duktig livräddare

Nu är bgintagningarna över. Japp, allt är gjort. Känns ändå skönt att få det bortgjort, slippa vara nervös och tänka på det nå mer. Nu får vi bara vänta och se. Får svar i slutet på mars. Ursch, nervös. Det finns så många bra i luleå så ska verkligen inte hoppas på för mycket..

Blev en trevlig kväll igår efter intagningarna med käk och film med tjejjerna. Något jag inte fattar varför jag alltid gör, med reflex, är att när jag somnar, till en film, i soffan, när jag ser man andra, så låtsas jag att jag är vaken. Vill inte att någon ska veta att jag somnar som jag alltid gör. Så jag låg och skrattade med så fort jag hörde någon skratta till filmen, så ingen skulle misstänka någonting.  Fattar inte varför jag gör sådär. Enbart fult!

Har nyss sett film med anton och sofie. The ecapist. Hyffsat bra faktiskt. Lite jobbig bara ibland.

Nä nu ropar dom.. Ny film i mitt rum på g, Midnight movie. Skräckissss!

saknad


vanlig träning, vanlig träning....

tio minuter tills bussen går. hade varit lite enklare om inte nervositeten tog över..

bra drag

Eftersom vi har heldag med kören på kulturens hus imorgon och uttagningar tors, fredag  så är det Sportlov för min del nu! känns underbaaaart. Fettisdag idag också. Semlor är inte min grej alltså. Mandelmassa må vara stört äckligt. Och grädde gör en illamående. iallafall för mycket av det..

 
Carina slog igång en film om hur det var under andra världskriget.
Så slängde jag ut kommentaren till pillan : asså var allt svartvitt förr i tiden? alltså, var inga färger uppfunna?
pillan: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH! får jag säga det där till carina ?
maja: HAHA nähee. nää fan heller!
pillan sa okej men fortsatte att skratta en lång stund.. Vi såg filmen, och när den var slut stängde carina av tvn och alla började småsurra lite..
pillan: men kan jag inte få säga det nu? hahahah
maja: haha men ge dig!

hon lyssnade och sa ingenting.. Carina tog tal.-
C: Nu måste jag ju bara få berätta en rolig sak..
Alla lyssnar...
C: Det var faktiskt ett litet dagisbarn som frågade mig om allt var svartvitt förr i tiden. hahahah. tänk er. hon trodde att det inte fanns några färger alls. visst var det sött?!?!?
hela skratten brast ut i skratt..

även jag och pillan..

hemmamatch ikväll mot höken. tungt. /vänner

måndag

Somnade med kicki inatt efter beck. Blev sjukt besviken på morgonen då jag förstod att det inte var helg som jag trodde..

blir oerhört mycket kemiplugg ikväll. en tidig kväll också..

bra skidåkning på idrotten imorse. såå nära..


anchorman

Förlorade matchen igår. Inte så oväntat faktiskt ;)

jag är uppe 9.30 på en söndag. känns inte rätt. kände mig tvungen att ställa väckarklockan för att plugga kemi innan det bär av till hälsans. Där blir det att vara från halv ett till fyra och sen 18 ikväll har vi hemmamatch med antnäs mot råneå.

vi såg anchorman igår. somnade en liten stund dock. men steve carell är ju grym..

tröttt

kom nyss hem från arcus. jag, peson och amanda åkte dit och kikade lite fotboll efter bion. filmen var bra, pillan grinade floder!

bortamatch mot höken imorgon. hoppas att det går bättre för oss denna gång..

måste hinna med massa plugg nu i helgen också, sjukt less. jag och malin måste ha vårt kemiprov redan på tisdag pga bguttagningen.

