vi är laddade, vi är tända

Drar på Ledin på spotify och städar upp innan jag beger mig in till kristina där jag ska vara tills ikväll, då det blir lk!
Har inte fixat biljetter än. Veckan har gått så himla fort. Får helt enkelt betala där.

Smått illamående efter springturen. Vettetusan. Behöver nog stoppa i mig nå käk snarast så det går över.

ses ikväll!


tagg

trött och hungrig tjej, käk sen godnatt

blickar och prat

Okej, hade nog inte varit så illa ifall pappa varit hemma i alla fall. Kan ju för fan inte sova till halv två om dagarna. 11 timmar inatt. Och jag vaknade bara till lite snabbt, men bestämde mig för att kolla vad klockan var. Hela dagarna försvinner ju..

Menn, ska ta tag i att träningscykla en stund nu. Och sen ut i det fina vädret. Rixfm festivalen ikväll, får se om vädret kan hålla i sig :)

gillar inte videon, clowner är stört läskiga. Men musiken är grym.

inte illa

Nu har vi övat låten för sista gången innan dopet. Det ska nog gå bra!

Såg fotboll också och rätt lag vann! Det var bra. Var så himla länge sen jag såg fotboll, var roligt. Jag och Mikis var riktigt inne i matchen. Nästan för inne? hehe.

Ska sova ut imorgon också. Pappa är ändå och fiskar så han kan inte väcka mig.

Blev riktigt hungrig nu. En man bjöd på korv men tog inte emot. skulle kanske ha gjort det känner jag nu.. ajja, gör käk och lägger mig och ser någon film.


alla dörrar öppnar sig

Äntligen fick man sova ut! 10 timmar. Uuuuuunderbart

Sov ju hos amanda igår, så hade ingen alls som kunde väcka mig, förutom mobilen. Ja, kristina ringde och väckte mig halv ett så vi steg upp då. Hade kunnat sova ännu längre, mmmmm. Men det fick räcka.

Ska duscha nu och göra i ordning nå käk. Ska cykla till Antnäs på lite mer än en timme och öva låten med sara, maria, och amanda hos helena. Inte länge kvar tills vi ska så där på dopet och sjunga :)

Sen bär det av till stan och hämta min väska hos Martina och sen vidare och kolla fotbollsmatch.


28 juli

Jag och Amanda promenerade till Antnäs. Hörde att folk sommarjobbade där så ville gå förbi och njuta lite extra av ledigheten. Kändes otroligt bra! Där satt dom, och röjde sly, i värmen. Oh herre. Glad att mitt är över.

Ska käka nu och sen bär det av till hälsans och gymma med Ida och kanske Jompis.

Ska spendera natten hos Amanda idag. Hon är ensam hemma så hon ville ha lite sällskap :)


the only ones

Min röst har lyckats bli kaos under natten. Hoppas få till den så jag får träna ikväll. Måste hämta min väska hos Martina också. Har verkligen alla grejer där.

Ska möta upp Amanda nu, får se vad vi hittar på. Lär bli något i den fina sommarvärmen iallafall :)


tar det som det kommer

Bör bli dags att fixa lkbiljetter. Fan vad dyrt det ska vara att ha kul och gå på festivaler. Men det är ju helt klart värt vartenda öre. Iallafall pdol. Ska se till att få lk lika lyckat :-)

Ligger och ser tv i mitt rum nu.  Var ett bra tag sedan. Älskar att somna framför tvn. Måste vara det bästa som finns!

hahahahha



rackel?

Hemma efter en lång dag. Nu är jag hungrig. Ska försöka laga mig något.







repris

how i met your mother/natt


otroligt kul

Sådär ja. Då var pdol över för iår. Har varit riktigt trevligt med de bästa!

