ida lever!

Drömde en hemsk dröm om att Ida dog i en bilolycka. Den var verkligen jättejätte hemskt. Kändes så himla verkligt så jag vet inte vad. Kanske är så med alla drömmar, men ändå. Vaknade till av rädsla mitt i natten och tänkta slänga iväg ett sms till henne och fråga om hon levde. Insåg att det var rätt idiotiskt. Klart hon lever!

Ska ta bussen på en halvtimma till stan, ska strosa runt ett litet tag tills det bär vidare till martina med Ida. Och ikväll blire stainos place!

förresten, jonnis har skaffat blogg :) http://jjonnaw.webblogg.se/



lycko

Vi hade det riktigt trevligt i Siknäs med käk, spel och prat. Jag och Martina fick visa våra samarbetsskills i "rita och gissa". Grymt Martina, grymt!

Åker in till Martina kring 12 imorgon. På kvällen ska vi tjejjer laga middag hos Stina och sen får vi se vad som händer. 

Ska se om det finns något vettigt på tv nu





vi far

Far med tjejjerna till siknäs nu snart. Kommer bli supertrevligt!


alfapet

Åkte till Ellen efter träningen. Vi har pluggat historia och nu sitter vi och spelar alfapet mot varandra vid varsin dator här i soffan. hehe. Blir typ att se basketen som sänds på tv sen. Borås mot något lag, kommer inte ihåg.
Träning halv tolv imorgon. Sen på eftermiddagen ska jag, pänt, ida, stina, jonna och martina till stinas stuga i siknäs, mys!
näe, ellen är riktigt koncentrerad här i soffan bredvid. Måste också ta tag i det. Hård kamp här!

någon annan gång

Blev ingen hockey i alla fall. Blev sent på stan och sent med middagen här hos kristina, så struntade i det. Både jag och Kristina inhandlade varsitt par skor idag. Köpte mig även några armband. Efter middagen färgade hon håret på mig. Blev rätt mörkt. Så nu blir mamma ledsen, som alltid velat att jag skulle stanna som helblond. Sorry mammi!  

Ikväll har vi bara sett någon film här. Träning imorgon kl 12. Efter det åker jag och ellen till henne och fixar klart vårt gemensamma historiaarbete som ska in efter lovet. Vill bara få det där gjort. Men bra ska det bli!

Ligger just nu ute i soffan i deras vardagsrum. Ska nog sova nu. Grymt trött.

godnatt!


let it go

underlig dröm. grymt underlig..

kanske luleå hockey ikväll. någon gång måste vara den första?

stan strax!

hej


äckel djurplågare

Sitter och ser "djurpolisen i Phoenix" på animal planet. Fyfan vad arg man blir när man kollar på detta program. Så ansvarslösa djurägare det finns, vilket jäkla djurplågeri. Att det ens finns människor som inte ger sina djur mat? Handlade precis om en hund som veterinärerna hade tagit in och hittat 60 stenar i magen på, efter att de varit tvugna att avlida honom. De märkte att ägaren inte gett hunden någon mat alls, utan de enda dom fann i magen var stenarna, som hunden ätit upp för att överleva.
En från hundpolisen åkte sen dit och förklarade detta för ägaren, som inte ens erkände. Utan sa hela tiden "Den där hunden åt mycket mat". jo men tjena! idiot.


hey

Har lyckats vinna över pappa i alfapet.
stolt?
hm, en aning.

Ser top model nu. Stan med kristina imorgon, och sen följa hem till henne och sova.

ska prata lite med noel nu, som har snackat på som en galning hela dagen.  Han har skrattat som aldrig förr. Såå söt!

ciao



konditionspass

Vinst med 104-28. Vi var 7 pers så vi fick spela massor! och trött blev man.. haha. Men kändes hur som helst som att vi spelade bra som lag idag. Bra flöde!

Annars så är Kristina, ViCtor och Noel här. Lilla noel blir ju bara större och större för varje gång man ser honom. Så söt. Men längtar fortfarande efter snacket, inte bara lätena. Men det kommer väl snart :)

Och Kristina kom ihåg min tvantenn, efter ca 3 "glöm inte antennen" sms från min sida.. Bra!

På måndag ska jag och hon gå på stan, och sen färga håret. Blir mörkare för mig.

ttttttv! natti

let´s go

Ligger och taggar till matchen. Åh, vad jag är taggad. Känns så himla skönt att vara tillbaka helt igen. Nu hoppas vi bara på en bra match!

