yeeha

det svider lite smått i ansiktet.. . men ska inte klaga!

Längtar enormt till sommaren! Okej om man kanske fäller någon tår på skolavslutningen (klart man kommer sakna vissa), men kommer att kännas så jäkla bra också. Har gått med precis samma människor sen dagis typ, eftersom vi inte fick byta när vi började sjuan. Kommer ihåg vilken besvikelse det var.. Näe, det här ska bli riktigt härligt :)

anton frågade om jag skulle med på gymmet i antnäs innan skolan imorgon. Jag har ändå idrott på morgonen, så varför inte?  kommer bli tungt att stiga upp. somnar till oth eller någott nu,

tjao



sommardagar

Varit riktigt varmt hela dagen. så skönt. Ska nog ta en promenad om ett tag.

sista jobbiga veckan nu, underbart. Börjar dock sommarjobba direkt på måndagen den 15e. Parkarbete i antnäs. Inte allt för taggad. Men pengar är pengar.

magen & kicki.


with a little help from my friend

Det blev som vi ville. Solen och värmen kom. Var faktiskt riktigt varmt och skönt på baksidan!

Nu ser vi singing bee och sen blir det robinsson finalen. Jarmo bör ta hem det. Han är iallafall den som är mest värd att vinna enligt mig. En riktig överlevare.

Kicki funderar på att ställa väckaren på nio imorgon för att gå upp och sola eftersom att hon knappt kommer kunna göra det sen. Jag hänger nog på. Man vet aldrig när det blir varmt nästa gång;)


förresten så vadslog vi om vilken dag kickis bebis ska komma ut. Jag gissade på 5 juni..







she wants it

Det var trevligt igår! Skaburbians var braaa.

Mamma kom och hämtade mig och kristina och sen åkte vi till storheden och köpte present till pappa som fyller år imorgon. Nu vill jag att skolen ska komma fram som det var lovat. Det blåser ju bara...men det skiner nog upp snart!

jonna innan hon blev nerbrottad av idas lillebror och hans vännner :)


notes about freedom

Nu sitter jag hos kicki och viktor. Mamma och pappa var här för någon timme sedan och lämnade min telefon. yepp, en tidig födelsedagspresent. Den behövdes verkligen!

Jag och kicki for en sväng till storheden och hon köpte lite behövliga grejer. När vi sedan skulle gå mot bilarna igen, så var det en bil som såg nästan likadan ut som deras men bara lite närmare. Jag gick mto bilen, och öppnade, och tänkte nästan sätta mig..
k: haha maja det där är inte våran bil!

ojdå.. någon hade lämnat bilen olåst alltså. Tur att det bara var jag!

Har sett lite smala sussie och duschat. Kicki står i köket och fixar kycklinggryta. Så blir det snart. Bär iväg sen någon gång,

tja,



kom ut då.

Rolig kväll med starsspelarna, föräldrarna och coacherna! Vi förlorade i brännbollen, med rätt stor marginal, eller ca 30 poäng. Men vissa av föräldrarna var ju grymma. Pänts far fick till bra jäkla träffar! 

Sen käkade vi hamburgare, delade ut presenter, och fick själv oss något som klirrarr till rätt fint i kassan.

Har precis cyklat och är fantastiskt trött. Ska packa ner nå grejer för imorgon nu. Fick byta dit med ellen för hjärtkollningen så kommer inte sent till engelskan. Tack ellen! Varsegod sarri..
Efter skolan ska jag cykla möta upp mamma på stan och kika på mobil :-)
sen till kicki och viktor och vara där till kvälla då det blir en musikkväll med tjejjerna. trevligt trevligt =)

åhhh. jag längtar så otroligt mycket. jag blir fan moster snart. vad händer med det?


like the summerbirds

Trots många timmars sömn var jag rätt hängig idag.. Hade no labb-nationella direkt på morgonen, gick väl helt okej!
Sen nu sista lektionen fick vi se våran musikal på film. Herregud. Det gick bara inte att hålla sig för skratt när man än en gång fick se pillans snygga dans/teater moves!

Nu ska jag ta tag i engelskaplugget innan det bär av till golfängen för avslutning med stars. Vi möter föräldrarna i brännboll =)

Hjärtkoll imorgon, så kommer komma lite sent till provet.  ajja. får prata med sarri, hon förstår säkert. 

På kvällen blir det gatufestivalen med tjejjerna och sen sova över hos kicki och viktor!

inte mycket kvar..


Undvik solljus? mjaa..

