första advent

Jaa, galet, första advent idag. Mamma sparar då inte på julpyntet heller. Men det är ändå rätt mysigt. Hellre det än ingenting alls. Det är ändå tråkigt att man inte längtar lika mycket till julen som man gjorde då man var liten. Nu längtar man mest bara till lovet och få ta en paus från allt skoljobb. Tiden går oerhört snabbt. Vet inte om det är positivt eller negativt dock. Lutar mest åt det positiva. Vill bara ha lov just nu. Alla dessa inlämningar och prov nu innan, ja, det är massor. Har äntligen fått religonsinlämningen ur vägen. Höll på att bli tjorv med skrivarn, likt. Och jag är inte det minsta teknisk heller, tur att pappa var hemma eftersom den ska in imorgon. Bär iväg till hälsans på en timme, så ska försöka få lite gjort på bilduppsatsen innan. Känns skönt med träning, ett litet undantag för att slippa att sitta och skriva uppsatser hela dagen.

lite det snöar...


spelmästare, eller?

någon har en vana att alltid förlora i monopol. betyder det att jag är kass på att hantera pengar, eller har jag bara oerhört otur att hamna på deras hotell?    ellleerrrr så kanske viktor fuskade under hela spelet eftersom kicki kom på han i slutet?       frågan är stor.

lockande med film

lördag

Vann matchen mot råneå med 10! great. kändes skönt att tillslut slå dom.

blev att snabba sig hem och duscha och käka innan jag,emma och anja skulle föra statistik på stars-alvik matchen. funkade bra nrä vi väl kom igång, men var himla stressigt i början då vi inte var precis lika bra. men det löste sig och det funkade galant resten av matchen. synd bara att stars förlorade med 1p.

Jag pratar ofta med våran gamla coach, malin, över mail nu när hon flyttat i Kangas. Känns skönt att fortfarande kunna hålla kontakten. saknar henne massor. Hon kommer till Luleå den 12 dec och är här över jul och nyår, så då får vi träffa henne :) 




all the times we spend together

Jag måste säga att min och pillans middag blev riktigt suverän! Pillan fixade köttfärsen galant, och jag skar grönsaker som aldrig förr! Extra stämning också med ljus och jullåtar, haha. super!
Vi hyrde två filmer, en skräckis, och en komedi. skräckisen var ändå inte allt för läskig, trots att jag bad pillan komma till min del av soffan några gånger. knäppt slut bara. nåväl, vi såg en bit av idol också, innan vi slog på nästa film, som var sjuk ändå. rätt okej och fick oss några skratt.

Nu bäddar pillan rent sängen och sen ska vi bara ligga och se tv, lär ju somna ganska snart. match mot råneå imorgon, borta. sen hem en snabb sväng och sedan till hälsans för att föra statistik.

och hörde att plannja vann, toppen!

trevlig helg allesammans :)


massagee

två ynka lektioner idag, no och bild. eller okej, en liten hkteori sista men den var sjukt slapp och endast en halvtimme typ. Nu börjar bilden bli klar, hoppas den blir helt klar nästa lektion. eller den måste eftersom det är sista gången innan inlämning.

och var härligt med massage. kändes behövande och det är allt för dyrt för att gå till någon profesionell. det här funkade kanon.

imorgon blir det pillan efter skolan. kvällen kommer bli hur bra som helst känner jag på mig. får bara se om käket blir korrekt när det är vi som sköter det. nåväl, när vi slår våra kloka huvuden ihop brukar allt bli bra! eller?...

pluggg nuu, träning sen. veckan har gått fort!

duktiga tjejer i bassäng

Otroligt skönt med sovmorgon imorse.. Kändes underbart att få två timmar extra i sömnväg. När vi kom till skolan hade vi engelskaförhör. Var inte så mycket, de gamla vanliga meningarna. Det var typ det enda vi gjorde på den lektionen också, förutom att läsa högt. Efter engelskan hade vi pröva på nationella på svenskan. Var läsförståelse. Kommer på nu att jag gjorde helt fel på en grej, tror jag då. Ajja, det där skulle ändå inte gå på betyget så.
efter halva spanskalektionen kilade vi iväg med resten av tjejerna från skolan som skulle göra klassikern till pontushallen. Vi var mycket mindre folk än jag trodde, så gick ganska fort att simma de 48 längderna som var målet. Jag säger då det, kändes i axlarna efter bara några vändor, haha. Men vi gav aldrig upp, och inget fusk heller för den delen :)