/vänner.


hallååååå

sitter hos pillan nu. kom från skolan för en stund sen. jag, amanda, malin och frida hade svenska muntliga delen, nationella. kändes faktiskt bra :)

ringde nyss waldorf för att boka bord till ikväll. Pillan fick sig ett stort skratt när jag lockade på charmen i telefonen. haha. Jag med. ,Ojoj.

ajja, nu ska vi fortsätta med lite annat! bio ikväll, myss.

farligt

Sov hela vägen hem från skolan. Hade kunnat åka hur länge till som helst. Lutar starkt mot att sova innan träningen.

Min bror Daniel hit imorgon och stannar till söndag. Han  bor i Umeå med sin flickvän så träffar han inte ofta alls. Så det blir trevligt.


den här ormen väger 17 ton och har nyligen blivit hittad i irak. Är tydligen den största ormen som man någonsin har hittat. Den har ätit amerikanska soldater och man har hittat ett amerikanskt skjutvapen i ormen samt tänder, ben, händer och skor.
nu kommer jag vara ännu räddare för skogen här uppe ;o














vinterpromenad

kom in för en stund sen. blev en promenad med amanda mot långnäs. vi var rejält påklädda! jaa. vi gick även med malin som vi mötte i långnäs. vi ställde oss bakom jonathans fönster och lyssnade på han när han sjöng. hehe, en sådan sångfågel! han märkte oss inte heller, för han hade rullgardinerna för..

sen bar vi oss av till malin där vi kolalde på massa gamla bilder. fytusan. det är alltid lika kul! åh, vad man skrattade!
såg mixmax spelet, ni vet, som man spelade när man var liten? blev sjukt tagg och vi bestämde oss för att spela. var dock inte lika kul som det var när man var liten och jag hade typ glömt hur man gjorde. chokade totalt.

och för att sedan dra salt i såren så gnällde dom på mina grymtningar? okej. var så att vi började grymta på något sätt. eller malin och amanda typ. så skulle jag prova. men jag var tydligen dålig och gjorde med halsen?  fyfan!..  hehh.

ajja, ska ringa perny nu. hon får muntra upp mig ;-)

 


kycklingflicka

shine on!


kallt

behövdes verkligen en sovmorgon. otroligt skönt var det också. känns typ som helg. nåja, fick nyss höra att klassikern är inställd, fifan vad bra! lektioner istället dock. men hellre det än att färdas 1.2 mil i 27 minusgrader.


smartis

än en gång otrolig träningsverk efter en sådan där blå träningsgrej man rullar fram och tilbaka medans man står på knäna. den tar oerhört mycket alltså!

skidklassikern imorgon 1.2 mil. känner inte taggen. dock sovmorgon till halv 10 så något bra i det hela. får se ens om det blir av. hört att det ska bli mycket kallare imorgon. hoppas...

råkade slänga ur mig den dummaste kommentaren på länge på historian idag. vi håller på med första och andra världskriget. våran lärare är väl ca 50 år? så höll hon på att snacka om första världskriget.
jag - levde du då?
malin fick sig iallafall ett gott skratt.

ingen plannja för mig ikväll, träning på en timme. somna in till vänner nu, tjarrå.

Klicka f�r att st�nga bilden


kebnekaise 05

ett gäng bilder från klassresan till kebnekaise 05 :-)

gustav, adam, joel b



annami, hennes mamma och joel b.


haha, joel med sitt blonda långa hår!



haha så snygga så


pillan, felicia och jag. gudomlig måltid


Ludde, Adam och Sandra mumsar =)


jag, ludde, pillan, anna-mi och linnéa. redo för fjällvandring :)


Pillan och jag gosar =)


vilka minnen alltså!


stackars man

Hejhej

Föreläsningen idag var riktigt intressant enligt mig. Fattar inte hur den här gubben kunde ha haft sådan tur hela vägen. Det är ett mirakel. Förstår honom att han inte tål våld idag när man hörde hur hemska och brutala dom var i auswitch.