Jag bad mamma smörja in min fot och en bit upp på benet med zon eftersom jag har haft ont  där väldigt länge.sen mitt klantiga val att gå med platta tygskor i sthlm två heela dagar.  Så när hon satt och smörjde in rätt mycket på smalbenet så satt jag och läste på baksidan av tuben. Ooopsi.  "undvik direkt solljus på det behandla området, t.ex genom att täcka med kläder, under behandlingen och minst två veckor därefter.

Mamma förstod paniken och tog tag i en hög med papper och torkade bort det mesta från benet.

helvete, inte kan jag klara mig från att sola benen i två veckor?! ska ju vara grymt bra väder i helgen....

nu måste jag baka någonting inför imorgon då vi ska ska se våran inspelade musikal vi som var med. Alla bakar. Blir alltid lika maffigt bord! hehe.


couldn´t care less

Kom in från en härlig promenad för ett tag sen.

Jag svängde ner på en skogsväg, där det kör bilar ytterst sällan.. När jag hade kommit ca 10 meter in så kommer en bil bakom mig. Det måste vara någon mer än jag som blir rädd då?  Hujja. Jag började att gå med en aning snabbare steg framåt med endast tanken som kom upp flera gånger i något oth-avsnitt långt tillbaka -  "NO FEAR"

kul att det bara var en trevlig liten gamling som vinkade åt mig från rutan.. trevliga bybor det där!


jessica 19

Vill bara gratulera Jessica som fyller 19 år idag! Tjejen är i cypern nu, rejält avundsjuk! Tvivlar inte på att du har en dålig födelsedag ! :-)

engelskaplugg nu, hej!

grattis snygging!
Jessica Fredriksson

25 maj

Då var ännu en dag över. Spenderades till väldigt stor del i hälsans hus där vi fick information om bg. Blev mycket att bara sitta och lyssna + träning. Det kommer bli bra till hösten känner jag. Riktigt kul fakitkst.

sen blev det brännboll där tjejjerna vann och jag briljerade... eller så inte. haha. martina fick då sig ett gott skratt!

det blir tydligen inget imorgon så det blir skola som vanligt.. Jobbigt. Speciellt med tisdagar, som är värst. Hade inte suttit helt fel att missa den. nåväl, två prov i veckan. bäst att åka dit och repetera lite.

riktigt trött fakitskt. känns lockande att krypa ner under täcket och slå på ett oth avsnitt,

japp, det gör jag!

förresten var kickis barn väntat till idag, men den vill inte ut än. nervös jag blir. haha. hon har blogg ; http://kristinaasoderberg.blogg.se, där man kan läsa när den kommer och hur hennes liv kommer vara med ett barn :)

godnatt


Vem är du om 10 år? time will show.

Har tänkt på en sak. Det är inte bara slöseri med att se tvserier, som nu exempelvis one tree hill. Man lär sig saker. Låg nyss och såg ett hyffsat gammalt avsnitt. Avsnittet handlade om hur mycket våra handlingar betyder. Kanske tänker man tillbaka på något - om jag inte hade gjort så så hade detta aldrig hänt. Saken är den att man kan inte bara tänka så. Om du inte hade gjort så så hade du kanske inte varit den du är idag, eller dina nära och kära varit de dom är idag. Dina handlingar betyder någonting, inte bara för dig.

Började fundera. Tänk om jag aldrig hade tagit beslutet att spela med Stars. Alltså, jag kan inte tänka mig det. Jag hade inte lärt känna och kommit lika nära de jag spenderar mycket tid med nu om jag aldrig hade börjat. Om inte dom hade börjat. Det hade kanske varit så att man visste vilka de var, att martina lirar i höken, eller om någon frågar "vet du vem ida christensen är?" så hade jag möjligtvis svarat "njaa, tror inte det, eller spelar hon fortfarande i gammelstad?" Skrämmande tanke ändå. Jag är riktigt jäkla glad att jag har tagit de beslut som jag hittils har tagit. Okej att man ångrar vissa,  vi är ju trots allt människor.

Det går mycket funderingar, tänk om jag inte hade gjort så eller så, vem hade jag varit idag? Vem hade pillan varit om hon fortfarande spelade basket? haha. Roligt att leka med tanken faktiskt. Men den stora grejen är att dina handlingar kan betyda mycket för vem du är och vem dina vänner är några år framåt.

godnatt


i bet you look good on the dancefloor

samling 11 imorgon = sovmorgon :-)



congratulation

En rätt stor det av dagen har spenderats i boden hos maria och elsa för att fira dom. Mycket gott fika, drack även kaffe, utan någonting i. Vad händer med det? Bör sluta, men det var riktigt gott till tårta, som pänt försökte intala mig för ett tag sedan. hehe.

