can feel it

känner hungern stiga mer och mer.. fys ikväll, ändå pepp. känner för att köra hårt!

vet inte vad som händer. bestämde mig för att gå ut och gå igår kväll. blev 6-7 km. och under dessa km sprang jag ca hälften. och då med täckbyxor, vinterskor, mössa, jacka, tjocktröja, vantar osv. fytusan. blev definitivt en rejäl dusch efteråt...


slutet av veckan.


sådan klassresa

Eftersom att våran klass inte har varit de mest taggade på att samla in pengar för en klassresa nu i nian så räckte det lilla vi hade sparat ihop till en tripp till pontushallen för att bowla och sen gå och käka på waldorf. Inget att jämföra med kickis och deras klass som åkte till göteborg och gick på liseberg. hehe. dock trevligt! och vad hände med att jag vann mot pillna och amanda i bowling? jag är kass egentligen..

jag och pillan drog ihop lite framtidsplaner för oss två vid lunchen. dom lät riktigt bra alltså. florida, here we come!

pillan: jaaa, och då kan man ju skaffa ett sånt där floridenskt barn!!!

okej, vad är ett floridenskt barn??

joel skulle käka något med någon ostronsås på..
pillan ville vara smart.. " vänta jag vet, ostronsås kommer ju från sånna där, vad heter det, jaa, musslor!" 
 
hon är alltid lika duktig..


klart

blev brons från helgen. hoppas att det går bättre nästa helg då det är dm som gäller..

gör vad som måste göras.

det är massor

jaa, blev let´s dance igårkväll. både amanda och mamma var rätt så övertrötta om man säger så.. ;-)

om ca fyra timmar bär det iväg till pontushallen för match mot gladan. vråken efter det. yupp, cupen är igång..

nu blir det plugg som bara måste göras.

trevlig helg

everything will be okay

kände mig otroligt seg, trött, less osv innan träningen.. jaa, för ingenting har verkligen gått min väg. men nu efter antnästräningen är jag glad igen. Vet inte varför. Träningen var superkul och alla var helt glada och laddade och gav allt. Det var härligt, och svettigt :)

nä, ska läsa nu, sen natti..

se framåt

somnade med svenskaboken i handen. gud så skönt. mamma kom in och frågade något om träningen, jag svarade något konstigt. Man kan helt enkelt inte kontrollera vad man säger när man sover.. 

imorgon ska vi med musikalgruppen till antnäs, ersnäs och kanske måttsundsskolan för att sjunga lite låtar. sen tillbaka till skolan och ha musikal, så ja, heldag musik imorgon!

denna klänning ska klickas hem imorgon :)

ASOS Silk Bow Front Jacquard Bandeau Dress


shineshineshine

Skönt att sluta lite tidigare för en gångs skull. Engelska nationella skriftligt hade vi idag, gick väl sisådär. Vet inte. Hoppas på bra.. men vem gör inte?

nu ska jag plugga som ett djur på svenskaredovisningen.. ska prata om ätstörningar, ändå intressant, och man lär sig det snabbt. Jag lyckas dock alltid göra bort mig på något konstigt sätt när jag står inför klassen. Men nu jäklar, ska jag vara förberedd.

och trött är jag.. somnade på bussen som vanligt. det är hemskt  att måsta kliva av, det är verkligen det. ska sova efter plugget, helt klart!


tung vecka..

Hängigt!

Är fortfarande till viss del sjuk. Går runt och hostar som aldrig förr, men förkylningen börjar ge sig. Måste ha haft för lite kläder på mig i helgen. Kallt var det iallafall. Har hur som helst träning snart. Är otroligt sugen! Var ganska länge sen.. Vet dock inte om jag bör eftersom vi har cup nu till helgen. Vill köra, trots att jag knappt kommer andas pga hostan. Får se hur det blir. Som sagt cup i helgen, yes, lulebo. Joppa har gjort illa sig och kan inte vara med. Jag ska vara med.

det är komplicerat..kanske alltid tar vara på ett sådant tillfälle? kanske inte. bör inte. hoppas inte..





närmar sig



fyra killar utifrån har fått veta om bg nu...

inte väntat

okej, kanske slänger in något inlägg då och då, då jag har lust. hah,

helgen har spenderats hos ida. och igår med fler än hon. jag, ida, pänt,jonna,amanda, annaj, arvid, någon med ett konstigt smeknamn och mattias?. likt att jag inte kommer ihåg namnen. ajja. vi började med att gå och hyra film. blev en skräckis. sjukt taggade var vi. och jag var måttligt rädd när jag läste  omslaget -  "den läskigaste film som gjorts sen the descent". wow tänkte jag, och blev stört peppad. Alltid kul när man är många. Alla satt i hopkurade i varandra med filtar över våra huvuden..