efter föreläsningen gick jag och amanda och käkade. när vi ätit klart gick vi till smedjan toaletten. Så hittade vi en väska som hängde på en krok på en av toaletterna. Jag och amanda öppnade väskan för att ta upp personens leg så vi kunde se vems det var. något konstigt namn som vi inte kunde uttala iallafall. duktiga som vi är proppade vi ner damens väska i min lite större och gick ut från toaletten. yes, gick fort som attan till polisstationen för att lämna in den. och kanske få någon belöning? men icket, ingen belöning, vad var det då!? då hade vi ju lika kunnat låta en ligga där tills någon kommer och snor alla pengar hon hade. ajja, vi gjorde iallafall en god gärning. och vi tjänade inte ett dugg på det. lite småtrist..

förresten så kom amanda och peson in på fotbollsgymnasiet! och markus kom in på hockey pga hans tandläkarföräldrar, hah,  bra drag simon! nåja, grattis till dom =)

allt kommer att bli bra, hur det än blir!

så hemskt



happy together

Är på väldigt bra humör just nu. Asså inte bara idag, utan känner massa glädje varje dag och jag har itne varit speciellt less på sistone. Allt bara flyter som, så ska det vara. Okej, lite less kanske jag är, pga kemiprovet som vi har på torsdag och jag fattar inte ett dugg. usch! men annars så...

har inte träffat malin j på asläänge. Det är hur tråkigt som helst. Vi som brukar ha så kul tillsammans. Och vi har alltid heldagar med varandra, annars blir det som fel. Vi ska hinna göra massor. hehe. Kommer ihåg i somras. Det var en underbar dag, trots att det regnade! Vi måste bara försöka se till att träffas lite oftare än varje halvår.. hah...

Sovmorgon imorgon. U n d e r b a r t. Fick det eftersom vi ska på någon föreläsning på kulturens hus med alla andra nior i luleå. Ska lyssna på en gubbe som var i ett sånt där koncentrationsläger. Jag själv tycker sånt här är sjukt intressant. Rätt fränt att han vill komma och prata om det. Det är ju inte så att man somnar eller så, utan det här är ju faktiskt något hemskt han själv varit med om. Jag är taggad!

ska fråga om jag får se beck i kickis rum nu, och somna till det. det är ganska likt. båda två är helt makalösa på att somna till filmer. Direkt. På ett sätt är det tråkigt när man aldrig hinner se klart någon, men det är ju helt makalöst skönt!



ett gott skratt förlänger livet

Gårkvällen blev trevlig. Jag och jessica drog igång lejonkungen 3 och lite vänner. vi fick oss då ett gott skratt!

men timon, petar du dig i näsan?
- nää, det klia på insidan

- Efter en lång dag med hårt slappande är det skönt att koppla av..

-godnatt
- sov sött
- dröm om alla småkryp du mött..


nu gäller det verkligen att plugga till kemiprovet. sen helex med stars.

/Maja


lovely

vann matchen. var lite smågalet dock. ajja,

ikväll blir det att äta gott och ha filmkväll med jessica,

Ha en trevlig alla hjärtans dag :)

let´s dance

george från let´s dance kommer nog få sota för det han sa om tony. inte så klokt av han!