Träning klockan fem i hälsans. Nu var det föör länge sen jag lirade. Hoppas det ska gå bra ändå.

tjao


cykeltur

Jonsson blev sjuk inatt. Ajaj. Stackare. Kände mig riktigt träningssugen ändå så tog och satte mig på cykeln och började trampa iväg mot tuna till Kristina. Blev lite småtjorv med vägen där ett tag men det löste sig. Cyklade förbi stina och maria som sommarjobbade. Jag lider verkligen med dom. Och det var ju inte precis kyligt ute idag heller. Men nu sitter jag här iallafall. Skönt. Sitter och gungar Noel i hans gungstol? vet inte vad det heter.. Och ikväll ska jag och Kristina se Sex and the City - filmen :)

Förresten, jag älskar tutttar! Även nappar med andra ord. Får ju tyst på bebisarna på direkten. Förutom om dom är hungriga. Riktigt bra uppfinning. Nog för att Noel typ aldrig skriker. Är himla skönt. Har hört att vissa ungar skriker nästan hela tiden. Så här hade vi tur. Han skriker typ bara när han är hungrig. Så duktig så!

pdol imorgon =)


vi prövar

Nöter festivallistan för fullt. Satt ett tag och letade upp låtarna på lyrics för att lära mig dom. Var himla många låtar alltså. Kommer inte kunna lära mig alla. Satsar på refrängerna. Det är det viktigaste.

Ska slå på how i met your mother nu. Imorgon kommer Jonsson hit kring ett. Vi har alltid så kul när vi träffas! Så det blir roligt. Vi hade tänkt dra till hälsans och skjuta lite om det nu har öppet. Blir nice. Var ett bra tag sedan jag spelade basket nu.




nöternöternöter

For ut och sprang innan middagen. Lyckas alltid få ont i en av axlarna, mest höger. Pappa säger att det är för att jag spänner dom när jag springer. Men jag anstränger mig verkligen för att inte anstränga axlarna, men det blir automatiskt? Blir jäkligt obehagligt ibland. Måste fixa det dära. Inte skönt!

Sennnnn, när jag kom hem så stod det plättar med blåbärssylt på bordet. Är hyffsat blå i munnen nu...


i´m not the first to know

godmorgonnn. blev en sen filmkväll igår..

jag och pernilla hyrde tre filmer igår. vi började med lejonkungen 2. Så jäkla bra! Gillar timon och pumba starkt. Sen drog vi igång en rysare... Från andra sidan. Alltså den var grymt läskig. Vi satt och kikad genom filtarna, eller pillan tröck till och med ner huvudet i soffan så hon slapp se. Vi blev rädda helt enkelt.

Vi gjorde oss lite nudlar där kring halv ett och drog igång stuart little 2. Stört länge sen man såg den filmen. Men vi lessnade efter ett tag och gick och la oss och snackade istället.

Vaknade kring tio idag av någon lastbil typ som stod precis utanför fönstret och lät. Usch. Blev nådigt less. Tur var så drog den efter en stund så man kunde somna om..

Nje, nu har pillan varit i duschen en halvtimme. Är jag förvånad? Ska gå och dra mig en stund till. Sen ska pdolbiljetterna hämtas.

:)

after all

Springturen var hur härlig som helst. Det regnade lite sådär som jag ville att det skulle göra.

Nu har pänt skickat festivallistan på spotify, så den ska vara på hela tiden framöver. måste nöta!

tar bussen till pernillaaa!


you got a phonecall

Har dragit på mig springkläderna och ska strax bege mig ut på en liten runda. Det passar bra nu när det är lite svalt ute och solen inte är framme. Kan gärna få småregna lite också. ´Det är ju hur härligt som helst.

I eftermiddag ska jag dra mig in till stan till Pernilla. Hon är ensam hemma så hon bad mig sova där. Mys! Man träffar henne typ en-två gånger per månad så det är alltid lika trevligt.

Nä, nu är det bara skorna som fattas, hej


stugtjill

Ellen och Ida cyklade hit igår. Hurtbullar! Sen drog vi till Ellens stuga. Mysigt värre! Tog mitt andra dopp för iår. Inte illa. Riktigt skönt faktiskt.