Nu har jag snart gjort bort alla punkter kring hinduismen. endast 3 av 20 kvar nu. dock den svåraste punkten jag är på nu, som tydligen är det som bedöms mest. den är krånglig. och känns som att den kommer ta sjukt mycket tid. allt detta ska vara inlämnad på måndag, så jag får rappa på.

imorgon får vi sluta 12 pga nå möte som lärarna skulle ha om någon ekonomisk kris vi lider av typ, något sånt. skönt blir det då, måste dock plugga hemma, men får mer gjort här.

Ska möta upp kicki direkt efter skolan imorgon. Ska få bli masserad i en timme typ! De är något de måste göra med hennes klass eller något, jag vet egentligen inte så mycket, far bara dit och får mig en timmes massage, något som jag känner på mig kommer bli oerhört skönt =)

herrrrrrååååå


klassiker

engelska och religion, jao, det jag måste göra innan träningen. vi skulle tydligen träna ihop med killarna idag för att karin var borta, hoppas ändå inte på alllt för mycket folk.

vi slipper idrotten imorgon, så sovmorgon och kan ta kvart i 9 bussen, skönt. slipper idrotten tack vare simklassikern som ska utföras av oss tjejer imorgon. simma 48 längder i pontus, kommer bli proppat.

hejhej!


blöta skor

fifan vad mycket snö som fallit. Okej det är mysigt med snö, men inte där man går på morgonen för att ta sig till bussen. var dock några fotspår där i morse som jag kunde gå i, men på hemvägen var dom såklart borta, och jag var alltför segtänkt för att tänka på att det kunde vara djupt där jag satte fötterna. sjönk ner till knäna typ. Mjukisbyxorna har fått ta mycket idag helt enkelt. och converseskorna lägger jag på hyllan!

helt gaaalet hur mycket plugg vi har just nu. alla inlämningsuppgifter, åh, blir bara less. Ska ta tag i det nu, och göra massor ikväll, även sova tidigt. Träffade lena i matsalen idag som vanligt, och ska följa hennes råd att vila idag och sova tidigt.. lät underbart lockande..

blir att vara med pillan på fredag, var väldigt länge sen ändå. ska laga tacos, och hyra film och så hemma hos henne. blir toppen. har alltid lika kul med henne. och på lördag ska jag, emmak och anja sitta och föra statistik på stars div1 - Alvik.. kul att man glömt bort allting typ? ajja, hoppas de andra är bra.

pluggtiiiime

gruppsegrare!

Hejhej. Har nyss kommit hem, galet mätt men middag står på bordet, nå köttgrejs, ska äta litegrann iallafall.

Helgen var topppen!:D Vi lyfte som sagt i fredags 14.00 och kom fram till arlanda kring 15.20. vi gick och käkade pasta och sedan tog vi två flygtaxisar? (ingen aning hur man säger det där i plural) nåväl, fick skjuts till grimstahallen, helt okej hall, läktare, dock ingen som satt där, alla parkerade sig på bänkar vid plan istället. bra val. de hade även en D.J. till varje match. haha. stört fult. sjukt intsatt han var. där i tid var han också, taggad!

första matchen var mot Visby. Finns inte så mycket att säga om den matchen. Vi vann med 116p och spelade bra igenom hela. efter matchen åkte jag,pänt och martina hos en stefan i nacka som vi skulle bo hos. engelskman och allt, och hur trevlig som helst! han bjöd på allt. guud, till och med en taxi idag till hallen för 600 kr för att han var tvungen att åka med ett flyg och inte hann skjutsa oss. okej om han var jätterik, men ändå. ajja, ha fick ju prrellen iaf, (av luciatåget! haha. bara pänt och martina som fattar).