Killarna förlorade sin med 20.. Det var synd. Nu får dom heja fram oss istället!

förresten, så funkar spotify igen :)





myspys

Kom rätt nyligen hem från en supertrevlig kväll med tjejerna. Blev käk, idoltittande och massor av prat!

Tydligen så måste alla tjejettor vara på killarnas match imorgon klockan 10 i sunderbyn. Så bör sova nu. Vi har själva match 18 mot sunderbyns damer, även den i sundis. Hejaheja!

godnatt


behövligt!

Kom hem från matchen för ett tag sen, och vad hände med att jag blev utpekad till speaker? Började med att jag fick fel lista om vilka som skulle spela när jag skulle presentera lagen, men det löste sig tillslut. Blev en stor vinst också, skönt skönt. Blev ruggigt sugen på att kliva in på planen idag. Får vänta till lördag..

Bosse flyttade fram idrottsfysiologin en timme imorgon, så blir en timmes avdrag på sovmorgonen.. Jobbigt. Sen efter det är det bara idrott och sen slutar vi. Helt okej!

Efter träningen blir det idolmys med pänt,jonna, ida, stina och martina :)

LOV SEN!



petigt

Planerade precis lite med tjejjerna. Ska ha myskväll framför idol allesammans på fredag. Var så länge sen vi var allihopa, så blir hur bra som helst.

Idag kom en lärare från varje inriktning och pratade lite. Blir nog samhälls för min del, samhällsekonomi. Lät ändå bra, för jag orkar verkligen inte med natur, och fritid känns lite osatsigt på något sätt. Så ja, det blir nog bra.

Det verkar som att alla redan vet vad dom vill bli när dom blir stor? Ändå bra. Men jag har ingen jäkla aning alltså! Polis typ, kanske sjukgymnast eller nå? mja. Vet fortfarande inte. 

Bosse förbjöd mig spela matchen mot Brooklyn/Antnäs imorgon så att inte låret går upp. Är väl lika bra det. Får spela på lördag istället, wie!

lära in sig lite engelskaglosor nu, och sen ännu en tidig natt. sova måste ju vara det bästa som finns?


det bästa som finns

Samhällsprovet äntligen bortgjort! Så grymt skönt! Var beredd på det värsta eftersom jag hört att Svens prov brukar vara tiktigt tuffa. Det var typ svårt också, men gick ändå bra. Kändes himla skönt efteråt. Och nu går jag bara runt och är lycklig över att vara helt pluggfri :)

Sen fick jag vara med och spela halvhjärtat på träningen. Kändes riktigt bra att vara tillbaka, trots att jag bara varit borta i två veckor. Blev plannja efter det,  härlig vinst! sov hela vägen hem, gudomligt. ska fortsätta nu!

nattinatti




snart så

Yiha. Slapp gymmet idag och fick köra lite individuellt i hallen istället.  Får nog snart vara med fullt ut. Grymt!

Samhällsprov imorgon. Har pluggat sen jag kom hem och känns ändå som att jag kan det. Ska göra mitt bästa helt enkelt, finns inte så mycket annat. Man blir så trött av allt pluggande också, så ska somna till himym nu. Lyckas aldrig bra på prov om jag sitter uppe och pluggar hela natten.. Måste få sömn.

förresten så hittade jag how i met your mothers självaste ted mosby i matsalen idag. Fantastiskt likt i alla fall. Ted i yngre år typ.

han såg alltså på ett ungefär ut såhär.


mest troligt plannja imorgon,

godnatt!


jo hej

typ trötttt. Hade kunnat sova här och nu, men behöver läsa lite samhälls och får ju inte missa amerikanska versionen av wallander! 

Mamma hämtade mig från pillan imorse och sen har jag bara tagit det lugnt. Försökt plugga lite till samhällsprovet som är på tisdag. Är typ inte så mycket pluggmaterial vi har eftersom vi inte läser i någon bok. Vi ska bara typ komma ihåg vad exempelvis johan (gillar att diskutera på samhällsen) har sagt när vi har debatterat.

Nu hoppas jag innerligt att jag får börja lira! Så sjukt tråkigt att måsta befinna sig i gymmet medan alla andra får spela basket där nere. Jag vill också.





helg

Hocker kunde ju för tusan inte åka ur idol igår, så det var helt rätt att Camillas namn ropades upp. Skönt!