Åkte hem med anton och sofie och nu har jag precis träningscyklat här i rummet. Tänkte bara köra en vända, men man kunde bara inte sluta när det kom upp en bra och peppande låt. Blev tillslut två vändor, och trött blev jag. 

Nu behöver jag verkligen plugga. Matteprov på onsdag och jag har missat flera mattelektioner plus att jag missar genomgångarna nu innan eftersom vi har två dagar med gymnasiet.
Snackade med martina för en stund sen, inte bara jag som känner nervositeten.... 


fick mina skor igår också. 

 


monkeys

Pillan ringde nyss och berättade att hon köpt lakrits åt mig från finland. Gullig hon är!

inte bara jag som vill visa att clowner är elaka/läskiga. bra musik dock! artic monkeys  :-)

artic monkeys - fluorescent adolescent


oldie

soltimmarna har tillbringats med billy joel i högtalarna, en av mammas favoriter. rätt skön musik att ligga och njuta av värmen till ffaktiskt :) 




only one

Duschad och klar efter ett otroligt jobbigt men härligt träningspass. Pratade nyss med ida som är i göteborg med laget. Jag vill också till göteborg, jag älskar deras dialekt. Helt klart den skönaste.


denna blev inhandlad igår. somrig :-)

looking forward



shopping

okej, det blev visst bra väder. nåväl, behövdes att gå en sväng på stan ändå så. Köpte en tunika, underkläder och lade undan ett par skor som mamma far och hämtar imorgon, toppen.

när jag kom hem slängde jag av mig alla kläder, på med bikinin och la mig i solen. Orkade dock inte så himla länge. Måste ut och springa i värmen nu. Inte allt för pepp. Får se hur långt det blir..

hejhej

we might as well be strangers

Var inte allt för bra väder idag. På ett sätt skönt. Rätt så nödvändigt att vila från solen lite grann också.

Drar till stan med kicki!


how to save a life

martina gav mig en sida där man kan se nästan vilka serier som helst, gratis på internet. Den funkar jättebra. Finns dock inga svenska texter, men det får man leva med. Hur som helst riktigt bra och jag riktar in mig på one tree hill som jag inte sett på riktigt länge. Hur bra som helst.

länken http://www.free-tv-video-online.info/internet/ . Där nedanför ser ni alla serier som finns att välja på. Vissa funkar, vissa inte. Bra sida iallafall. Tack martina!

Skulle kanske bli bra  väder imorgon med. Kul att jag spenderade sista fem minuterna idag åt ryggen. Det är verkligen skillnad. Men det gör inget! Är vädret lika bra imorgon ska jag ge lite mer tid åt ryggen, iallafall lite mer. Så jag inte bränner sönder framsidan helt och hållet.

Återgår till oth, godnatt


det orginella

Dagen har spenderats ute på baksidan med oljan.. :-)  Har dock inte barat legat och degat hela dagen, kört kubb - jag och sofie vann mot anton, lirat lite på korgen som vi stoppat upp nu, brännbollsgolf typ, kan ju säga att gräsmattan fick ta stryk av mina stora golftalanger..

seen, så tog jag och anton oss en cykeltur, en mil blev det, om inte lite till. Vi körde otroligt fort hela vägen. Och idag gick det så mycket fortare än igår. Var fakitkst riktigt härligt att få upp flåset. Behövdes ändå lite avsvalkning från solandet. Oljan gjorde så att det tog rejält idag.

Idag är det den 21 maj, och kickis barn är beräknat att komma ut den 25. Så den kan alltså ploppa ut när som helst. Spännande.

Trevlig kväll





bra väder

Hade för första gången på väldigt länge en läskig dröm. Jag var hemma hos en kompis, som i drömmen bodde i en lägenhet. Det var kväll, väldigt sent tror jag. Allt var frid och fröjd, tills någon knackade på dörren. Jag följde med henne när hon skulle öppna. Vi tänkte inte på hur underligt det var att någon knackade på vid den här tiden utan vi öppnade bara. När dörren gått upp lite halvt bröt sig en man i en clownmask in, och garvade, på ett elakt sätt. Sådär psykiskt..

Mitt hat mot clowner blev ännu större i natt. Han var ruggigt läskig. Ni anar inte.

ut i solen? ohyes!

it´s yours.