Nåja, morgonen därpå var det match mot bollstanäs som vi förlorade förra omg med 6p. var verkligen laddade till denna match, och den var jämn hela igenom. vi var tvungen att vinna med 7 för att vinna gruppen, och vi vann precis med 7, wieeeeeeee. bra grejer!!

matchen mot tensta imorse vann vi med 51p, vi kom igång i andra halvlek då vi vaknat till och började lira väldigt bra försvar. men vi kunde ha gjort bättre den här matchen, ajja. gruppsegrare är vi då! : )

också lite bilder från hemsidan;



fifan vad tagg

har inte fixat packningen ääään, endast skorna och matchstället är nedpackna. måste verkligen ta tag i detta nu, kändes lockande att somna framför en film, så får fixa det där nu. fastnar med allis på msn, taggade vi är nu, bollstanäs föööörfan. förlust med 6 förra. nu jävvvlar blir det vinst! på lördag 10.15 tror jag det var. vi ska kämpa som att det är våran sista, oohja!


plugghellvlettttttte

åhhh, för mycket plugg just nu som måste bli gjort. känns som att allt bara står still och det inte blir något gjort, och här har jag suttit och försökt få till uppsatsen kring hinduismen, åhhh. måste göra om bilduppsatsen också, eller jag måste inte, men har tänkt göra på ett helt annat sätt.

dom jag,pänt och martina ska bo hos ska tydligen stå för allt, så vi inte behöver betala ett smack av boendet. Verkligen en snäll en! Men pänt är på stan med hennes mamma nu, så de skulle köpa någonting till honom som tack från oss.

måste packaaa ikväll också, imorgon bär det av! packa är ändå kul, eller, då vet man att det snart är dags och man blir sjukt tagg. sen tar det några dagar att packa upp väskan när man kommit hem dock, hehe.

åter till plugget, och är gaaalet hungrig. åh, ajja, får stå ut tills mamma kommer hem. plugget måste gå i första hand just nu.

önska oss lycka till !

stockholm, här kommer viiiii

träning

mycket springa på träningen och bra tempo. var sista träningen innan sm, och vi har lyfter 14.00 på fredag. bra det kommer bli :)

känner pressen på uppsatserna som ska vara inlämnade om två och tre veckor dock.. hujja, får kämpa med dom.

käk nu, sen se vänner/somna

hejhej!

tisdag

vinst för plannja, satt fint! Bussen hem gick 10 minuter senare än jag trodde, men busschauffören körde då allt förutom sakta hem. Tror han slog rekordet, eftersom denna buss åkte kallaxvägen. drygt 15-20 minuter och jag steg av i alvik.

jag känner absolut inte tagg för skola imorgon, skönt det hade varit att bara ligga hemma och sova hela dagen, var så länge sen. man ska inte klaga på att man aldrig är sjuk, men jag är verkligen aldrig det? Okej om det kommer en förkylning, men aldrig något värre än så.  Det händer typ två gånger per år, om ens det, typ 1. Brukar bli så att när ajg säger att jag aldrig är sjuk, blir jag det dagen efter. Blev så i sexan iallfall. vi snackade på i skolan om sjukdomar och sånt typ, coh jag utbrast "jag har inte haft magsjuka på hur länge som helst". Ah, nästa dag fick jag det. Och de jag hade sagt det till dagen innan kom förbi utanför mitt fönster och snackade med mig genom fönsterluckan.
Nog för att jag absolut inte vill bli sjuk just nu när det är sm, det hade varit för jävligt. Men efter det kanske, skönta tt l igga hemma några dagar, bara jag inte får magsjuka, det måste ju vara det värsta..

´







kort

nog blev det klippning idag nog! haha. frida, jag och amanda kilade över till idrotten på vår 1h 40min hål, och frida grabbade saxen. klipp lite till.... lite mer kanske.. ähvafan, klipp en bit till!
Jo, och så blev det. Nu är det kort! eller asså till axlarna, som jag hade i somras. känns ändå skönt, tack frida!

nu bär det av till stan för att möta ida

vet du inte

Blev förlust med 5p efter en mycket jämn match. Vi är ändå nöjda över insatsen och nu är det bara träning onsdag och sen åker vi! Träningsledigt imorgon så plannja med ida. Måste klippa mig också, få se om jag får det gjort,endast topparna så.