Ida blev sjuk imorse så hon var tvungen att dra hem. Jag sov som en stock så jag märkte ingenting. Jag och Ellen fixade oss lite mask och gick till bryggan för att metfiska. Vi fick två stycken! En liten abborre, och en stor. Jepp, storfiskare, helt klart :)

Sen spöade Ellen mig i monopol och memory. Jag är verkligen kass.

Nje, ska se sex and the city filmen nu som jag har lånat av Ida. Har inte sett den än ;o Varför är jag alltid efter?

jag och ellen tog ett dopp med flytvästar som blöja idag, haha. bra grejer.



också fick jag noel att skratta : )


äntligen

inte ett moln, så långt ögat kan nå

tidig kväll

Vad händer med att klockan bara är 22 och jag är trött som jag vet inte vad. Låg i soffan och såg på tv3 filmen med familjen då jag somnade när det gått en halvtimme typ. Gick upp och borstade tänderna och tvättade ansiktet. Man brukar oftast bli piggare då. Men icket. Känner att jag hade kunnat sova nu, och sova i tio timmar om inte mer. Vad skönt det hade varit.

Ska slå på lite how i met your mother iallafall. Får se hur länge jag håller ögonen öppna. Sen så ska det tydligen bli bra väder imorgon. Det gillar vi.



in all situations

Vi åkte till Lulsundet en sväng igår. Blev inte där så himla länge. For ner till stranden där vi var en stund tills värmen svek och jag och Ida drog hem till varma sängar och täcken. Underbart att lägga sig under ett varmt täcke när man fryser sådär!
Vi slog på en Thriller.. Vacancy. Galet läskig alltså. Usch! Ida den jäkeln lyckades somna så jag fick ligga där och se själv. Ville inte slå av heller utan att få veta slutet. Så nej, jag låg där med en av kuddarna i famnen där jag kunde gömma mig... hehe.
Vi tog oss en promenad imorse. La oss på någon kulle och solade tills det började regna. Jäkla väder. Ska det ta och bestämma sig?

Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll.. Kändes lockande. Imorgon någon gång ska jag och Ida till Ellens stuga :)


lev nu

Träningen gick galant. Satsade lite mer på konditionen idag eftersom armarna svek från gårdagens pass.
Sitter hos Ida nu och vi har gjort oss klara. Vi väntar in Stina och Mikaela sen ska vi gå ut :)


he-he

Det är sol och varmt! jaaaaa

mikael blev hyfsat uppspelt igår när jag berättade att jag såg how i met your mother. Jag förgyllde tydligen hans kväll. Vet inte vad det är med den där grabben? haha.

nu ska jag ut i solen igen. ska in till inpuls med ida kring två, och ikväll ska vi vara med stina :)


i´ll give it a try

lättnad

Har lagt mig nere i källaren. Så galet varmt på övervåningen. Riktigt skönt här nere på sommaren.

Sen så ryktas det om bra väder imorgon! Det ska vi ta vara på.

Och Ida har börjat blogga igen! Det gillar vi skarpt :)   http://idachristensen.blogg.se

haha, hyffsat sömniga sm-vinnare.....


stracciella

Blev hembjuden på middag hos Jessica igårkväll eftersom hon var ensam hemma. Kycklinggryta med bulgur. Gott var det! Jag visade dock än en gång hur bra jag är i köket....
Vi såg någon thriller på tv och sen sov jag där. Gode skön säng hon har! Jessica skulle upp och jobba tidigt nästa morgon, men jag sov vidare.  Sov i lite mer än tio timmar. Hade kunnat sova ännu längre, men skulle in och träna med Ida.

Kunde inte kolla upp busstiderna pga fel på internet. Promenerade istället upp till hållplatsen där det finns en tabell. 12.10, okej, perfekt tänkte jag. Det jag inte såg var att tabellen slutade gälla 12/6. Ida fick vänta en timme extra istället. Men det dör man inte av.

Träningen gick bra. Kommer definitivt ha träningsvärk i armarna imorgon. Funderar på att dra in imorgon igen. Kanske springa då bara. Får se.