Undrar du ibland hur lång tid det skulle ta att förändra ditt liv? Vilket tidsmått är nog för att kunna vara livs-ändrande? Är det tre år som gymnasiet? Ett år? Kan ditt liv förändras under en månad, eller en vecka, eller en endaste dag? Vi är alltid i en brådska att växa upp, att resa, att bli framgångsrika. Och när du är ung, kan en timme förändra allt.
 


ledig

Gick upp halv 9 idag för samling vid nedrevägen kl 9. Var dags för den årliga cykelklassikern - 2 mil. Trampade på som aldrig förr alltså. Seriöst, har nog aldrig cyklat så fort under en så lång tid.. Skönt var det. Lika att ta vara på träningstillfället.

Nu när vädret inte verkar vilja ge med sig ska jag nog göra något nödvändigt istället. Iallafall städa, samt baka en kladdkaka till sofie fyllt år. Förutom det lär det bli en hel drös filmtittande..

fick brev om sommarjobbet igår. fick första perioden, parkarbete i antnäs. heja.


det skulle vara lite kul va?

LYSSNAR PÅ VÄRLDENS ROLIGASTE LJUDKLIPP PÅ MOBILEN OM OCH OM IGEN.. HAHAHAHHA.FYFAN.

repris

Satt och såg Talang slutadition igårkväll. En och en fick komma in i ett rum där juryn satt för att få höra om han/hon var en av de tjugofyra som hade gått vidare. Det var alltså inga uppvisningar eller något. Utan dom såg från det som varit.
Hur som helst så grät jag åt den lilla killen som började gråta när han kom vidare.. haha, herregud

skoldm fick sig en "favorit" i repris idag. Semifinalen mot björx tog vi hem. Sen var det final mot tuna, som slutade i förlust med 1 pinne, trots att vi vann med 14p dagen innan. Ja, allt kan hända. Hände samma sak förra året... Bengt blir säkert less. Som har varit helpepp till det här, och som gått runt och sagt att vi hade en stor chans att vinna iår osv. Fixat och ordnat allt verkligen. Nepp, inget guld här inte! Äsch. Sånt händer. Skoldm bara för tusan, bara lek, right? :)

Imorgon har vi cykelklassikern två mil. Man cyklar där man bor. Så det blir inte alls besvärligt. Efter det slutar vi. Hoppas på riktigt bra väder! Avis på jessica som åkte till cypern igår. 28 grader när dom kom fram igår, och då var det kväll....

blir typ att somna tidigt ikväll igen. 11 timmar inatt. inte dåligt.


spotifyinbjudan sökes

förresten, har någon en spotifyinbjudan som han/hon möjligtvis hade kunnat skicka?

heja bergs

Är riktigt trött.. Har haft skoldm idag. Gått bra,  endast vinster! Dock segt. Iallafall sista matchen. Måttligt trött man var. Gick inte speciellt bra den matchen om man säger så.. Annars så spenderade vi massor av tid ute i solen. Och stina,martina,pänt och jonna tog sig ett dopp. haha, galningar..

match kl elva imorgon, semi tror jag. finalen är 14.00, dit ska vi!

Lär somna rätt tidigt till tvn ikväll. Hade varit hur skönt som helst..

godnatt




tjenis

mamma: vars ska du?
jag: sola
mamma: går det nu?
jag: ja. på sidan av huset är det sol,
mamma: oj, då kommer jag med.

ja, inte bara jag i familjen som är tokig i solen..

somnade i solstolen i 45 minuter tills pappa väckte mig. galet skönt!

återgår till wipeout,

puss

17 maj

Sådärja, helgen över än en gång. Har varit en himla bra helg faktiskt, med bra umgänge! Har solat och lyckats få mig lite färg, underbart. Gårkvällen bestod till större del på lillan, sen efter en runda ute så drog jag och ida hem till henne. Var ju bra väder än en gång idag så vi gick upp där kring elva, tog på oss bikinin, och satte oss i solen. Sen hade vi sista träningen med stars, kändes lite småsurt när det var så bra väder, verkligen. Men vi körde igenom de två timmarna.

Ingen skola för mig på hela veckan! Imorgon och på tisdag är det skolbasketturnering, onsdag cykelklassikern två mil, och sen är man ju ledig torsdag och fredag. =)

Käk!

närmar sig.

kvällen med tjejjerna var mycket bra! Det börjades med bastu och bubbel, sen jättegott käk, och sen drog vi ut i solen :-)

kvällen slutade med att jag sov över hos kicki och viktor.. När jag vaknade imorse kunde jag inte hitta mobilen. Jag blev riktigt orolig. Jag är en sådan slarver! Ringde till stina eftersom jag minns att jag hade den där igår. Men där var den inte. Och eftersom det sista stället vi var på var hälsans så drog jag kicki och viktor dit för att kolla. Och hur stora var oddsen att den skulle ligga där bredvid fotbollsmålet? riktigt tur alltså.

måste sluta vara slarvig..

ska ut nu, och försöka få mig lite färg,

ha en trevlig helg!