jaa jag drar mig till test när jag borde göra annat,

1. Hur gammal är du om fem år?
21

2. Vem spenderade du minst två timmar med idag?
alla i klassen

3. Hur lång är du?
1.70

4. Vad ser du mest fram emot inom de kommande sex veckorna?
Sm i luleå 13-15 mars :-)

5. Vilken är den senaste filmen du såg?
the crow

6. Vem var den senaste personen du ringde?
Mamma

7. Vem var den senaste personen som ringde dig?
Pillan

8. Vad var det senaste sms:et du fick?
"träna?"

9. Vem var den senaste personen som pratade in ett meddelande till dig?
kommer inte ihåg

10. Vad föredrar du; att skicka sms eller att ringa?
ringa

11. Vad gjorde du mitt på dagen igår?
var på skolan

12. Är dina föräldrar gifta/separerade/skiljda?
Gifta

13. När var den senaste gången du såg din mamma?
för några minuter sen

14. Vad för färg har dina ögon?
mörkblåa

15. Äger du ett par tofflor?
Klart

16. Vad har du på dig just nu?
gråa mjukisbyxor och en svart kofta

17. Vilken är din favorit-julsång?
ingen aning, vet många bra

18. Vilken är din minst populära favoritplats?
ja ingen aning

19. Välj ett av dessa följande länder; Afrika, Nya Zeeland eller Japan:
Nya Zeeland

20. Var tror du att du kommer att vara om 10 år?
inte den blekaste aning, hoppas ha något bra jobb

21. Sätter du på brun-utan-sol eller solar du tills du får din bränna?
har aldrig använt brun-utan-sol. men steker verkligen tills jag blir brun - på sommaren

22. Vad fruktade du skulle komma och ta dig på nätterna när du var liten?
tjuvar

23. Vad var det senaste som verkligen fick dig att skratta riktigt ordentligt?
en gubbe på tvn

24. Hur många teveapparater finns i ditt hus?
3 st

25. När hamnade du senast i ett argument?
idag

26. Har du en bärbar eller en stationär dator?
stationär

27. Sover du naken eller med kläder på?
trollor

28. Vad för färg har väggarna i rummet du befinner dig i?
svart med nå krumelurer

29. Hur många kuddar sover du med?
3
30. Vilken är din favoritårstid?
Sommar

31. Vad gillar du med hösten?
Vettetusan. Inte lika kallt som på vintern?

32. Vad gillar du med vintern?
basketen och loven.

33. Vad gillar du med sommaren?
 allt

34. Vad gillar du med våren?
närmar sig sommaren.

35. Hur många landskap har du bott i?
1

36. Vilka landskap har du bott i?
Norrbotten

37. Föredrar du strumpor, skor eller barfota?
Strumpor

38. Är du en social person?
Ja

39. Vad var det senaste du åt?
spagetti & köttfärssås

40. Har du någonsin ätit sniglar?
Nä ínte det

41. Vad är din favoritglass?
choklad

42. Vad är din favoritdessert?
ingen aning,

43. Har du druckit en Shirley Temple?
Nej

44. Gillar du kinesisk mat?
Jorå

45. Gillar du kaffe?
Nej

46. Hur många glas vatten dricker du normalt per dag?
flera

47. Vad dricker du på morgonen?
det är olika, juice om det finns hemma

48. Hur ofta duschar du?
Varje dag

49. Sover du med näsan mot väggen eller vänd mot resten av rummet?
Mot väggen

50. Vet du hur man spelar poker?
Oooooja!

mardy bum

fick sluta tidigare idag, match i antnäs mot vråken imorgonbitti. måste bli frisk tills desss.

trevlig helg!





prosit

stolt tjej drack en kopp te med alla andra idag på musikalen. heh.

hur man kan tycka att te och kaffe är så gott är en gåta.. lösviktste är dock godare än vanligt. men kaffe!? Har intalat mig själv att aldrig börja dricka det. Man blir ändå bara beroende och får mörka tänder.. varm choklad är min favvo :)

Blir ingen träning för mig idag pga den här förkylningen. Uscch, vill verkligen bli frisk. Blir att käka mycket c-vitaminer och gå och lägga mig tidigt ikväll.

olikt att avslutningsrepliken blir "vänner". yupp, så blir det.