Nu är Kristina och Noel på besök. Vi bjöd även hem Jessica på middag. Hemmagjord pizza! Oerhört gott.


regn

Jag, Martina och Ida gick till udden där Stina och massa befann sig. Var riktigt härligt faktiskt. Mysigt väder! Stina och gänget drog sen dock och det blev bara jag martina ida och bohnsack. Fick sedan besök av några från tuna som vi drog till sen och hängde.

Vi somnade väl kring halv fyra? Och imorse började jag promenera klockan 10 in till tuna... Hade inte ens morgonpissat eller käkat frulle. Det tog rejält på krafterna kan jag säga. Var inte lite varmt.. Träffade även på Stina på tunaskolan där hon sommarjobbade. Stackare alltså!

Jag och Kristina gick ner till någon liten strand här nedanför henne där det knappt var nå folk. Blev väl en timme eller så tills molnen kom.

Ska ta och göra någon mat till oss nu. Åker hem med mammaa sen. Ikväll blir det ingen träning alls. Känner att det har blivit riktigt mycket på sistone och tänkte ta en vilodag. Det behövs!

Tjao


klubbviken inställt

Sitter hos Ida nu. Gick bra att öva på låten hos Helena. Vi fick fika innan, blåbärsmuffins, riktigt gott. Och sen körde vi igång. Kommer att bli bra det där. Hennes dotter som är 4 år ska också sjunga på dopet. Guud, jag längtar till att få höra henne. Hon var så himla gullig! 

 Klubbviken blir inställt. Ingen av oss hade ändå något tält hemma just nu. Får se vad vi hittar på istället. Martina kommer iallafall snart hit, sen går vi nog ut. Lika att passa på när det bra vädret är framme =)

bara halva kvar?

Lassi klargjorde för mig igår att redan halva sommarlovet har gått. Vadfan, redan halva?

Slog som sagt på How i met your mother igår, och tack Micke! Låg och skrattade för mig själv, definitivt bra program. Speciellt om man ser det från början och vet allt som hänt. Inte illa.

Ska cykla och fysa nu och sen lägga mig ute i solen. Ser riktigt fint ut ute idag. Ikväll ska jag först öva låt hos helena med maria och peson och sen vidare in till stan för att ta båten till klubbviken med martina och kanske idis.

hej


bra häng

Tjaa.

Kom nyss hem från måttsund där jag, joppa, mikael, martin, lassi och danielsson lirat lite. Blev dock inte så seriöst. Eller först. Vi körde stress, och jag åkte ut först, kul? Sen körde vi seven up, och till sist chicago som jag och joppa verkligen visade talang i.....

Vi lirade en match också. Jag och joppa mot Micke och Martin. Gick väl som förväntat. Totalkross. Ingen idé att ljuga om den saken.

Men vi hade trevligt, förutom att niklas var tråkig och inte ides vara med i något. Men så kan man också vara!

Imorgon kommer Ida hem från Gällivare. Fick precis ett sms av henne att vi ska fara och lira någonstans. Orkar inte svara, förlåt ida. Men har grymt lite pengar. Men planen låter great. Ringer dig iimorgon istället:p

Jag och joppa cyklade med micke till ronningen, snälla som vi är. Han visade klartoch tydligt att how i met your mother är det bästa som någonsin skapats? typ. Tror inte någon i måttsund missade det? Bra jävla skrik.

Så ska se det nu :-)





fixat!

Kom nyss hem från Amanda. Var riktigt länge sen man såg eller snackade med henne. Skolavslutningen typ? Herregud. Var jättetrevligt iallafall. Vi snackade om allt möjligt från himmel till jord i flera timmar. Och drack caffélatte :)

Hon hade träning nu iallafall så jag kilade hem. Ska snart käka palt och sen träna själv,




13 juli

Vaknade precis av att telefonen ringde. Likt att man hör men bara inte orkar gå upp och svara. Och det känns som att det ringer en evighet..

Också var det någon myggjävel som inte ville låta mig sova..