Tung besvikelse när vi märkte att den bara var äcklig. några galna ungdomar som utförde otäcka grejer på ett par som var på någon slags romantisk resa. det var hemskt. inte läskig, bara hemsk. Man visste då aldrig vilken liten kroppsdel som var näste man på tur att åka..

tack.




slut

struntar i bloggen nu, orkar helt enkelt inte,  hejhej!


hej asfalt

träningen var slapppp, jaa, var utan tränare så vi fick köra själva. var skönt. slutade med lite core och tillsist avslappning. Behövdes!  imorgon blir det skidor 1,2 mil...hejaheja!





glatt

Idag var den tyngsta morgonen på länge. Var hur trött som helst och hade stor lust att bara stanna hemma resten av dagen. Kämpade mig upp ändå och somnade iställe tpå bussen till skolan bredvid amanda. Vi somnar alltid, och vi gillar det! Och att sedan behöva kliva av då man precis har somnat in som djupast är inte det mest omtyckta.

Ikväll är det fys. känns ändå härligt, eller kommer kännas härligt, efteråt.

ge oss helg :)





22:17

Ja, finns inte mycket att säga. Har fått en del historiaplugg ur vägen ikväll, vilket känns skönt. Måste dock nöta. Prov på fredag. Känner verkligen inte för plugg just nu. Antar att det är en sån där period.. får dock kämpa sig igenom det. 

sådan blick 





gruppsegrare

Helgen är klar, och vi är gruppsegrare! Blev vinst mot solna med ca tjugo poäng :) så då blir det final four veckan efter scania. fantastiskt!

jag behöver verkligen plugga. åh. måste ta tag i det nu.

hur bra var inte dessa på minus trettio?

9 pinnar

helt fantastisk underbar vinst mot telge igår. I första halvlek låg vi stundtals nere med 10 poäng, men kämpade oss ikapp efter halvlekssnacket. Gud så skönt. Nu är det solna som gäller klockan 14.. Lätt att vi ska gå ut som gruppsegrare!

något som också var underbart igår var minus trettio. jättekul!

kom och hejja nu idag, sista matchen för oss hemma nu!


bra start

Yesss, stor vinst mot tensta! Nu gäller det bara imorgon mot telge. Förlorar vi river jag och martina -30 biljetten.. viktig match!

godnatt


sm ikväll

Sunkigt att måsta plugga historia nu när jag precis fått helg. Hinner knappt i helgen och prov nästa vecka.

ikväll är det då match mot tensta. dom ska vi definitivt ta!

nationella gick bra. trorr jaag. kändes väl bra, sen får vi se. får tillbaka det på måndag så :)


heja

hemma från kåbdalis. må ju säga att det var riktigt härligt att åka skidor! Vi blev dock less efter några timmars åkande så vi förflyttade oss till pulkbacken. fantastiskt kul. kommer nog upp ett gäng bilder sen!

imorgon börjar usm! match mot tensta 20.00. invigning halv åtta, fantastiskt satsigt :)

inget hört inget sagt

vann starsmatchen med ca 30 poäng. Kändes bra nu inför helgen! Blev en snabb dusch och sen vidare till antnäshallen. Vinst där också :)

Kåbdalis imorrrn! Tråkigt att pillan inte kunde hänga med! Måste leta pjäxxoororrna

nu är biljetterna fixade inför -30, wihoo. helgen blir hur bra som helst!

vi är alla påväg

Träningen var endast repetition inför helgen, tagg! Kuriren var på plats också, så blir något repotage någon dag nu i veckan antar jag..

Kåbdalis på torsdag, hur bra kommer inte det bli? Har inte åkt slalom på två år! Känns fel. Det är så härligt.

match imorgon med stars mot bergviken. Antnäslaget möter höken 19 hemma så blir en snabb dusch för att sedan fara och kika på den.

bättre, definitivt


otroligt

Första skoldagen avklarad. Kan ju inte precis säga att jag kände taggen när alarmet körde igång imorse...

förresten så har vi fått affischer som vi ska sätta upp lite här och var om att vi har sm nu till helgen med stars. kan lägga upp det här också. vi väntar oss en stor hejarklack!