Underligaste drömmen

Inatt drömde jag den konstigaste drömmen jag drömt på väldigt väldigt länge kan jag meddela. Eftersom att Kristina får barn när som helst så handlade drömmen om det. Men nu var födelsen riktigt annorlunda. Kristina var här hemma, med mig och Jessica. Och hon skulle in te bara föda ett barn, nä, hon var som en hund, som föder flera, ni vet. Och det konstiga var att hon inte hade barnen i magen, utan man hade pyttesmå barn i kylen i en bunke, som man svalde när man kände att det var dags att föda. Barnet växte till sig snabbt som attan i magen och kom ut den ordinarie vägen. Kristina kände att hon inte skulle orka föda alla de barn som låg i bunken, så jessica hjälpte till. Där låg dom i kristina säng, halsade i sig barnen och födde ut dom. Jag tog emot dom och lade runt handdukar och grejs. Så var det en "bebis" som var ovanligt stor, och kunde prata,och var jävligt envis. Han ville att pappa skulle mäta honom för att han ville bevisa att han var den största bebisen som fötts, eftersom pappa trodde annat..

Riktigt äcklig dröm. Fick till och med kräkningar i drömmen. Usch. Vad är det  egentlinge som gör att man drömmer sådana sjuka drömmar? Det är konstigt, verklkgien. Och när vi ändå pratar om drömmar.. Kan blinda se sina drömmar? Jag vill veta.

Satte mig i solstolen och pluggade efter skolan. Gick faktiskt bra. Nu ska jag repetera en sista gång innan det blir sängen och tvn. Stan med annaj imorgon efter skolan, sen iväg och fira ida med tjejjerna :-)

/Maja

solväder

har spenderat varje chans jag fått ute på bänkarna mot skolväggens baksida. Fifan. Härligt väder! Det tog till och med lite grann :)

Nu blir det ett rejält samhällsekonomiplugg, och sen om jag hinner promenad med jessica. nu är det endast en dag kvar sen är jag inte i skolan på elva dagar. fantastiskt.

puss

busted

min vänsterfot tog verkligen stryk efter stockholm. Kanske inte var så ruggigt smart att gå runt i platta tygskor två långa dagar i sträck? Nej, ska tänka bättre nästa gång..

Hade spanskanationella idag. Gick väl ändå hyffsat. Rätt svårt dock. Men tusan. Vi körde!

Nu kommer snart amanda hit. Vi ska plugga samhällsekonomi tillsammans och sen ut och springa. Nästan så att man måste börja göra det ofta nu när  idrottens maxtest är på två veckor. Himla tungt faktiskt. Plus att det går på betyget, så man måste verkligen ge allt de 2.5 kilometerna.

förresten så räknade jag nyss mitt shema, hur många dagar jag har kvar i skolan, och det är 12 dagar kvar! om man inte räknar med mentorsdagen, isf tretton. Eftersom nu på mån-tis är det skolbasketturnering och sen nästa vecka mån-tis är det nå informationsdagar med gymnasiet. inte illa!

vilken jävla otur


tisdag

Fysiknationella gick som väntat, mycket dåligt! Tur att det gick dåligt för alla då.. Jag och Pillan underhöll oss då bra på de två timmarna vi satt där. Bra chill helt enkelt.

Blir samhällsekonomi nu, och sen promenad med jessica.

Nu välkomnar jag även syrran till bloggen! Riktigt oväntat om jag ska vara ärlig. http://kristinaasoderberg.blogg.se/

sista spurten nu

Liret blev väl sådär. Rätt enformigt, och jag blev sömnig efter en timme.. Men jag ska inte klaga, var ändå helt okej!

sen, vad händer med att alla andra skolor har nationella i biologi imorgon, och bergs har i fysik!? Jobbigt. Hur mycket man kommer att svara på återstår att se. Men inte kommer det vara mycket. Anders har iallafall sagt att han inte sänker någon hur dåligt det än går på detta. Det tackar vi för!

pappa har tvkortet så det lutar mot att somna till my name is earl.



fräsigt

hello. Verkar som att vi tog med oss solen från sthlm. Har varit riktigt skönt att sitta ute mot skolväggen på håltimmarna! Annars så for jag till stan efter skolan där jag träffade Ida. Vi köpte oss en milkshake och gick och satte oss i kulturenshus-fåtöljerna och snackade på. Riktigt trevligt :-)

Jag och Mikael försöker dra ihop ett gäng till hallen. Fan att alla ska ha fotbollsträningar hela tiden.. Vi stackars basketspelare har ju ingenting för oss. haha. malin sara och joppa har träning, marre ska till sin kille, niklas orkade inte, och martin den jäveln kan aldrig lyfta luren.