Såg den på väggen nu när jag gick upp. Den fick sig en rejäl smäll.





it´s only right

Jag gick på promenad tidigare idag med mobilhörlurarna i öronen. Efter jag lyssnat igenom en låt började plötsligt några inspelningar spelas upp. Jag och Ida hade gjort några rejält fula under veckan. Jag kände mig hyffsat ful som gick och skrattade för mig själv..

I veckan ska vi öva på den här låten -  Happy Together med våran gamla musiklärare. 8 Augusti ska jag, sara, mara och peson sjunga den på hennes sons dop :)


jag gillar läget

Har insett att all min brunfärg har försvunnit nu. Fick ju till mig en hyffsad bränna där första-andra sommarlovsveckan men sen har det bra vädret bara försvunnit. Nu är jag blek igen. Får hoppas att solen tar sig fram snart!

Hann med att träna lite imorse. Orkade dock inte cykla så länge. Blev mest fys i källaren. Så nu är jag sådär härligt öm i alla muskler och ligger bara och degar.

Jag och Ida gick på biblioteket i veckan så jag fick lånat en bok. Brukar aldrig läsa på fritiden men har insett att det är riktigt skönt att lägga sig och läsa ibland. Speciellt läskiga böcker.. sånt gillar jag!

nu kom kristina och la noel i min famn. han är vaken, sötaste ungen jag sett, definitivt!






true colors

Filmen var inte bra, fattade ingenting....konstigt?

Gick tillbaka till Fredrikssons en stund där alla var partyparty förutom jag,mamma,pappa och kristina. och noel! Gick hem och såg Joey. Japp, kände mig redo att byta ut vänner mot någonting nu eftersom jag sett de avsnitten hundra gånger om. Nog för att Joey fortfarande är med. Men han är grym. Det är dom alla.

Alla har typ dragit till Ikea. Jag vaknade kring halv tolv, så skönt. Hade kunnat sova någon timme till, men det kändes inte rätt. Ska cykla lite nu och sen bara tjillaa,


kalassssss

Gud vad man har ätit ikväll! Var öppet hus hos Fredrikssons också för att Gunilla fyller 50 så vi gick dit en sväng. Jag, Anton och Sofie gick dock hem för en stund sen. Ska se någon film som börjar fem i tio. Ondskan visas på tv tills dess. Alltså på ett sätt gillar jag inte den filmen. Får alltid en kräkattack när killen häller avföring på killarna med högre status. Men han är ändå bra som vågar stå emot och som inte låter folk behandla en som skit. Han står på sig helt enkelt. Men då får han sota för det också..

nä, ska återgå till vardagsrummet!


födelsedagar

Grattis till Kristina och Jessicas mamma Gunilla!

återgår till morotskakbakandet..

the end´s not near

trötttt


Om du kunde gå tillbaka och ändra någonting i ditt liv, skulle du ha gjort det då? Och om du gjorde det, skulle den ändringen göra ditt liv bättre? Eller skulle den ändringen till slut bara krossa ditt hjärta? Eller krossa någon annans? Eller skulle du ha valt en helt annorlunda väg? Eller skulle du bara ändra en enda sak, bara ett enda ögonblick? Ett ögonblick, som du alltid velat ha tillbaka.

 
natti





 


even better than the real thing

Åkte in med mamma och pappa till storheden imorse för att köpa springbyxor. Sen när vi kom hem for jag och pappa och sprang uppe i skogen med hunden. Blev väl intervaller kan man säga. Byxorna fungerade jättebra och var mycket sköna!

Imorgon fyller Kristina år så hon och Viktor kommer hit och sover. Har redan gett henne hennes present när vi gick på stan och hon hittade något fint.  Ska nog baka något gott till henne också. Får se vad det blir. Ska nog överraska med något annat än kladdkaka....

grillat ikväll, mums!





heart of gold

tjaoo.