Alla är i hälsans hus

Fre 13/3
     kl. 2000     Luleå Stars - Tensta Basket
Lör 14/3    kl. 1400     Södertälje BBK - Luleå Stars
Sön 15/3   kl. 1400     Luleå Stars - Solna Vikings

snart käk, sen luleå basket med ida pänt och jonna :)


ljug inte pinoccio

Vinst med tre poäng! Galen match helt enkelt. Föräldrarna röck upp sig i andra halvlek och hejade som aldrig förr. Typ det som gjorde att vi vände och vann matchen? 59-59 och bara några sekunder kvar och gladan har bollen. Vi snor bollen och attackerar med gladanspelarna hack i hälarna. Foul!! Gladans coacher tyckte att signalerna gick innan foulen så det blev stört mycket tjafs och opassande ord tydligen. Teknisk! Japp. Ida ställde sig på strafflinjen med skakande händer. Hon satte den! yeeah. Sen fick vi två extra pga den tekniska så jag kunde gå fram utan det minsta nervositet och med leendet i högsta hugg.

Då blir det alltså Dm, greeeeat

dansar till rytmen

Gick nyss ut på en härlig promenad med Ross (hunden). Det var faktiskt väldigt skönt att ta sig ut en stund. Frågan är hur en hund kan kissa hur många gånger som heslt under en promenad. Håller dom in första gången de kissar så att allt räcker till hela promenaden? Får förbli en gåta helt enkelt... 
 
Eftersom det var så härligt med en promenad bestämde jag för att vi skulle ta en extra sväng upp mot långberget för att gå förbi pillans gamla hus. Var så oerhört länge sen man var där i kring så jag hade nästan glömt bort hur det såg ut.. Allt var sig likt. Åh, jag fick helt sjukt många bilder framför mig från alla stunder vi har spenderat där. Gick först förbi deras postlåda då jag kom ihåg den vinterdag vi dagbarn var ute och lekte i snön. Jag och pillan lekte vid brevlåderna och såklart ville jag prova sätta tungan på isen på deras brevlåda!? Ja. Inte så lyckat. Vi slet och slet, ont gjorde det. Tillslut kom Åsa med varmt vatten och tungan kom lös. Lämnade efter mig ett fint blodtryck på isen..
Vi gick även in mot lekparken där rampen har varit. Den var borta. Och träden där vi alltid byggde kojor, ja, grenarna var så gott som nerhuggna..

Många minnes spelades iallafall upp. Alltid lika kul.

hare gött

skola imorggon

Bör städa mitt rum. Japp, ska ta tag i det nu. Dmkval ikväll :)

Inte bra att lida av ortorexi. Tror dock att såå många lider av det.

Ligger du i riskzonen för ortorexi?
1. Är medparten av din dag fylld av tankar på nyttig mat?
2. Tränar du mer än 5 timmar per vecka?
3. Får du skuldkänslor om du äter onyttigt?
4. Känner du oro och skuld om du hoppar över en träning?
5. Kompeserar du avsteg från kosten med mer träning?
6. Väljer du alltid nyttig mat före det som smakar gott?
7. Ser du ner på dem som äter onyttigt?
8. Innebär dina kostvanor att du oftast får äta ensam?
9. Föraktar du dem som är överviktiga?
10. Sjunker din självkänsla om du misslyckas med din kost och träning?
11. Händer det att du överäter av "nyttiga" livsmedel?
12. Är spegeln eller vågen din vän eller fiende?

Om du svarat "Ja" på fler än hälften av dessa frågor finns risk för att du har ortorexi.


längtan

Efter en hel del försök till övertalning från idas sida resulterade det istället till en skön hemmakväll. Nu är snart lovet över, och jag tror inte jag är den enda som tycker att det har gått alldeles för fort. Två veckor behöver vi, minst.. Vill bara gå ut skolan, åh. Kicki den lyckosten går ut nu. Och jag har tre år kvar. Det är fan mycket. Finns dock saker att längta till som nog gör att det går lite snabbare nu tills man går ut nian iallafall..
 
*Sm nästa helg - hemma. Hur kanon är inte det? 
* I slutet av denna månad får vi även veta vilka som går vidare till bg. Fast vet inte om det är något att längta till. Det svaret får man väl då. Hur som helst hade det varit bra att få veta så snabbt som möjligt och slippa att gå och tänka på det.
* Påsklov
* Scania ska bli bra grejer. Vi ska vinna! Haha. Känner faktiskt att det inte är för stora mål just nu. Jag tror att vi har chans.
* Final four om vi  kommer tid, hoppas på det iallafall.
* Någon gång i slutet på maj, början av juni, då jag blir moster =)

Också till sist sommaren som jag har trånat efter så länge det har funnits en liten snöflinga på marken..



a day like today



färgning

Sitter hos amanda och jag har nyss slått mitt rekord i tower blox, eller? Ajja, Nu är håret färgat en aning ljusare och luggen klippt litegrann, måste dock fixas till senare. Jag och Amanda såg lite let´s dance. Hur kunde tanten klara sig ännu en gång?

imorgon blir det statistikskrivning på starsmatchen sen får vi se hur det blir.