Sov hos Ida inatt. Hon promenerade för ett tag sedan till tågstationen för att åka till hennes stuga. Fick stanna och sova lite extra, hehe. Ska göra mig klar för att om en stund möta upp Joppa och Jonna i stan innan jag traskar till Pernilla!

Klaris grejs ikväll :)

puss


mer konstnärlig

Blev ändring i planerna, så åkte hem istället.

endast en lektion imorgon, klockan 09.40, och sen träning kl 16. Drar med ellen till henne och pluggar mellan. Jag och hon gör ju ett arbete tillsammans i historian, om vikingatiden. Bra det ska bli, hehe.

Vi satt förresten och funderade idag på varför alla vikingar hade rött skägg. Vi ville verkligen veta, så bestämde oss för att smsa 118 100, som har svar på allt.

 Svaret blev: Att alla vikingar hade rött skägg är en myt som framförallt framställts inom berättelser och barnböcker, ungefär som att alla i Sverige är blonda och blåögda enligt andra länders befolkning.

då vet ni!


Ska ta vara på denna sovmorgon och sova tidigt idag. Somna till himym eller nå, måste jobba mig framåt, har varit föör länge på säsong tre..

nattinatt




cykelcykel..

Hade helt glömt bort att vi slutar klockan 17 på torsdagar, riktigt skönt att få åka hem lite tidigare ibland. Ska göra klart engelskainlämningen nu som ska vara inne imorgon, sen blir det nog en tidig kväll för min del. Känns behövligt.

Kristina skickade nyss ett sms och hörde om jag vill sova hos henne imorgon för att victor jobbar natt. Så åker dit efter skolan.

/plugg


kyligt

Jag och Kristina såg den engelska versionen av Wallander igår. Riktigt bra faktiskt. Lät dock grymt fult när dom hela tiden använde svenska namn och svenska städer. Passade som inte in.

Jag och Jonna fick än en dag befinna oss i gymmet båda passen, vilket har medfört en otrolig armvärk.. Helt stört. Nu hoppas jag att det har gett någonting också, för jäklar, vi pumpade! hehe.

För övrigt gillar jag Karin Sandströms engelskalektioner starkt!





ross 9 år igår!

Har sovit helt underbart gott :)

Funderar seriöst på en storstädning. Kan verkligen behövas.. Och sen efter middagen bär det av till kristina och viktor.

HEJ



nejenj

happ, inge vm!


lördag

Eddie skulle ha åkt ut igår enligt mig. Han är verkligen inte bra?

Var riktigt trött imorse. Jag och Malin fick hoppa på i antnäs, så det var skönt. Somnade direkt! Matchen gick bra för att spelas på 6 stycken. Vinst med 27 :)

Kom hem för en stund sen och ska strax se fotbollen!


ovärt

Fredag igen nu då. Plannja bjöd inte på en bra match som resulterade i förlust. Tappade räkningen på antal jäspar från min sida. Ajja, strunt samma. Det blir förhoppningsvis bättre nästa gång.

Nu ska jag springa till vardagsrummet och se vem som åker ut från idol. Sen soooova. Blir umeå hela dagen imorgon. Grymt tidig uppstigning. Får dock inte spela pga låret, men hejja ska jag, tillsammans med de andra sjuklingarna!

trevlig helg


jahapppp

Hade ju pluggat rätt mycket till detta prov, så när vi kommer dit säger mäki att det bara är ett vgprov. Kändes riktigt surt. Lite plugg förgäves där.

Nåvälnåväl. På träningen körde jag och jonna i gymmet och på pilatesbollen. Var rätt kul ändå, satan vad vi kämpade!

Imorgon; skola, plannja!   Matteprov också, så pluggi nu!

herrå






grattis snygging

förresten, amanda fyller år idag, ett stort grattis till henne!



bara hon som lyckas? hahahah

sista spurten

Nä, nu har jag pluggat historia så det räcker. Huvudet orkar inte med nå mer. Känns som att jag kan det bra nu. Hoppas bara inte allt försvinner under natten.