Kom hem för en stund sedan från stina där vi hängt efter middagen på waldorf. Riktigt trevligt må jag säga. Vi fick se en hel drös filmer och bilder från deras kanadaresa. Såg att dom hade det jäkligt roligt. Bilder kan beskriva mer än tusen ord, right? Nä men,  Åh vad kul, bara resa iväg sådär med nära vänner. Vi snackade om det också och vi bestämde oss för att dra utomlands alla tillsammans i tvåan! Hur nice skulle inte det vara?

Nje, ska lägga mig och se vänner eller något nu.



citronvatten

Somnade till Vänner igår. Inte allt för ovanligt kanske..

Har hunnit köra ett precis likadant träningspass som gårdagens. Rätt skönt att ha något shema att gå efter. Har galen träningsverk från igår i baksida lår, axlarna och magen.

Har nyss duschat och sitter och mumsar äpple. Ska ta och göra citronvatten. Hur gott är inte det på en skala? Bara helt vanligt kranvatten också pressar man i lite citron, stoppar den i frysen i någon minut för att få det riktigt kallt. Hur gott som helst efter ett träningpass.

Ikväll blir det nog att vara med tjejjerna :)


rock and roll


skådar jag en sol?

Det är dagar som dessa då man känner sig nöjd över sig själv. Tog tiden att träningscykla + fys, sen storstädat hela rummet och rensat bort lite onödiga kläder. Sen spenderar man resten av kvällen till att ta det hur lugnt som helst.

Ikväll lär det bara bli film här hemma. Var ett tag sedan. I

morgon ska jag träna och på kvällen vara med tjejjerna :)

förresten så kunde jag inte låta bli att skratta när jag och mamma åkte förbi nå parkarbetare vid tuna. så skönt att ha gjort bort mina tre veckor :D

hahah,




you will catch me if i fall

Blev ingen grillning igår. Vädret sviker ju. Jag tror inte jag är den enda som undrar vars sommaren tog vägen!?

Jag och ida gick på stan en stund. Skulle verkligen hålla mig från att köpa något eftersom det har blivit rätt mycket sådant på sistone. Men hittade en fin väska som jag bara var tvungen att köpa. Var ändå billig så. Men nu ska jag lugna mig med det där.

Mina kläder har förresten kommit som jag och mamma beställde. Har dom hemma. Är hos kristina nu, orkade inte hänga med dom på storheden. Hoppas dom sitter fint iallafall.

och nu har martina och stina kommit hem från kanada!! Blir nog att umgås med alla tjejjerna på både torsdag och fredag :)

Har fått sommarens träningsprogram nu, så när jag kommer hem bör man starta med det.

12.06

Vi vaknade för en stund sen och började snacka om drömmar, då vi tillsist kom in på verkliga händelser. Läskiga grejer som har hänt. Ida har verkligen varit med om mer än mig kring den sorten. Kan ha och göra med att jag bor i byn och det knappt händer någonting alls konstig här? 

Har nyss käkat frulle och nu ska vi duscha och göra oss i ordning och dra oss in mot staden. Kanske blir att grilla eller något ikväll, får väl se!



vad hade du gjort?

jag och ida ligger nu i min säng efter en trevlig kväll! Vi har sett twilight filmen för första gången. Japp, kalla oss efter.. Har helt enkelt inte blivit av. Men nu så. Och herregud, det är sant som alla säger. Han är verkligen riktigt attraherande i den där filmen! Inget snack om saken.

Sen flummade vi oss rejält, tog en runda på byn och fick höra en ung mans sångtalang.