Godnatt

sommar

satt och kollade igenom alla gamla bilder, från kebnekaise och liknande, haha, kul ändå. kollade även igenom lite bilder från sommaren. fula vi var, jag och ida, innan lk.  hahahaha. såg massa bilder, lägger upp några;

  

helgen över

´Nu är jag då trött. Blev träning efter matchen, i två timmar. Väldigt mycket springa och lir. Men det var kanon. Fick även veta att man inte ska träna någonting med klubblaget veckan innan sm. Så blir endast stars i veckan. Match imorgon och träning onsdag. Ida ville ha med mig på något pass på impuls på tisdag, så det blir nog att hänga på. Blir att se plannja på tisdag, var länge sen. Förutom halva på tv i fredags. 
En sak jag kom på när jag såg vänner är att, om någon säger "önska mig lycka till", så ska man ju inte svara "lycka till". Den som säger det första menar ju inte att den andra ska säga det, utan bara önska det?

Blir att ta det lugnt på mammas jobb imorgon efter skolan. Typ sova där, kanske en sväng på stan, beror på när mamma åker hem. Sen bussen för match på björx. Gladan skulle tydligen ha med bettan imorgon, så lär bli full fart.

Nu ska jag försöka skriva lite mer på bilduppsatsen, och lite på bildanalysen, vill bara få den bortgjord. Sen blir det nog någon av filmerna som går. Går alltid bra filmer på söndagar, och ingen alls på lördagar. Lite dåligt ändå, nog för att det är jäkligt skönt att lägga sig och se film på en söndagkväll efter matcherna och träningarna från helgen. Dock somnar jag alltid och hinner aldrig se slutet.. Men det är underbart ändå..


dåligt

matchen var verkligen kasssssss. åh, less. gick verkligen sämst idag. inget funkade typ. vi ledde med 10 i sista period då det var fem minuter kvar och förlorade tillslut med 7?! jobbigt.

nu ska jag käka, är sjukt hungrig, sen bär det av till hälsans för träning i två timmar 15-17, tuungt nu efter match. Men får nog ny energi efter maten.

Match imorgon mot gladan div 2 med stars. wieeee!


it is not our fault.. It is how god made us


Jessica visade mig ett klipp om denna kille. Så hemskt. Lider verkligen med honom. Videon under är på några till av dem som är utsatta för äckliga saker på kroppen. Hujjaligen. Stackarna..


tp?

jaaaa, vinst med 3p. Tuff match och jämn hela igenom! skönt med vinst..

nu är det snart käk, luktar gott, kött och klyftpotatis, mumma. Ikväll blir det att ta det lugnt. Ska nog försöka mig på att vara med i TP med anton,sofie,viktor,kicki och jessica om hon skulle komma. kanske blir nå guitarherolir hos jessica. får see, tar kvällen som den kommer.

Samling 10.15 Tuna imorgon, småtungt, men tagg.

trevlig lördag kväll


godmorgon

Less när det kommer in någon i rummet sjukt många gånger under morgonen och smäller upp dörren i garderoben. "vad händer?!"   -skulle bara lägga in lite.   Klart ska pappa ha högsta volym på datorn i vardagsrummet så han kan överrösta tvn, likt. Ajja, samling på tuna om två timmar, funderar på prommis innan, får se. Kanske ska göra bort bilduppsatsen och bildanalysen istället. Känns behövande.

värme

wieeeee, jag hittade precis mitt leg som jag kom på imorse att jag hade borta. Det brukar ligga med bankkortet, men gjorde inte det nu. Kändes ganska så kört att kunna åka till sthlm på fredag, och då hade jag missat sm, nog för att det säkert hade gått att lösa. Men nu, tillslut hittade jag det, under tangentbordet! yeah. skönt.