Drömde att jag var ensam hemma, för alla var bortresta. Och det var morgon typ, tror jag. I alla fall så såg jag en skugga av någon bakom dörren till mitt rum, trots att den nästan var stängd. Fick vibbar hur som helst. Gick fram till dörren och tänkte öppna den, då någon höll emot. Kämpade allt vad jag kunde och skrek pga chocken. Tillslut fick jag upp dörren helt men det stod ingen bakom dörren.. Sprang iväg till mamma och pappas rum, för att se om någon var hemma i alla fall. Men icket. La mig i deras säng med dörren öppen. Såg en skymt av en människa gå förbi soffan, och mot deras rum. Försökte tända sänglampan, men ingen fungerade. Rätt likt.

Vaknade sen. Men sjukt läskig. Var hyfsat rädd på morgonen när jag skulle öppna dörren. Men ingen stod där, som tur var!

Frågan är varför jag drömmer så mycket? ;o




slutet på republiken

Blev ingen träning för mig idag heller.. Ursch, hatar att sitta still när man ser andra träna. Blir i alla fall gymmet imorgon, så det är skönt.

Var ljust klockan 5, och klockan halv 6 var det nästan kolsvart. Inte länge tills det blir mörkt redan klockan tre.. Lite halvtrist är det ju, men samtidigt lite mysigt, på något sätt.

Ska återgå till historian nu.. Det fastnar mer och mer, så det är ju positivt. Måste dock bara lära in mig alla årtal, men det bör man hinna till på torsdag.

pusss!

5 oktober

Fick skippa halva morgonträningen och eftermiddagsträningen.. Less! Får hoppas att det är borta imorgon och jag kan köra. Men då ska jag ha himla tur..

Stört vad kallt det börjar bli ute. Funderar på att ta fram vinterjackan, men ska nog vänta ett litet tag till. Måste ju verkligen uppskatta den när det väl blir 20-30 minusgrader.. usch, bara tanken på det får mig att huttra!

Historiaprovet är flyttat till torsdag. En extra pluggdag är alltid något!

Blir nog en tidig kväll ikväll. Musik första lektionen imorgon.. Vi sitter i grupper och hittar på egna blueslåtar. Får se hur våran blir i slutändan, vi har i alla fall en riktigt duktig kille som sjunger. Typ första gången jag har hört en ung kille sjunga inför en. Förutom idol och sånt. En riktig talang faktiskt!

NATTI!

johannaaa



Säger godnatt

Tjaa. Såg precis klart sista avsnittet av "mannen under trappan". Riktigt mysko serie faktiskt. Inte så jättebra. Men den bestod bara av fyra avsnitt, så det gjorde ingenting. Fick i alla fall veta slutet nu. Något jag började tänka på är segermyr, ni vet komediserien. Jävligt bra! Kommer ihåg att det gick på tv förut, och sen bara slutade det sändas? Illa. Bör startas upp igen alltså. Helt klart en stor favorit! Natt nu. Pusss

pluggi

Blev vinst igår, skönt! Sen spenderade jag kvällen hos amanda. Såg körsslaget och lyckades somna till en film. Likt?

Vaknade klockan tre av att någon ringde och snackade om attt min bror jobbat på granek. Hans pappa var tydligen ägare. Sjukt mysko. Och jag var hyfsat trött och hade inte alls lust att snacka.. Drömde en helt sjuk dröm också där jag och massa andra kunde flyga. Helt okej dröm ändå.

Nåväl, dags för historiaplugg - romarna! go go


gogo

gametime!

haha


2 oktober

Plannja vinst igen :)

Less jag blir på Camilla i idol som förstörde än en låt ikväll. Kan hon inte bara sjunga en ballader utan att göra den till hennes egna lilla schlagerlåt? Bara jobbigt.

Ska se vilka som går vidare strax sen typ sova. Samling 09.40 imorgon för seriepremiär mot Bergviken. Nu kör vi tjejer! Blir även att hänga med amanda imorgonkvälll, var ju ett tag sen! Så blir kul :)

trevlig kväll

bra hål

Tung springfys idag, men känns riktigt jäkla bra nu efteråt!

på vårt långa hål idag fick jag, gustav, ellen och en till (huvudet står helt still) lära oss lite dans av Johanna. Riktigt skoj faktiskt, trots att man nog aldrig skådat något sämre. Fick oss ett gott skratt åt gustav i alla fall som tog uppgiften grymt seriöst. Det gillar vi!

Ska ta tag i lite svenska nu, sen idol.  Börjar kvart i elva imorgon, grymt. Idrott också. Men vad händer med att det är ute? Känner på mig att det kommer vara oerhört kallt..

imorgonkväll - plannja

RSS 2.0