Sen busringde någon för ett tag sedan och sa att dom var från någon radio i new york. Killen snackade engelska, men förstod svenska eftersom hans föräldrar tydligen bodde här. riktigt jävla fult.

och jag och ida har spelat ett spel. haha. stört kul!

får se vad som händer imorgon, bara vädret kunde rycka upp sig!

tjaaaa


guess i need you

Vi somnade till björnbröder igår, och jag väcktes av att noel hade vaknat. Vi ska snart käka frukost sen kanske det blir marknaden. Får se. Ida ska följa med mig hem till Alvik sen iallafall :)

mätt och belåten

Ligger i Kristinas säng för tillfället. Hon och Noel ligger bredvid och sover.  Tog mig en springtur här vid vattnet lite tidigare. Blev lite intervaller. Kändes skönt.  Vi har även varit och inhandlat lite glass så vi kan göra milkshake senare. Och Jessica kommer inte, hon skulle jobba. Så det blir bara vi tre,

Känner mig också trött. Ska nog se vänner eller något.



godmorgon

Sitter och pernilla och har käkat frulle för ett tag sedan. Snart kommer kristina hit utanför och hämtar mina grejer så jag kan springa till tuna. Ikväll blir det film med kristina och jessica, och sen sova där.

slipper ju ställa alarmet för parkarbete imorgon, yesss


bra film

Filmen var grym! Skrattade en hel del!

träffade även på en gammal klasskamrat som flyttade typ i fyran, och han kände igen både mig och pernilla, yeeeepp.


jag har skrattar massor ikväll helt enkelt =)


shopping

igår gick jag och ida och köpte godis och jordgubbar och avnjöt detta först vid norra hamn och sen på bryggan på udden. Riktigt härligt. Sen kom även pänt och jonnis :)

Blev dock inte så himla länge. Tog bussen till kicki och viktor där vi slog på en film och sen somnade.
Idag har kristina färgat mitt hår och sen åkte vi in till stan. Inhandlades en ny jacka för både min och kristinas del, samt en tröja för mig. Vi fixade en prelle till mamma också.

Ska snart iväg till pillan. Vi ska och se baksmällan på bio, har hört att den är otroligt roligt. Får inte ha för höga förväntningar bara


SISTA DAGEN

Nu är det bara en och en halv timmes arbete kvar sen är det slut!

gick hyffsat snabbt nu innan lunch, adam underhöll mig med imitationer från galenskaparna medan vi sågade. Bra grejer ändå.

Halv två ska vi köra kubb och efter det vattenkrig. Kan nog bli kul. Efter det ska jag hem och snabbt göra mig iordning för att åka in till ida. Vi får se vad vi hittar på,


natti

Kom precis hem och bör verkligen sova eftersom jag ska upp 07.10 imorgon... och, sista dagen, wie! förresten så blev det lite mer än 10 000 steg idag bara på parkarbetet!

Det blev en god middag, och sen en mjukglass till efterätt som vi njöt av sittande i norra hamn. Riktigt härligt. Efter det promenerade vi till hemmakväll och hyrde filmen Allt flyter som vi for till kickis lägenhet och såg.  Rolig film faktiskt :)

Nu ska jag säga godnatt. Som sagt sista dagen imorgon, så förbannat skönt. Efter det ska jag åka in och hänga med ida. Och sen sova hos kicki.

ska sova borta till måndag fakitskt. japp, det är fullt upp. Imorgon hos kristina, lördag hos pernilla, och på söndag hos kristina =)



Första halvlek

Första halvlek över. Och fort gick det. Men det gör det alltid när man håller sig från att kolla vad klockan är hela tiden. Har stått och sågat hela morgonen, och det känns redan nu i armarna.

Tog på mig en stegräknare imorse också för att se hur mycket vi går, för det bör vara riktigt mycket. Har nu gått 4076 steg, men då har jag mest suttit och sågat. Så siffrorna lär öka rejält sen.

ska lägga mig och vila de sista tio minutrarna innan jag cyklar tillbaka. Sen ikväll ska jag, mamma och Kristina mest troligt ut och äta :)


skogsmulle

Idag var den tyngsta dagen på länge. och jag fick äran att göra det hårdaste jobbet i slutet av dagen. Såga ner massa träd vid vägen, med den oerhört varma solen.. och alla småkryp!

Det är snart över! På fredag efter sista rasten ska vi ha vattenkrig och lira brännboll;)

Nu ska jag mest troligt cykla en stund och sen bubbla. Känner mig riktigt skitig.


pricken över i;et : )

RSS 2.0