Ha det bra :)


många minusgrader

satan vilken förkylning! 30 minus imorsee, hujjaa

en enorm lättnad - matteprovet gick hur bra som helst. gud så skönt. nu är det äntligen bortgjort. har dock den här musikhistorieuppgiften som ska lämnas in imorgon som inte är klar än. måste ta tag i den nu innan träningen. så himla tråkig uppgift..

imorgon är det fredag och helg. så underbart :) 

tänk så mycket vissa kan förändras,


förlust

blev inget matteprov idag. var bara tre stycken som ville, så blir imorgon istället..

blev förlust mot höken. vi tog verkligen inga returer, vilket resulterade i att josse v sänkte 40 poäng inside. nåväl, vi får ta det hela med en nypa salt och köra på.


alla hjärtans dag i helgen. gillar den, alla är så trevliga då. blir så glad för alla andras skull också, typ marres planer, så fint :-)  och saras replik, haha. nåväl, har absolut inga planer. förutom att vi har match på morgonen. blir typ att se film och så med jessica, om hon inte får förhinder!

ajjaaa, vännerrr


man tröttnar då aldrig. några nya avsnitt hade dock varit toppen!

-you didn´t say yes to that, did you?
-nooooo      
-hello rachel
-well, not at first


perfect

fick ett erbjudande av min gamla coach malin att om jag inte skulle komma in på bg, att jag skulle flytta till kansas och bo där hos dom som utbytes student och gå nå basket grejs på high school där. vart sjukt tagg och kände att det verkligen hade varit en fantastiskt kul upplevelse. mamma och pappa hade tydligen varit väldigt positiva till deth ela när malin hade pratat med henne också.. men nu tycker pappa att jag är lite för ung, och att jag borde gå ut gymnasiet här först. eftersom jag annars bara skulle få gå om gymnasiet nrä jag kommer hem. en anledning kanske också var att pappa inte vill att alla barn ska flytta hemifrån så hastigt. kristina flyttar ju i maj, dock bara här i luleå, men ändå. och anton ska ju också flytta nu snart. Viktor har dock sagt att jag kommer att få bo hur mycket jag vill hos han och kicki nrä de flyttar, så det är ju en bonus. på tuna blir det, great.

boxningen idag var oerhört jobbig! tror det inte fanns någon människa i salen som det inte rann en enda svettdroppe från. fifan vad vi körde!

nu ska jag käka något och gå igenom matten en sista sväng. träffade huimin idag utanför inpuls som frågade när vi ville ha provet. eftersomd et bara var ajg där som hade matte med henne drog jag till med imorgon. hoppas ingen blev ledsen över det..

lilla vm kval mot höken imorgon direkt efter skolan i pontus. usch, det gäller att vara taggad.

snabb anledning


godnatt

tidfördriv..

1. Namn: Maja Söderberg
2. Ålder? 16 snart
3. Vart bor du? Luleå
4. Bor tillsammans med? Mamma,pappa,syster,bror,hund
5. Färg på ditt hus? Blått och vitt
6. Hus eller lägenhet? Hus
7. När är du född? 9 Juni 1993
8. Klass? 9
9. Vilket år tar du studenten? 2012
10. Något jobb? Inte alls
11. När gick du upp i morse? 07.00
12. När ska du sova? Beroende på när jag somnar till filmen jag snart slår på
13. Duschat idag? Yes, två gånger.
14. Kramat någon idag? Jo, pillan
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? fiskpinnar, korv och makaroner och en kopp varm choklad
17. Dagens klädsel? Jeans och tröja
18. Dagens ris: Ramlade i snön innan bussen och blev nådigt blöt
19. Dagens sötnos? hunden som har varit ovanligt lugn
20. Dagens roligaste? Lena är lagledare i stars igen! + massa grejer på no;n

SOCIALT:
23. Vem kramade du senast?
Pillan
24. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen
25. Har du pojk-/flickvän? inte det
26. Vem pratade du med i telefon senast? Kicki
27. Vem fick du senast sms ifrån? Joppa
SENASTE:
28. Personen du tänkte på?
Mamma
30. Gången du spydde? juni
31. Gången du grät? Någon dag sen, till vänner ;o
32. Pizzan du åt? artista tror jag
33. Gången du va i Göteborg? sommaren 08
34. Gången du var i Stockholm? ca 2-3 veckor sedan
35. Gången du drack alkohol?
aldrig gjort, förutom då jag var väldigt ltien då jag tog lättöl från pappa
36. Gången du var hög? - aldrig varit