godnatt


all the time

Näe, man ska inte behöva plugga på lov. Jag behöver kanske lite grann. Men jag känner absolut ingen ork. Var nära en gång igår då jag slog ujpp historiaboken och drog upp rätt sidor. Läste två ord och stängde igen boken och gick därifrån... Det är ju ändå lov, då borde man inte behöva ta sin tid till sådant. Nää, får plugga som en tok när skolan börjar istället.

träning tolv sen storheden en sväng. färgning ikväll, sen amandahäänggg


svår längtan

josse nyström visade detta ljudklipp idag. dock bara kattens dagbok som är bra som kommer efter 1 min :-)

se upp

Kom nyss hem från nyströms. Träning först imorse, sen vidare till ellen och duscha, käka osv. Efter det bar det av till ormbergsbacken. Var ändå härligt. Trots att promenaden dit var sjukt jobbig.. Nää men det var faktiskt kul att åka madrass. Första gången för i år, och första gången jag åker i ormbergsbacken. Kul att jonna blev slagen på "snowboardåkning" av en åttaåring..

efter madrassåkningen promenerade alla vidare till nyströms där lena hade bakat bröd och gjort i ordning varm choklad. så snällt av henne. var kanongott också. sen babblades det på som vanligt om massa lärare och såklart om bg eftersom alla är så himla nervösa..

nu käk sen antnästräning. tydligen david vischer som ska ta träninge idag. Hoppas den blir kul, lite utöver det vanliga kanske.

träning imorgonbitti sen amandaa.

puss

sådan dag

Kom in från en superhärlig skotertur för ett tag sen. Var första för iår till och med. Må säga att kicki var riktigt smidig när vi vände..

Igår följde jag med ida till tandläkaren som var galet nervös pga lagning. Men det gick bra för henne. Sen bar det av till starsträningen och efter det promenerade vi till plannja. Spännande match som slutade i vinst : )
Efter matchen gick jag och ida till hemmakväll och hyrde film. Irene Huss - tatuerad torso. Vidare till ida, käkade lite vofflor och på med filmen. Båda somnade dock.. heh.

Hade tidig träning även imorse. Träningen kändes bra. Kul var den iallafall! Vaktmästaren borde dock fixa upp nå gardiner för fönstrena så man inte blir allt för deppig när solljuset fixar tanken "vad fan gör jag inomhus".

Ikväll blir det att ta det hur lugnt som helst. somna tidigt till en film eller nå. träning 10 på bergs imorgon och sen blir det ormbergsbacken med starslaget och åka madrass osv. sen nyströms och dricka varm choklaaad. hoppas på lika bra väder som idag :)

känner för en färgning


hahahahha

Något söt!!!


tisdag

godmorgon

Var en riktigt härlig kväll igår faktiskt. Jag, ida och jonna drog på oss täckbyxor, rejäla skor, mössa, vantar, jaa hela köret, och gick ut. Känslan att kunna slänga sig i närmsta snöhög utan oron att bli blöt och kall var oslagbar. Blev till och med tre snöänglar gjorda. hehe.

Har aldrig känt så mycket för vintern. Bara elände med slask och kyla. Men nu börjar jag förstå innerbörden av "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", som man har hört från de vuxna genom alla år. Det är faktiskt riktigt härligt att ta på sig vinterklädsen och gå ut och leka i snön..

Har dock lite snö att ge igen på ida. Blev lite för många ansiktsträffar för henne igårkväll... ;-)

starsträning ikväll sen plannjaa.


måndag

hejjjj

träningen i morse var ganska seg. efter den tog vi det lugnt i omklädningsrummet och sen gick jag och ida ut i ovädret för att stå och vänta på bussen i tio minuter.

vi har nyss käkat god mat och ska strax till tandläkaren. eller ida ska, och hon är nervös. hon håller på att borsta tänderna som aldrig förr. och tandtråden, haha.

ikväll får vi se vad som händer. blir säkert att göra något.

träning innan plannja imorgon. vi hade typ behövt någon som tog platser. slutar sex. ajja, vi får snabba.

pussss


i tid

Jag har faktiskt redan hittat vad jag vill ha på mig på skolavslutningen + balen. Orkar fan inte köpa två olika grejer till båda. Det får duga med samma.
 
nu måste jag bara vänta  på kicki med att beställa som ska hitta något till studenten..

kjolen hör dock inte till toppen under så ska köpa en svart glansig kjol till istället :-)


filmtimeee


go for it

Skräckisen vi såg igår rekommenderas. Jag blev iallafall hyffsat rädd.. Midnight Movie (2008) var det.

Tidig träning med stars imorgonbitti. Efter det blir det att hänga med Ida och sova därr.

hur bra känns det inte med sportlov just nu? super!



RSS 2.0