Idag blev det staden med Jonna och Ida en sväng, sen kilade jag och ida hem till henne. Chillade på där, och käkade middag. Ja, ida skrev det på sin blogg också, men jävligt fula samtalsämnen. Ida var intresserad, haha. och Jan hade då mycket att berätta. Var faktiskt väldigt intressant. Handlade mest om könssjukdomar och sex, och hur de gör på sjukhuset och massa. Vi satt väldigt länge och snackade iallafall, tills vi gick för att se luleå basket. Såg dock bara första halvlek. De nya spelarna var bra. Bättre än plannjas nya iallafall. Tror luleå vann. vi gick i halva och då ledde dom med 10 typ. Vart sjukt segt så vi for till ellens och såg plannjas andra halvlek. Förlust där dock, synd. Missar även plannja på tisdag pga träning. får hoppas på vinst då.

Nu ska jag bara se film eller så. Har bortamatch mot vråken imorgon, kommer bli tufft!

tredje inlägget?

något är det med väggarna i antnäshallen, yr blir jag då, varje träning typ. Något irriterande.

Ska och sola med Ida imorgon efter skolan, behövs verkligen!

bra grejer :)


lalala

chill dag idag, endast lyssnat lite på vad mr är, redovisning om mr för en av 8orna, någon lek i klassrummet, och tillsist filmen ondskan med klassen. lärarna hade till och med gjort iordning alla platser, som en liten biosalong. hehe. också hade dom gjort en liten skylt som dom stoppade i dörren: biosalong 9e. haha, söta dom är carina och marianne.

imorgon blir det inget jobb på skolan heller, endast kring mänskliga rättigheter. skönt. Efter det blir det ida, och sen lulebasket med henne, och möjligtvis ellen.

ska sova en stund nu, otroligt trött. somnade i bussen. och slängde mig upp snabbt några gånger för att jag trodde att jag missat busshållsplatsen. bussturerna hem på vintern är underbara. dock jobbigt att vakna.

och är huungrig, likt att det alltid tutar upptaget hos mamma..


strawberry fields forever

denna kväll var jag bara helt enkelt tvungen att skicka in en röst på lars

karate/självförsvar/thaiboxning undervisning..

Inte så tung fys med Karins man, ingen aning vad han hette, men bra var träningen iallafall! Vi inledde träningen med doppboll, 4 mot 5. Det körde vi i en kvart. Sen körde vi skott två och två, med störning och utan, och efter det körde vi samma lag som i doppbollen, tjugo straffar, och de vi missade fick vi springa. Gick ovanligt bra för vårat lag som endast behövde springa 4 vändor. Efter detta satte vi oss på en stor madrass och han berättade om K1 och thaiboxning, och alla grejer han nu gått/går. Han är en sån som kan slå sönder en tegelsten! Ont det måste göra.. Inget jag ska prova heller. Vi fick även veta lite om självförsvar, lite olika knep som vi kan ha nytta av. Ganska groteska knep dock, men om någon försöker någonting galet så är kanske inte vi dom bästa att ta som offer helt enkelt. hehe. joo kanske. men man blir ändå sugen på att pröva det, någon gång i livet alltså. fasst ändå hemsk man ska känna sig, gå och dra ut någons öga, som var en grej, mys! Nog för att de säkert förtjänade det.. Kul var det iallafall. Sen fick vi lägga oss på rygg på en rad, så turades vi om att gå på varandras magar, bra magövning tydligen. Efter det fick vi lära oss att meditera, leeeka med luften helt enkelt. Och hitta vissa punkter som man ska massera så man inte blir förkyld lika lätt typ. Bra grejer. Vi lärde oss mycket idag. Han ska komma tillbaka någon gång så vi får lära oss ännu mera, den här en och en halvtimmes träningen var alldeles för kort för alla våra frågor vi ville ha svar på. Han hade även någon dialekt som absolut inte var norrländska. Antar att han kommer söderifrån, älskar dialekter, förutom stockholmska. Göteborska är helt klart min favvo, så goa och glada alla där! Vem vet, kanske flyttar dit någon gång i framtiden.. Skånska är inte helelr helt fel, helt klart skön, men den slår inte göteborskan... jag ler varje gång jag hör någon med den dialekten, jag blir som glad på stört!
Okej, nu flödar det bara om händerna. Hur långt har inte detta inlägg blivit? ajja. Imorgon har vi idrott på morgonen, bra sätt att komma igång för dagen. Vi körde killerball hela förra lektionen, blev litee för mycket. Det är typ det och spökboll vi kör på våra lektioner, hehe. Badminton är också bra grejer!