ANTINGEN ELLER:
37. Svart eller vitt?
Svart
38. Hund eller katt? Hund
40. Tvspel eller datorspel? Datorspel
41. Spindel eller orm? Orm
42. Natt eller dag?
Dag
43. Lunarstorm, helgon eller Playahead?
Inget av det
45. Big Brother eller Paradise hotel?
Ser inget av det. Paradise hotel för några år sedan.
46. Blont eller svart hår? Blont
47. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa
48. Choklad eller lakrits? Choklad
49. Göteborg eller Stockholm?
Både och
50. Högerhänt eller vänsterhänt?
Höger
51. Coca cola eller fanta?
Cola
52. Pizza eller kebab?
Kebab
53. Randigt eller prickigt? Randigt
54. Älska eller älskas?
Både och.
55. Leva eller dö?
Leva

ANTAL:
56. Personer du älskar?
De närmsta
57. Personer du hatar? hatar är rätt starkt, men jag tänker på 1-2
58. Gånger du varit full? aldrig, noll
60. Glassar du ätit på en dag? Ingen aning, några stycken iallafall :-)
61. Festivaler du varit på/ska på detta året? 2-3 st tror jag
63. Slagsmål?
Haha 0 om inte fighterna med anton räknas
64. Personer du saknar just nu? många

 VEM:
66. Vill du kyssa nu?
ingen
67. Ska du träffa imorgon? de som valt boxning på friluftsdagen
68. Sjöng du senast för? hm, jag och pillan sjöng lite idag, heh.
69. Hade du senast en msn-konversation med? Ida
70. Spelade du tvspel med senast? Jessica
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen för tillfället
73. Förtjänar att dö? Haha, ingen jag känner
74. Är söt? amanda :D
75. Vill du sova jämsides med i natt? bara kuddarna. blir så jäkla varmt här inne.

VAD:
76. Gör dig glad?
Glada, roliga och omtänksamma människor :)
77. Gör dig ledsen? besvikelser, mesiga filmer
78. Vill du helst göra nu? sova
79. Önskar du att du slapp göra? Känna press inför provet på onsdag
80. Vill du ha nu? En god natts sömn
81. Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar antar jag
82. Längtar du till? Sommaren
83. Tycker du om dina betyg? Dom duger
84. Ångrar du i ditt liv? Man önskar alltid att få saker ogjorda, går inte att räkna upp tror jag.
85. Är det bästa som hänt dig? Att jag fick sådana underbara nära och kära
86. Hur mycket är klockan? 21.01

bara för att du är du

aldrig att jag glömmer dig pillan, aldrig.

slut i kroppen är jag då. kom hem från skolan, och frös såklart som tusan. kanske för att jag råkade ramla i snödrivan innan jag skulle gå upp till bussen? heh...

bestämde mig för att ta ett varmt bad lite senare. något som blev av. och varmt blev det. blev dock lite yr i skallen när jag drog igång bubblorna. kan absolut inte ha dom igång för länge!

friluftsdag imorgon. jag valde aerobics, men det blev inställt pga att för få hade valt det. Nåväl, blev boxning för min del istället. Kommer säkert vara grymt tungt!

blir pillan efter det och sen på kvällen plannja med tvillingarna och joppa :-)

nu ska jag ta en kopp choklad och gå igenom matten. prov nu i veckan, måste få bra.

