grattis snygging!

Hemma efter en lång dag.. Hade en riktigt jobbig morgonträning. Sjukt mycket löpning. Men kändes underbart efteråt. Som det ska vara! Slutade kring halv sju för att vi hade tältuppslagning och lite snack om matlag och vilka vi ska sova med och så. Jag, Tove, Jonna och Ida blir i samma, kanon! Sen blev jag och Ida matpolare :)

Efter skolan drog jag in till stan och mötte upp Pernilla som fyller år idag! Ett stort grattis till henne! Jag bjöd henne på käk och vi hade supertrevligt som vanligt.

Har precis packat väskan och ska se lite how i met your mother och sova nu. Estetiskt val på morgonen imorgon. Ingen aning vars jag ska vara men jag går till lärkan för jag antar att det är där. Musik har jag. Blir nog bra!
Stannar på tuna sen:)

godnatt

20.41

Söndagar är alltid så otroligt långa.. Fysträning direkt i morgonbitti, blir godnatt snart. Har börjat bli riktigt trött på kvällarna nu. Somnar direkt jag lägger mig. Hur skönt som helst.. Imorgon fyller Pernilla år, så vi ska gå och käka efter skolan :) Vi träffas aldrig numera typ eftersom vi inte ens går på samma skola. Lite tråkigt. Så man får ta vara på den tid man har tillsammans.

How i met your mother och godnatt nu.


på gång

färgen är i håret! ska sköljas ut på en halvtimme typ...

hejdå blond

Följde med mamma för att lämna av Anton och Sofie på busshållplatsen som ska fara hem till deras lägenhet i Umeå idag. Vi drog till storheden och köpte ett par träningsshorts till mig och sen vidare till maxi för lite handling. Inhandlade brun hårfärg!!

Ska alltså färga håret brunt nu snart..

nervoooo!


lördag

Rätt likt att jag får ge min säng när alla är på besök. Blir soffan för min del. Nåväl, blir ändå bara en natt så.
Nu har vi precis börjat se någon thrillerkomedi på fyran, såg nu att chandler från vänner är med! Denna måste vara bra..

Funderar mer och mer på att färga brunt.. Ska nog göra det. Värt att prova i alla fall. Kul med lite förändringar också. Om det blir hemskt kan jag ju bara färga tillbaka det, så det bör inte vara några större problem. Får se när det blir dock.

Återgår till filmen.  Ha en fortsatt trevlig lördag :-)


första veckan klar

Veckan har verkligen gått fort fram. Rätt skönt med lite helg så man får sova ut igen. Gillar fredagar, dom är riktigt tjill. Efter eftermiddagsträningen duschade jag och det och sen drog jag och Joel på roasters som har kvällsöppet. När vi var klar tänkte vi ta bussen till tuna. Men eftersom den inte gick förrän 25 minuter senare så bestämde vi oss för att vara enormt hurtiga och promenera ända till honom. Det är ändå riktigt långt. Fem kilometer typ? Ingen aning, men gick ändå rätt snabbt. Slog på en skräckis när vi kom fram, 28 dagar senare eller vad det nu hette. Inte direkt min typ av skräckisar så somnade rätt snabbt. Rätt så likt.. När filmen var klar hörde Martina av sig och hörde om vi skulle komma till stina en sväng. Klockan var rätt mycket men drog dit och hälsade iallafall´.

Blev rätt mycket sömn inatt. Ruggigt skönt. Pappa ringde dock vid elva och sa att han var där på fem min eftersom han och farfar varit och gjort nå ärenden i stan. Så fick  dra mig hemåt. Är fullt hus här nu. Anton och Sofie har kommit upp och hälsat på nu  när farmor och farfar är här på besök. Kristina och Victor ska också natta här, men dom är på bröllop nu. Så vi är barnvakt åt noel. Han är så söt och sover gott här i Antons famn bredvid mig.

/m


tidiga kvällar

Hade en extra tråkig lektion idag. Historia. Skriva någon tidsaxel och sånt. Jag gillar det verkligen inte. Okej om vissa saker är intressanta, men ibland är det verkligen urhängigt. Idrottsfysiologin är dock typ det roligaste. Sjukt intressant ändå. Och bra lärare också.

Har äntligen fått i mig lite middag så ska nog se lite how i met your mother nu. Somnade typ kvart över åtta igår! Helt underbart. Var dock fortfarande lika trött på morgonen.. Men men. Ska sova rätt tidigt idag också. Sömn måste ju vara det skönaste som finns...

En liten sovmorgon imorgon, skönt. Slutar dock sex som alla andra dagar, sen på kvällen blir det fika på roasters och övernattning på tuna.

vi säger väl godnatt då!


surr

Fick inte många timmars sömn inatt pga en jäkla fluga..

