i´ll give what i can and more

godnatt

hemma

Frös på fysträningen imorse och kände mig allmänt hängig, så tog bussen hem efter den. Har försökt plugga lite samhälls och läsa lite ur svenskaboken. Känns på ett sätt skönt att samhällsprovet är imorgon, trots att det inte är mycket som har fastnat. Bara skönt att få det ur vägen och slippa tänka på det nå mer. Jag tror att vi har det rätt slappt efter det. En bokreflektion till om någon vecka bara. Skönt!

Somnar nog tidigt framför någon film. Kändes oerhört lockande.




let me know

Befann mig någonstans i skogen inatt. Trevligt var det! Och vi lyckades tillslut vinna gårdagens match mot höken efter lite obalans. Skönt att det löste sig!

Har hunnit med en hel del plugg ikväll. Pausade och tog ett varmt bubbelbad. Behövdes verkligen. Känner mig lite halvhängig. Aja,  säkert bara något tillfälligt. Ska fortsätta med ideologin nu, godnatt

vad händer med att tiden går så fort? Snart jul ju, vilket innebär massor av julstämning. Mysiga jullåtar måste ju vara det bästa!



heja

Lät som att jag gjorde rätt i en hemmakväll igår eftersom plannja förlorade med 15-20? Var riktigt skönt i alla fall. Såg idol, färgade kickis hår och såg "flickan som lekte med elden". Skönt att Mariette åkte, det var helt rätt. Men calle  ska inte ens hänga löst? Han ska ju vinna skiten!

Ska ta tag i frullen, sen plugga tills det bär iväg till pontus för att sitta i sek på killarnas match. Vi har match efteråt, 16 i pontus. Toppmöte! Tagggaaa





slutkörd

Vi slapp svenskan idag, så startade dagen kl 10 med engelskaprov med Karin. Man kan ju inte annat än älska sovmorgnar?

En dag kvar till helg. En dag! Underbart. Den behövs mer än någonting annat. Har varit så otroligt mycket. Pluggat till sena kvällar varje dag den här veckan. Oerhört tungt. Har därför bestämt mig för en tidig kväll ikväll.

Fredag imorgon. Måste vara den bästa dagen på skolan. Får börja med en sovmorgon till tjugo i tio, inte så lång, men bättre än inget, idrottsfysiologi (som ändå är rätt kul), idrott med inger (hur roligt som helst) och sen matte några timmar senare.

ja. det är en perfekt fredag. perfekt slut på veckan!

godnatt


omöjligt

Kändes jobbigare än någonsin när alarmet gick på imorse. Ville bara ligga kvar (som vanligt) och sova några extra timmar. Sträckte mig efter sänglampan som jag tänkte slå på så att jag skulle vakna till lite. Nehepp, ej ikopplad.. Strök med handen längs väggen i hopp om att nå knappen till taklampan. Hittade den ej. Jag tog upp mobilen till hjälpmedel. Trycker på en av knapparna så det kom lite ljus i alla fall. 03.02!?!? Vad i helvete..

Kunde skönt lägga mig och sova 4 timmar till. Underbart!

Första engelskaprovet imorgon. plugg nu då!




JA

Idrottsfysiologin äntligen klar! Känns så otroligt skönt. Mmm. Nu ska jag sova med ett leende på läpparna.

hoppas glenn uppskattar mina fina streckgubbar. hehe.










m. Obliqus Externus Abdominis

Hela dagen har gått åt till idrottsfysiologin, och jag är bara på andra punkten av fyra. Tur att jag började i tid. Hade varit grymt att få den bortgjord.

Aja, ska fortsätta nu. Hoppas på någon bra film på ikväll som man kan somna till... :)




grattis annis

tröttt??? svar ja.

Kom hem för ett bra tag sen. Har varit med tjejjerna och firat pänt. Vi bjöd henne på max och gav presenter, hehe. Himla trevligt.

Ska lägga mig och somna framför tvn nu,

nattii

oflyt

Torsdagar brukar alltid vara värst. Men idag var det faktiskt lugnt. Kanske för att jag inte var lika trött som jag har varit under veckan. Kändes otroligt bra! Ska försöka hålla fast vid att gå och lägga mig i tid så blir dagarna så mycket bättre.

Hann inte duscha i hallen idag så bestämde mig för att bubbla när jag kom hem. Var fantastiskt härligt, med lugna favoriter i bakgrunden. Somnade nästan. Otroligt bra slut på dagen!

Ska göra basketuppgiften, sen sova. Helg imorgon, wiee!

bra kortlir i skolan :)

mörkt

Alla verkar ju bli sjuk av vaccinationssprutan. Nästan alla får ju feber.. Har inte tagit den än. Vi går dit på måndag. Det lär ju inte ta slut till dess. eller?

annars, har fått ett superfint blåöga av malin på gårdagens träning. Det dåliga är att ingen förstår att det är ett blåöga, så knappt någon vågar föra det på tal. Dom tror att jag råkat misslyckat lite med sminkningen eller något..

Luleå basket - telge strax i pontus. Fan, helt klart roligaste luleåbasket-matchen att se eftersom det är med ett gäng 93or i Telgelaget. Men måste verkligen plugga, och sova!