puss

My hero <3

Jag och maja har varit bästavänner så länge som jag kännt henne, alltså i 15 snart 16 år nu, och det är jag väldigt tacksam över, hade inte klarat mig utan henne !
Vi har haft en väldans många fina stunder tillsammans, vissa ska vi inte ens prata om, thöhö ;)
Vi lekte alltid i lekparken som låg tvärs över gatan, men vi gick oftast på picknik där, och jag kommer ihåg en gång då maja blev jätte kissnödig när vi satt och fikade i lekparken, då sprang hon allt vad hon kunde till mitt hus som alltså bara låg några meter bort, men precis innan hon hann in på toan så kissade hon ned sig, HAHAHA sötnöt !
Ibland gick vi också till Majas granne Henny, hon gav oss alltid torr bulla och saft men bullan slängde vi oftast  under bordet, men ändå envisades vi med att gå dit, fråga mig inte varför.
Nu när jag sitter här och skriver om oss så kommer många minnen fram, alla skratt vi delat och alla galenskaper vi gjort tillsammans, helt sjukt att allt gått så fort, jag önskar att vi fortfarande var små och kunde fortsätta leka och sitta i lekparken och fika, men nu har du ditt och jag mitt, men du ska veta att vad som än händer och vart du än tar vägen så kommer du föralltid att vara min bästavän och jag kommer alltid finnas hos dig.
Jag vet att jag inte alltid har varit den bästavännen man kan tänka sig, och förlåt för det älskling !
Allt var som ett svart moln för mig, men du stöttade mig och sa att allt skulle ordna sig, och det gjorde det också, du hjälpte mig på fötter igen och gjorde mig stark, min hjälte ! Du har alltid funnits där och jag finns föralltid här hos dig också!
Snälla glöm mig aldrig, även fast du skulle flytta flera tusentals mil bort från mig, för jag kommer då aldrig glömma dig, du kommer alltid ha mitt hjärta hos dig och jag har alltid min dörr öppen för dig, du är mitt allt inget ska någonsin få krossa oss, aldrig !<333333

 
/ din bästavän Pernilla.

 Du får mig att må så bra hjärtat mitt, jag älskar dig mest av allt !!<3


djungelhärskaren

äntligen hemma efter många timmars buss.

blev vinst iallafall. när jag kom hem följde jag med kicki och viktor för att kolla på lägenhet.

ser framemot boxningen som äger rum på tisdag. Friluftsdag. heh.

nu blir det nog film med kickan, puss

bara jag som vill ha sommar? nuuuuuuuu


lev i nuet



allt flyter på som vanligt just nu. det händer som ingenting. inget speciellt. förutom nyheten att vi kommer få spela sm här i luleå, vilket var en toppennyhet. näe, nu känns det som att det bara är massa skolgrejer man måste ta tag i. Vill få allting bortgjort och gå ut. 
   Sommaren får gärna komma lite tidigare. Jag är absolut inte en vintermänniska, och det äf förjävla kallt här uppe i norrland. Vad skönt att flytta söderut när man blir äldre. Det ska jag nog. Men norrland är bra, ingen tvekan om det. Jag kommer flytta tillbaka hit när jag blir äldre, kankse. Om det nu inte går som planerat och jag flyttar till kalifornien, heh. hur underbart hade inte det varit...drömmar drömmar. 
  Inte konstigt att jag sitter och drömmer mig bort till varmare länder när näsan blir knallröd av att gå och hämta posten när man kommer innanför dörren gör man massa konstiga miner för att få igång ansiktet som man känner har fastnat i ett enda läge.

nä, ska sluta klaga på kylan. den gör ju faktiskt så att man respekterar värmen mycket mera...

vänner och natt för min del. bussen mot dundret går 06.50 imorgon, kanon....

lycklig

SM BLIR I LULEÅ 13-15 APRIL! lule stars, solna,tensta och södertälje. wiee

match nu, puss!

antnäslaget :)

dåligt samvete för dunjackor

hejhej!

blev staden med amanda efter skolan. blev en skön tröja från vila inhandlad, samt en efterlängtad hummeltröja från diva. kanon.