Näe, men nu är vi några iallafall. Så vi kör, fem stycken! wie... bättre än inget!

lite bilder från sthlms resan kommer här :-)

 


hemma

Nu är jag jag hemmaa. Det har verkligen varit trevligt! Och kul har vi haft. Blev bra väder till grönan. Och kan ju säga att jag var modig, för att vara jag! Jag åkte på, och fan vad kul det var. Den nya, insane, grymt jävla kul. Var värt att stå en timme i kön, ehhe. Skrek då! Se videon här nedanför för att se hur den gick. Eller, på ett ungefär.

Blev shoppat fyra tröjor, annars ingenting. Gått runt på stan hur länge som helst både lördag och söndag, och benen är döda just nu..

sen har vi vunnit sammanlagt 8kg choklad på grönan. inte illa!



OCKSÅ FYLLER VÄRLDENS BÄSTA IDA ÅR IDAG! 


danny åker insane

stockholm här

Tjaaaaa!

Nu har vi nyss käkat frulle och gjort oss i ordning. Bär strax iväg ut på staden, och sen grönan om vädret skiner upp! Det är åtta grader här och mulet för tillfället. Och Kicki (malins mamma) kom precis och sa att det blåste kallt.  Vi sitter här med leggings och shorts i hopp om bra väder senare...

Och jessica, jag vet att du hade vågat den där läskiga från förra inlägget. Det tvivlar jag inte på!

Ha det bra :)

vem hade?

Galen berg- och dalbana i nöjesparken Cedar Point i USA. Top Thrill Dragster. Berg- och dalbanan har en sluttningsvinkel på 90 grader och kan gå upp till 193 km/h.

frågan är om man hade vågat? skulle inte tro det... på söndag blir det grönan, det kan ju inte vara värre än detta, nu ska jag åka massor!

nu drar vi

STOCKHOLM IKVÄLL! . sista grejen med laget, ska bli jävligt kul faktiskt!

engelskauppsats ska göras bort nu, och sen blir det himla lugnt. packning och sånt!

som malin sa " ha det trevligt här hemma i sverige". ahh. hon flyger så sällan att hon inte tänkte på att vi bara skulle till en annan stad. heh..

men som sagt, ha det bra! Jag drar till värmen! Hopppas jag :)

färgning

blev utmanad av maria :-)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

Idag definierar man meter på ett mer noggrant sätt.


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Jessicas kvarglömda klädpåse


3. Vad var det senaste du såg på tv?

Entourage


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

20.05. rätt svar - 20.07


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Tvn i vardagsrummet


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

kring halv sex då jag jag klev ut ur bilen.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

om jessica hade hunnit långt, eller om jag kunde hojta om påsen.


8. Vad har du på dig?

leggings, underkläder, abktröja och handduk


9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Ja. Att amanda var en hora, och svarade åt en äcklig tjock gubbe att en timme gick på 500kr.. haha


10. När skrattade du senast?

Hm, när jessica var här.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

ramar med foton, tavla och en lampa.


12. Har du sett något konstigt på sistone?

Nä inte vad jag kan komma på.


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Jovars, bra tidsfördriv


14. Vilken var den senaste film du såg?

Senaste film då jag var vaken hela var någon hajfilm


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Ett hus utomlands, massor av kläder, osv!


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Är sjukt faschinerad i björnar. De är det läskigaste jag vet, men samtidigt så fräna.


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Hmmm, svårt..


18. Tycker du om att dansa?

Ja det är klart, hur bra det ser ut är en annan femma..


19. George Bush?

En vit man som styrde USA.


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Tjej - moa, kille - ingen aning

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Ja, helt klart. Florida är drömmen!


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"Hej. Läget?"

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
de som har lust!


where i end and you begin

Jag känner en enorm glädje just nu. Känns helt underbart att kemiprovet är bortgjort, samt att vi åker till sthlm imorgon. Och shemat som jag stryker för och räknar ner skoldagarna, ja asså, det är sjukt lite kvar... 
 
Dock var jag sämst på mattenationella muntliga idag. hah..totalfail! började som prata om saker som inte stämde, och höll med typ hela tiden, hojjaligen. Nåväl, tur att man lägger ihop allt.