"man kan nästan tro att du är sämst på svenska när du skrev: vilket ämne är jag kassast på?" ... Bra drag carro!

quiz?

Fick många timmar inatt, skönt.. redovisning för klassen på so;n,  eller vi skulle pröva på vår redovisning, ska göra det för en klass utav 8orna imorgon, om mänskliga rättigheter, får se hur det kommer gå.

trots timmarna inatt är jag sjukt trött. somnade på bussen påväg hem, kan bero på mörkret. ska iallafall göra bort all matte och spanska nu, sen sova innan träningen. vi ska ha fys med karins maan. 


konstigt att alla svarar rätt på frågan "vilket ämne är jag kassast i?" haha. ; http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111034232923

hälsodagbok

Har fått någon hälsodagbok genom stars som man ska fylla i under två veckor.
fick fyra olika punkter som man skulle följa:
allt du äter, dricker - när? vad?
träning, match - tider? vad?
sömn,vila - nattsömn? återhämtning?
reflektion över dagen - kramper? hur mår jag?

jaa, sjukt mycket ändå. har skrivit dagens måltider, och ett glas vatten från fiket 10.20. Viktiga grejer det här, haha.  Inget man ska lämna in till tränarna sen, utan man ska typ kolla tillbaka sen om man t.ex. skulle få svackor, vad det kan bero på osv. Och isf gå efter vad som känns bra i kroppen. Så det är den nya vardagssysslan två veckor framåt.

Nu ska jag och carro döma f97. Jag som hoppades på en lugn tv/film-kväll. Ähh, pengar är pengar!


fars dag

142-23 blev slutresultatet på kuivakangas matchen. Måste ha varit rekord på treor för laget idag.

Inga prov eller inlämningsuppgifter denna vecka, skönt. Enda veckan hittils. Vi får nog igen våra omgjorda Medea-uppsatser imorgon. Uh, hoppas på bra. Har börjar bli sjukt nervös inför sånt här, när man ska få tillbaka uppsatser och prov. Vet inte varför. Har nog börjat ta allting inom skolan mycket allvarligare än förut. Klart att jag tog det seriöst förut, men det gick mer energi på annat då än på plugg. Hoppas det håller i sig.

12 dagar kvar till usm seeding omg 2. Det är galet hur fort tiden går.. Nu ska vi ta bollstanäs alltså. Förlust med 6 poäng nere i visby, men nu tar vi dom. laddade vi kommer vara.


when you believe

Matchen mot Dundret gick helt okej. Vi vann med ca 34p. De fick ibland lite för enkla poäng, men dom lirade ändå mycket bättre försvar än tidigare, så vi får vara nöjda. Nu är jag bara trött. Jag och Kicki slog på Oliver Twist för att se så mycket jag hade läst. Resulterade i att båda två sov efter ca 1 timme. Somnade dock ganska lägligt. Typ precis där jag var i boken, så det gjorde ingenting. Nu vill jag bara att det ska vara någonting vettigt på tv, det är ju ändå lördag? Stjärnor på Is är ingenting för mig, någon film hade varit toppen.

Jag har gått och funderat väldigt länge på vad vill gå för gymnasium om jag inte kommer in på basketgymnasiet. Funderade ett tag på ledarskap, eller frilufts. Men lutar mot Hälsa&Friskvård nu. Det blir mest troligt mitt andrehands-alternativ. Men får se hur det blir.

