden så gick vi och hyrde film och köpte karra och tog bussen hem hit. Blev en hajfilm som var baserad på en verklig händelse. den var himla dryg. inte att rekommendera!

bör göra lite av musikanalysen nu. staden med pillan imorggon :)

peace & love festivalen lockar som fan... the kooooooks., åhh


csi

tog chansen, och lugg blev det


påväg

funderar starkt på att klippa tillbaka till  lugg.. kanske..

fjärde plats

äntligen hemma efter en tolv timmars bilresa..

jaa, scania kändes bra, vi kom fyra, och då blev fem stycken sjuka eller skadade. Blev förlust med fyra mot vinnarlaget, så vi kunde lika gärna ha vunnit! ajja, har varit härliga dagar med härlig värme och mycket baskettittande =)

 pratade tydligen i sömnen inatt där det lät något i stil med "ta bollen" "vi får inte missa det här" "kom igen", osv. jaa, blev verkligen basket för hela slanten..

nu är det loov, och behövligt som tusan! Ska bara sova ut,. umgås, plugga och ta det lugnt. Sthlm igen på fredag då det är dags för final four i fryshuset. Bollstanäs i semifinalen, tagga taggaaa.


ögonälskare

Jag har märkt att jag är ett stort fan av ögon. Jag beundrar dem verkligen.. alla är så olika, och som så fina på ett konstigt sätt.  Helt klart det finaste på en människa enligt mig. Det är som inte själva runda grejen som är fin, om man skulle plocka ut ett öga och kolla på det. Ögonlocken och ögonfransarna hjälper som till.. Ingen har exakt likadana heller. Det finns olika former, olika färger, olika blickar osv. En blick kan säga mer än tusen ord.

Det fula är att jag stör mig på om någon har någonting i ögonen, typ mascaragrejs eller sömn eller nå. De närmsta får verkligen stå ut med att jag stoppar dit mina fingrar och plockar ut det på dom om dom inte fixar det själv när jag påpekat det. haha. Ska helt enkelt vara rent. Helt rent.

nåväl, packningen är helt klar nu och är pepp för en hel dels sovande imorgon till sthlm. nu jäklar, vi ska ha medalj.


behövligt lov!

vill inte ens prata om matchen, men hade kunnat gå bättre nu när det var sista antnäsmatchen.. förlust med tre pinnar iaf.

annars är jag fantastiskt trött och helt slut. har precis gjort klart alla sofrågor plus reflektionen som ska in imorgon. fiifan säger jag då. skönt att det är över. Nu är det bara en dag kvar och sen bär det av till sthlm på onsdagmorgon. tungt att åka bil i tolv timmar typ, men ska nog gå bra. ska ta igen en hel del sömn på den resan, helt klart!

förresten så har klänningen kommit nu. den var lika fin som den såg ut :-)

godnatt


stress

har inte haft så här stressigt på läänge.. kom nyss hem från dm, där det blev brons. Vi hade då kul trots att det endast blev brons. Förlust mot Vråken med 11, mot höken med 7 och vinst mot övertorneå med 3. Får duga helt enkelt.
Nu åker vi igen på onsdag, dock med stars. yess, scania cup! Fiifan. tagg till tusen. Jag, mamma och pappa bilar ner till sthlm på onsdagmorgon. får sova med dom på hotellet en kväll tills jag möter upp de andra på torsdag. ska bli hur kul som helst alltså.

trots att det roliga så har jag stört många grejer som måste göras inom skolan. jag blir tokig. skulle ha gjort en muntlig redovisning för klassen på onsdag men då måste jag tydligen ta ledigt. Carina är redan sjukt less på våran klass för att vi skjuter upp det hela tiden. Och nu kommer jag här och måste flytta. Kul. Blir alltså inte ens bra betyg på den. Men vad tusan, spelarrr roll. mamma får snacka med henne..

match imorgon med antnäs direkt efter våran starsträning som jag inte kan skippa. blir att ligga i.

ajja, plugg nu!



att det skulle bli såhär..


måttligt mycket.

Helg för mig! Imorgon blir det bara att fara och sjunga en sväng med musikal/kören (niorna), till alvik och måttsund. Ska ändå bli kul att träffa alla lärare och de igen. Var så himla länge sen man var där. Man går ju inte precis och hälsar på när man har sovmorgon, njee.

dm i arvidsjaur imorgon. Känns ganska frestande samtidigt som det är rätt sorgligt. Sista cupen med antnäslaget... Nu jäklar ska vi ha trevligt! Men det har vi alltid så det är inget att bekymra sig så mycket över :)

dömer kickis småtjejer vs föräldrarna på mindre än en timme. har så otroligt mycket annat som måste göras nu. Packning ligger på nummer 1.

heej!


herreegud

fyfan så underbart!

hade lika gärna kunnat sluta ett istället för att ta halv fyra-bussen hem bara för att lyssna på någon tjej från operation dagsverket. Mycket långtråkigt!
Blev såklart att vänta på bussen i ca 40 minuter, och nu när solen är framme så kan vi äntligen börja ta plats på skolväggarnas bänkar på baksidan. det är fantastiskt skönt och jag vet att det kommer spenderas många tillfällen dära framöver!

bör sova. kunde knappt sova inatt. men fyfan, så jävla bra.



RSS 2.0