åkte in till stan med pillan efter skolan. Vi gick till waynes och köpte caffe latte. Eller hon gjorde, jag smakade. Och vad händer med att jag njöt? Det var såå gott. Pillan fick inte direkt koppen för sig själv. Kommer defintivt dricka det där fler gånger, himla mumma :-)
påvägen hem for jag och mamma förbi kicki och viktors lägenhet. dom håller på att rusta på där, kommer bli bra. Och när jag såg spjällsängen i sovrummet så insåg jag hur kul det ska bli när barnet kommer. Förväntansfull tjej!

jessica är snäll och kommer över och färgar mitt hår ikväll, och sen blir det en tidig kväll, lovely 



20.15

Ånger kommer i alla olika former och storlekar. Några är mindre, som när du har gjort en dålig sak för en bra orsak. Några är större, som när du sviker en vän. 

Vissa av oss flyr undan smärtan av ånger genom att göra rätt val. Vissa av oss har lite tid till ånger, för att vi ser fram emot framtiden.  Ibland måste vi kämpa för att komma till perioder med det förflutna, och ibland döljer vi våran ånger genom ett lovande, att vi ska ändra det på våra egna sätt. 

Men, våra största ånger är inte för det vi gjorde -- utan, för det vi inte gjorde. Saker som vi inte sa, som hade kunnat rädda någon som vi bryr oss om. 


söndag?

Några pluggpauser klarar man sig inte alls utan. Har pluggat sjukt mycket nu. Pappa har hjälpt mig med lite grejer, och tro det eller ej, vissa saker börjar fastna! I en av pauserna satte jag mig på träningscykeln, skruvade upp volymen till musikhögtalarna, och körde igång. Höll ett ovanligt högt tempo, och jag blev riktigt trött. Så härligt nu efteråt. Efter duschen såg jag apelsinhögen och fick idéen att köra några i juicemixern. Fiifan vad gott det blev. Sådär surt och friskt! .Otroligt gott. Kommer att göras oftare, helt klart!

Sen så känns det för en gångs skull ganska skönt att det regnar. Slipper man ha dåligt samvete som sitter inne, nog för att man gör nödvändiga saker, men ändå. Plus att man blir riktigt trött av regn, iallafall jag. Känns som en söndag. Jaa, regn & plugg kännetecknar helt klart en söndag. Dock har det bara varit jag här hemma. Det älskar jag. Då kunde jag cykla och flåsa och höja musiken hur mycket jag ville under cyklingen.

Nu ska jag bara skriva ut något åt kicki och sen återgå till mitt plugg. Bör göra något jobb här hemma också sen, så jag kan tjäna in afghanistanbarnens hundra kronor.



seeking faith

Vaknade av ett sms från halebop. Annars tror jag att jag hade kunnat sova hur länge som helst. Måste stryka idag.. Okej, jag ska inte klaga. Bättre än att kratta gården, definitivt.

galen träningsverk i låren efter springturen, herregud.


verk

Efter en springtur och en stunds kemiläsande lägger jag plugget åt sidan resten av kvällen. Förstår mig verkligen inte på de som tycker att sånt där är intressant. Blir rejäl pluggdag imorgon alltså. Operation dagsverket, så är hemmaaa. underbart!

Slog nyss på fotbollen, arsenal - united. Jag hatar att se fotboll själv, då kan man aldrig fråga vilket lag som är vilket. Såg ronaldo i det blåa iallafall, vet dock inte vilket av lagen han spelar i.. yes, tjejen har koll!

På tal om fotboll så saknar jag det ibland otroligt mycket! Inte träningarna, för ärligt, dom var hemskt tråkiga, men matdherna... känslan efter att få ta ut sig i löpduellerna i hopp om att nå bollen först. Ja, det var roligt! Men nu när man lirar på skolan så inser man hur mycket man måste springa egentligen. eller, alltså, om man kämpar. Ja, flåsandet är helt enkelt inte på botten..

Men ändå, oerhört skönt att inte ha någon träning alls i sommar! inga tidiga starsträningar eller så. Nejnej. Bara eget ansvar. Hur länge sen var det vi hade så på sommarloven? typ tre år sen, kanske fyra..

på fredag drar vi till sthlm med antnäs för avslutning. mot grönan, storstaden och värmen! ;-)


hängigt

faraday, volta och galvani kan ju ta sig..


inget hinder

pluggar elektrokemi kvällen lång


forever young

nu är allt klart i rummet ca 4 timmars slit! så jäkla skönt. var värt timmarna, för resultatet blev bra :-)

och, vad händer med att jag och pillan ska sjunga forever young på skolavslutningen? påtal om skolavslutningen så tror jag inte alls att jag kommer gråta. kommer ärligt talat bli skönt och kul att få växla lite umgänge eftersom man har gått med samma i 9-12 år eftersom vi inte fick byta klass från alvik. Kommer självklart att sakna vissa. Eller alla, alla är som bra på sitt eget sätt, men man kommer ju sakna vissa mer än andra om man säger så. Men jag förstår ändå inte, det är ju inte så att man skiljs för evigt? Man träffas ändå. Det fixar man ju.

nu ska jag ta mig orken att cykla fastän jag är helt slut, sen somna till tvn.. greaat







nordens största?