Imorgon blir det att döma med kicki kl 12 i antnäs, sen har vi match mot kuivakangas 15. Har för mig att de är sämre än Dundret. Mycket också? Men ska inte ta ut någonting i förskott nu. Vi får ladda.


oliver twist

Jubileumsfirandet igår var mycket trevligt, god mat och trevligt sällskap gör susen. Blev mycket skratt när tränarna skulle upp på scenen och köra olika tävlingar.
Så var Peter Warg, trollkarlen var där. Bra han var. Arg man blev när man inte kom på hur han gjorde, stumma vi blev. Har bara sett sånt där på tv, och aldrig på såhär nära håll. Har alltid tänkt att man kanske skulle ha sett om man ser dom närmare och i verkligheten, men nejnej.

Har hunnit läsa 50 sidor av oliver twist nu, vill läsa ut den fort så jag kan se filmen. Vädret är ju inte heller på topp idag. Tänkte ta en prommis, men får bli innan matchen istället. jaa, match 16 mot dundret, hemmamatch som tur var. Känner inte taggen just nu, men den kommer väl.

hej

Fick sluta kring 12 idag, en timme tidigare än vi brukar typ, kanon, tack carina! Efter skolan har jag och kicki bara legat och sett vänner typ. eller hon sov dock. men skönt var det. har somnat en stund varje dag efter skolan numera, underbart.

Har nyss duschat och ska strax fixa. Alla har farit till bygdegården för att hjälpa till inför jubileumsfirandet inom abk. jepp, det ska min kväll bestå av. nu ska jag bara ta det lugnt innan det bär av kring sju. Tacobuffé, underhållning, fyverkerier, utlottning av priser, osv. Blir nog trevligt, men anar mycket folk.


missar plannja, små lessert. ajja, är ju inte slutspel eller så än, så spelar inte så stor roll. hade velat se solna iofrs. ajja. hoppas på en trevlig kväll ändå :)


nyttigt värre

Jag och Amanda gör ett försök att vara nyttiga till jullovet. alltså inga kakor eller nå. får se hur länge det håller. det började idag. men vi ska kämpa! Snackar med amanda på msn nu.

Amanda säger:

vi har kladdkaka hemma

Amanda säger:

jag var sjukt nära på att ta mig en bit men men.. jag tänkte på dig och gick till datorn istället ;-)

Bra amanda!


det finns mirakel

Man vlir verkligen på bra humör av musikalen på elevensval som är sista lektionen. Man är alltid lika pepp när man går därifrån. Ändå härligt. Roligare än förra året då man satt i bildsalen i två timmar. Nu blir det ju någonting gjort, och kul är det. Pillan har varit i Egypten i en vecka och kom hem idag. Brunjävel... Avis jag blir. Vit man känner sig just nu. Ajja, har längtat efter henne trots att hon bara varit borta en vecka. Får mig alltid ett gott skratt i hennes sällskap :))

vi skulle göra en egen planerad middag idag på hkn. jag var med fanny, amanda och anna. vart ju gott tillslut, men vi gick över en halvtimme. hade planerat lite dåligt med tiden. men ajja. man lär sig av sina misstag. Fast ärligt talat vet jag inte om jag gör det. Jag ångrar rätt ofta det jag gjort och skulle bara vilja backa tillbaka tiden och göra om allting rätt.. Det är inte så ofta jag lär mig av mina misstag så det händer ofta samma saker gång på gång.  Man blir alltid förvirrad av situationen och tänker inte på hur man egentligen själv vill göra. Allting går bara fel, och än en gång ångrar man det. Det suger. Detta händer alltför många gånger. tänk innan handling. Japp, det ska det bli ändring på. 

Måste läsa en klassiker till skolan. Valde Oliver Twist, så kan jag se filmen också, och jämföra i reflektionen, det borde vara ett +. Om det nu finns någon olikhet. Vi får se. Ska iallafall ta och läsa lite nu för ovanlighetens skull. Får se hur länge jag klarar innan ögonen faller ihop.. 