nu ligger jag och amanda ligger här i hennes säng och ska antingen se let´s dance eller komedin vi hyrde.  såg en skräckis för ett tag sen, "the strangers". både jag och amanda var oerhört rädd i början, tror verkligen inte att det fanns någon plats över mellan oss, så tätt låg vi. slutet var oerhört dåligt dock! huvudpersonerna dog och de som gjorde de kom undan. så kanske ingen film att rekommendera, men spänningen var på topp under hela filmen iallafall.

nyss var det om det här med gåsarna som varit på kalla fakta, på nyheterna. ärligt talat, fyfan vad äckligt. jag såg reklamen hemma för ett tag sen för första gången, ville verkligen bara blunda. pappa slängde in kommentaren att det där var min jacka också, det fick mig att få lite dåligt samvete. dock inte mitt fel, det är ju varmt och alla har sånna? men ändå..djurplågeri, usch. man får ju gåshud. haha, gåshud. kul!

dmkval mot vråken imorgonkväll. sen kväll hos jeessica.

puss

hej kerstin

Vad vill snön med att förstöra min gångväg till busshållsplatsen? Verkligen drivor. hujjaligen. Känner på mig att detta endast kommer resultera i massa slask.

nationella uppsatsen idag kändes bra, sen vet man ju aldrig. Men orkar inte tänka mer på den eftersom vi inte får tillbaka det förrän till påsk därikring.

imorgon blir det stan med amanda. sen hem till henne på filmkväll osv. :)

musik och engelskauppsatsen kallar!

adioos


14.18

vi fick sluta två timmar tidigare idag pga att huimin skulle på någon grej så vi slapp ha matte. skönt.

fick ett informationsbrev inför bg idag. står att de kommer ta in 8 tjejer och 8 pojkar. shit. hur lite är inte det egentligen? nåväl. man kommer helt klart göra sitt bästa och sen får man se om det räcker till. mer kan man inte göra helt enkelt.

imorgon är det svenska nationella, skrivdelen. hoppas det är några vettiga ämnen,

lutat mot en tidig kväll

reklampuffarna


the lion sleeps tonight

nu hittade varken jag eller jessica den videon vi sökte efter. the lion sleeps tonight från lejonkungen när timon och pumba  sjunger. jessica tog då tag i tonerna i omklädningsrummet efter träningen när vi duschat, och grymtningen kan ju inte ha blivit bättre, hahahahah.

kom på mig själv att jag knappt sett lejonkungen någonting alls i mina dar. någon gång något avsnitt när man var mindre och så, men aldrig hela filmen. så jag och hon ska se dom till helgen, båda två. yeah.

timon och pumba är ju för härliga




också pumba själv ;-)

natten är aldrig så lång, att den inte följs av en gryning

nationella gick väl bra, hoppas jag!

matteplugg nu, och ska försöka få till lite musikplugg sen. hujja. 

somnade då än en gång i bussen, något som absolut har blivit till en vana för mig. känns tungt att inte kunna krypa ner under täcket och sova tills träningen börjar.. näe, jäkla plugg.


äschh

feber..

+ att jag grät till vänner?


frossa?

hemma.

vann matchen igår mot arvidsjaur med 40. den gick väl helt okej, dåligt i början, men bra sen.

jag ida och ellen for till ellens stuga igår. det var supertrevligt.  vi såg körslaget och spelade plump med henens farmor, lena och leif. leif vann. och jag, kom näst sist. heh.

var stört kallt i stugan där vi skulle sova. speciellt för mig som är riktigt jävla frusen av mig. frös ordentligt och jag tror inte jag fick så mycket sömn. på morgonen svettades jag så var nära på att slänga av mig kläderna och lägga mig på golvet. något jag inte gjorde. utan låg där och svettades. 

sen har jag frusit hela dagen i hälsans. fick låna pänt tröja eftersom jag endast hade t-shirt, tack pänt! men fryser fortfarande om benen ;o

ska sova nu till vänner eller nå. har match ikväll hemma mot kalix, och då ska det gå bra! 

puss 

RSS 2.0