Jag och pillan är färdig med alla frågor på samhällsekonomin, så vi fick i uppdrag att prova på att göra en egen bank. Bra den är. Vår logga = P&M - vår drivkraft är nöjda kunder     , så vackert..

Nu är kristinas grejer utplockade och dom har åkt. Ska börja fixa in mina grejer där lite senare. Kommer kännas himla konstigt. Har haft mitt nuvarande rum så länge jag kan minnas. I hela mitt liv faktiskt. Kul att prova på lite nytt. Och jag har lovat mamma och pappa att dom ska få se ett fint rum där nu hädanefter, eftersom kristina inte är direkt känd för sin städaptit. 

Ska strax laga nå käk och sen träningcykla. Trots att det är skönt med träningsledigt nu så är det på ett sätt jobbigt. Jobbigt att måsta ta tag i träningen själv när man annars bara kan åka till träningen, och där säger tränaren vad man ska göra. Detta handlar om att kunna ta ansvar. Och det klarar man, men ibland känner man verkligen inte lusten..

Sova tidigt ikväll, oh yes. 


vi gillar

jag dör.. han i "never been kissed", har alltid varit min favvo.


 


potatis-sackarias

Hur sköna kommentarer säger dom inte på wipeout? haha. fan vad bra det är. och skadeglädjen ligger ju inte på botten heller. bra söndagsunderhållning ;-) Någon mer än jag som vill prova banan?

vill prova robinsson också, undra hur länge man hade orkat. säkert inte länge. men ändå, kul det hade varit om man for typ ett gäng kompisar och tävlade mot varandra, så ser man vem som tål mest. hade varit sjukt kul!

tillbaka till wipeout & potatis-sackarias,

puss


if only

Nu är snart helgen över än en gång. Imorgon flyttar kristina härifrån, och jag ska börja föra över mina saker till hennes rum. Frågade mamma och pappa om jag kunde fixa i det rummet på onsdag när det är Operation Dagsverket då man ska vara hemma och göra något slags arbete för att sedan tjäna ihop 100 kr som man ska skänka till något fattigt land. Gick inte alls för sig. Nejnej. Dom tar vara på arbetstillfället så jag lär antingen måsta kratta eller städa huset. Säger då det. Hellre städa huset. Kratta måste ju vara det värsta. Högarna tar ju aldrig slut och det blir ju bara mer och mer löv. Sen när man känner att man har fått i hop några fina högar som man ska börja samla in, så kommer någon jävlig blåst och förstör alltihopa. Då vill man ju bara gråta?

ikväll står singing bee och wiped out på shemat, yupp. tvn är alltid bra att ha på söndagar, typ bara då man ser. nästan!

puss


only say what you have to

tolv timmar sömn än en gång. vad händer? sover som en stock! Inget att klaga på, det är underbart. Har dock gått och blivit sjuk och måste vara hemma från träningen. usch! Nåväl, blir att göra bort plugget.





but you did


lala

Åkte in till stan med ida en sväng. Ingenting köpt, men en jättefin kjol från indiska undanlagd!

åkte till storheden med kicki,viktor och mamma efter det eftersom ida hade träning. Blev köpt några ramar som jag ska ha till kickis rum eftersom jag byter till det nu när hon far. Yepp. ikväll ska jag ta det lugnt hemma. Snart fisk till middag, otroligt hungrig, och sugen på det. Fisk är himla mumma. Dock inte skolans, men det vet alla.

utvecklingssamtal imorgon med aldrin och sen starsträning! näst sista.


lördag

Jag är glad, och utvilad.. Ca 12 timmars sömn inatt, mycket välbehövligt.. Måste verkligen ta tag i mitt rum senare. Kläderna ligger ju överallt. Efter det får vi se vad som sker. Hade hoppats på lite mer sol, mamma och kristina är ju fan redan bruna efter tre dagar på baksidan! Känner att jag har lite att ta i kapp...


hej värme

gårkvällen med tjejjerna var väldigt trevlig och rolig :)

ska ut till baksidan och sola. fantastiskt varmt. pausade bara en stund nu. Kinderna blir röda.. ähhh!

RSS 2.0