 

jaaaaaaao

hål nu och börjar spanskan på fem miin.

snodd av ida :))
Blond eller brunett
Hemmakväll eller utekväll
Svart eller vitt
Bärbar eller stationär dator
Glass
eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Fotboll eller innebandy
Ringa eller sms:a
Beethoven eller Mozart
Soptunna eller papperskorg



Bio eller bowling
Enkel eller dubbelsäng
Nagelsax eller nagelknippsare
Blyerts eller bläck
Sony Ericsson eller Motorola
Blått eller gult
Spray eller vax
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Brunögd eller blåögd
Osminkad eller sminkad

Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Silikonbröst eller naturliga
Skridskor eller skidor
Sommar eller vinter
Snowboard eller slalom
Scream eller Scary movie
Iste eller te
Varm eller kall o'boy
Kaffe latte eller cappucino
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller få
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Stereo eller TV


bond

körde ett rejält träningspass när jag kom hem, sjukt länge sen, så känns bra nu efter. Hade suttit fint med en film, ska sova tidigt ikväll, helt klart. det finns ju inget underbarare än att vakna utvilad dagen därpå. Jao, det får bli så.


girls vs boys

förlust mot killarna med 40 pinnar, gick inget vidare. ajja, life goes on.

nu har vi fått veta smtruppen. skönt att komma med. känner verkligen pressen på varje starsträning innan något sånt här. hujja. bollstanäs arrangerar och det blir att sova hos några martina känner i nacka, med pänt, hon och ida, blir greatt :))
´
tillbaka till skolan imorgon, vänner och natt nu, känner mig sjukt seg. kom på nu att det är idrott på morgonen, hur dåligt är inte det? varför vi har båda våra idrottslektioner på morgnarna är en stor gåta. men man kommer väl igång för dagen, det är positivt.

GODNATT


utmaning

Jag blev utmanad av http://www.resound.blogg.se/

Regler;

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Så här kommer då 7 saker om mig:

1. Jag har en stor skräck mot clowner.
2. Jag och ida sparar för fullt inför en utlandsresa (går dock ej så bra, hehe)
3. Jag är kass på att säga rätt saker i rätt läge!
4. Jag somnar till vänner stort sett varje dag, underbart.
5. Jag har blivit utsedd till den "nya angelica" i stars. med det menas: tror på allt alla säger, även obegripliga grejer.
6. Jag klarar nästan aldrig hålla mig vaken till en film på kvällarna. somnar på stört!
7. Jag kan inte ha dörren öppen till rummet efter en skräckis. det blir ju läskigare då?
Nu vet inte jag hur man länkar namn, så jag länkar bara bloggarna.

jag utmanar: http://www.idachristensen.blogg.se/http://linnealantz.blogg.se/, http://www.jessicafredriksson.wordpress.com/, http://www.camillafredriksson.blogg.se/,

vettefan vad det är man utmanar i egentligen. följer bara flocken : )


liseberg

Vid matbordet

Vet inte hur vi kom in på samtalsämnet. men handlade iaf om göteborg.

Jag: Och anton, jag vågade åka lisebergsbanan när vi var där senast.
Anton: Inte balder?
Jag: Du ska inte säga så mycket, ditt tjejskrik i lisebergsbanan.......................
alla instämmer.
Anton: va? jag skulle ju bara prova en grej.


nuuu, match mot killarna!

lördag

gårdagen blev great. blev lax och potatis till middag, sjukt gott! till efterätt käkade vi kladdkaka med glass och hallon, det normala. hehe. sen chillade vi på framför tvn, lite idol, innan vi drog ut. hann ju se lars sjunga iallafall, skön han är! smsade in en röst på honom. så jävvla hääärlig.

jag och amanda sov i idas lillebrors rum. vi somnade kring halv 4. sen vaknade jag av att amanda låg och smsade med jonna som låg i andra rummet, klockan elva typ :O. haha. helvete amanda ; ) ajja.  vi gick alla över till deras rum kring tolv och berättade om konstiga drömmar.

nu sitter kicki,anton,sofie och viktor och lirar tp i köket. skulle vara med, men förbannat svåra frågor! dom klarar typ ingen. så lika. 

näe, prommis på g!

RSS 2.0