Ska börja på engelskaglosorna nu som är till imorgon. Karin lär ju inte glömma att ta bort svaren från korsordet den här gången också..






sömnig

Jag är trött. Har varit det hela dagen. Det är inte det att jag sover dåligt, så jag vet inte. Kanske är detta sömnpiller till mörker? Säkert. Har ju blivit grymt mörkt. Nu är det kolsvart när man ska gå till träningen klockan 3. Inte konstigt att man inte är allt för alert.

Vi närmar oss julen i alla fall. Längtar till all julmusik. Mysigaste tiden på året!

godnatt


söndag...

Hur kul är det inte att kolla igenom gamla bilder?


musikalen, haha


göteborg med antnäs





rensar fågel ur idas jordgubbsland!


smidigt amanda, smidigt.


chill i åttan



fjällen 08




haha wie!


göteborg


sm


klassresa till kebne i 6an :)


kebne i 6an


basketturnering 8an



nu kör vi

Äntligen helg! Var dock tvungen att gå upp 08.00 imorse för att befinna mig i antnäshallen 08.30. Seg match att döma. Stor förlust för Antnäs.

Ska käka lunch nu och sen vila upp lite. Bortamatch kl 14 mot vråken. Blir nog en tuff match!

Häng med Amanda ikväll :)




fint

engelskainlämning på g!


the stroy of the impossible



:)

Har inte lyckats göra denna dag till en lördag. Känns som en helt vanlig söndag. Kanske för att jag ska upp så jag är 09.00 i hälsans imorgon. Tungt. Sen mot kvällen blir det plannja.

Jag och Kristina har mött varandra i en hel del alfapetmatcher idag tävlingsinriktade som vi är. Stod 2-2 efter fyra matcher, då vi inledde den sista och avgörande. För att höja spänningen drog vi på med att köra på tempot "hets". Man var alltså tvungen att vara riktigt snabbtänkt. Slutade i förlust för min del. Men 3-2 får jag vara nöjd med.

Noel gulle




lördag

Wiee. Vinst med 50 poäng. Var rätt seg match. Men, vinst är vinst!

Något som inte går lika bra är mötet mellan mig och Kristina i alfapet. Förlorar ju bara.. Skyller på att hon är hemmamamma och har tid att öva hela tiden. Eller så får jag bara inse att jag är sämre.. Men det kommer!

ska sätta mig i soffan framför någon film nu. Imorgon ska jag bannemig sova ut :)


match

Öppet hus idag. Skönt att vi slipper vara där. Var dock tvungna att sitta i sek på killarnas match kl 10. Gick ändå bra. Inte lika stressigt som det brukar vara, utan lugnt och sansat. Suveränt.

Ska bara vila nu tills det bär av till hälsans för match mot gladan kl 18.

är hungrig också. tacos snart, mm!




glömsk

tack gode du för smset.

Malin Olofsson
05-nov-2009 21:51
Sovmorgon imorgon ju! Höll på att glömma..




hade också glömt, heh




monkeys

Imorse fick jag bortgjort den muntliga redovisningen. Tycker ändå inte att det är så hemskt att prata inför grupp. Har typ aldrig tyckt det. Okej, klart man ska vara nervös. Det är man ju. Blir oftast bäst resultat då. Men det släpper när man ställer sig där. Tycker så synd om dom som står och skakar av rädsla. Vissa tycker ju att det är jättejobbigt att gå från att kunna stå inför klassen och vara oseriös till fullkomligt allvarlig med allas ögon på en. Men det är nog en vänjesak som kommer med tiden.

Fys idag igen. Har en otrolig värk i rumpan och armarna. Ljuuvligt :)








4 nov

Pappa sa att det var telefon till mig. Jag trodde honom inte. Ingen ringer ju på hemtelefonen längre? Fick mig ett trevligt snack med Pernilla iallafall :)

Riktigt jobbig fys i eftermiddag. Jag tror jag aldrig har sett alla svettas sådär mycket. Som vanligt helt otroligt skönt nu efteråt. Tog mig en låång dusch eftersom bussen inte gick på ett tag. Nästan för lång. Fick springa till bussen. 
 
värt!





3 november

Har äntligen gjort klart allt plugg inför muntliga redovisningen imorgon. Brukar gilla att sitta och lyssna på folk som redovisar, men när alla kommer handla om grekisk mytologi känner jag mig inte alls särskilt frestad.

Haha, jag och gustav hade fantastiskt roligt på hålet idag. Fick mig ett rejält skratt! Vi är så himla påhittiga..

å ännu en vinst för plannja. super!

himym nu, sen godnatt!








trött

Märks att det var första skoldagen efter lovet. Har varit trött och seg hela dagen. På engelskan gick vi upp till datasalen och skulle göra klart vårt arbete. Ni tror inte att jag och Malin lyckas glömma att spara eller något? För det var helt borta. Så hade vi ändå gjort ett helt bra jobb också. Blev bara att ta om allt från början, hah. Likt.

Nåväl.. Finns inget annat än att gå och lägga sig tidig idag. Typ nu snart,

godnatt






over

Lovet har som vanligt gått alldeles för fort. Man hinner inte med allt man ville hinna. Två veckor hade varit perfekt.

Halloween också över. Fredagen var himla trevlig. Tacos hos stina med fintjejerna, och sen drog vi vidare och hade allmänt roligt.

Lördagen var inte alls planerad. Åt middag med Kristina och hennes kompisar, och sen mötte jag upp de andra. Landade tillslut hos ida framför en skräckis. Riktigt skönt faktiskt.

Blir en tidig kväll ikväll så man orkar upp imorgon.,






RSS 2.0