Lektionerna har inte börjat så seriöst än men det börjar närma sig med stora steg. Känns ju lite halvtungt. Men vi ska kämpa! Förresten så fick vi reda på idag att vi drar till Abisko med bg nästa torsdag. Kommer nog bli riktigt kul trots all vandring. Kommer hem på söndagen så blir tre nätter i tält :)

Nu har även farmor och farfar kommit upp. Man ser dom inte så ofta så det är ju trevligt :)

Käk nu snart hoppas jag!

hej




monday

Då var första skoldagen över. Var då himla lugnt så gick bra. Fick veta klasserna. Från bg hamnade Jag, jonna, ellen, josse v, allis, malin, johan, vincent, joel och robin tillsammans. Idis och martina hamnade i andra, lite osis.. Nåväl. Det duger då! Vårat shema var väl helt ok jämfört med bergs då vi hade sex lektioner per dag. Så blir nog braaa.

Var beredd på aerobic på träningen. Men icket. Afrodans istället! Var faktiskt rätt kul! Lite svårt i början men man kom in i det:).

Börjar 11.20 imorgon. Riktigt skönt! Dock går bussen 10, lite småhängigt. Ajja, sovmorgon hur som helst.

film eller något nu. är riktigt trött, somnar nog rätt tidigt ikväll med.


hejdå sommar

Då är snart den här dagen över och nu är det bara att börja vänja sig vid att gå upp i tid. Kommer nog bli riktigt jobbigt nu till en början men man kommer väl in i det..
Idag har jag bara tagit det hur lugnt som helst. Storstädade garderoben. Rätt skönt att få bort lite kläder som man aldrig använder. Sen åkte jag och Kristina till Josse där någon tjej hade någon hudvårds + smink provning. Var rätt bra ändå. Fick prova massa bra produkter och det slutade med att både jag och Kristina köpte en foundation som kommer någon gång till början av nästa vecka.

Tog en promenad efter maten. Tydligen många som har sett björnar här i byn på sistone så man försöker att hålla sig undan skogen så mycket som möjligt. Blev ett skönt bubbelbad efter det också. Var underbart! Brukar oftast bli så att man stoppar för varmt så man endast klarar att ligga i en kort stund, men nu var det perfekt.

Ska se thrillern på fyran nu, hoppas på att somna i tid också.

/m

morning

Är oerhört trött och hade kunnat sova många timmar till.. Men kände mig tvungen att ställa väckaren så jag vänjer mig lite grann nu när man har sovit alldeles för länge hela sommaren.

Skolan börjar imorgon. Crazy.


fint

gillar läget


striiiiiiike

Okej, det omöjliga hände igår. Jag vann i en bowlingmatch ;o Stört! Var dock jämnt hela igenom, precis som det ska vara. Men drog ifrån med min strike i slutet tror jag;)

Sen såg vi någon ny wallander, brandvägg. 3 timmar lång, lite drygt, men gillar filmerna starkt.

följde med mamma och kristina hem idag kring två. så nu är jag hemmaa. Såg en skylt imorse med kräftor på och blev helt sjukt sugen på det. Så fick jag veta att vi ska käka det ikväll. Mummss!

Sen så är det bara två dagar kvar till skolan börjar!? Galetgalet. Hörde att det var aerobic nu på måndag redan. Haha. Blir nog ändå roligt, får vi hoppas :)


21 augusti

Blev en tung men rolig träning igår! Sjukt mycket springa alltså.. Men vad hände med att jag fick feber i slutet typ. Frös så otroligt mycket. Fick gåshud. Seriöst. Huttrade på planen, och ändå hade vi kutat som fan. Var tvungen att sätta mig sista halvtimmen och dra på mig mer kläder. Galet. Aldrig varit med om något sånt förut. Men känns mycket bättre idag.

Jag och Ida åkte iallafall till henne efter träningen och la oss i ett varmt bubbelbad. Var hur härligt som helst! Sen sov vi typ elva timmar också :)

Blev en nödvändig shoppingrunda idag. Fick inhandlat fyra tröjor och ett par jeans :)

Nu sitter jag hos Kristina som är och handlr med mamma.

bowling ikväll!


shutter..

Såg Notviken-Alvik igår. Alvik förlorade och Notas blev dmmästare. Kändes som att jag var den enda som hejjade på alvik. Nåväl. Bryr mig väl inte så himla mycket egentligen. Man blev ändå glad när man såg hur lyckliga dom var i andra laget.

Sen blev det en riktigt äcklig skräckis. usch! Shutter hette den. Himla äcklig. Röck till sjukt många gånger, precis som det ska vara? Tur att jag hade någon att kura ner mig i!

Tog 15.58 bussen till stan för att hinna med 16.10 bussen till alvik. Såklart åker den förbi innan jag ens har hunnit hoppa av lltbussen. Hann rusa till älvsbybussen så jag tog mig hem iallafall..

Nu är det snart käk hoppas jag. Sen ska jag sova innan träningen som är halv åtta i sunderbyn. Sen far jag och Ida till henne :)

helt klart äckligaste scenen........


face down

Solen lurar verkligen en just nu. Har faktiskt börjat bli rätt kyligt ute och hösten närmar sig med stora steg..Snart kommer snön och allt slask. Usch! .. Men vintrarna kan vara rätt härliga ibland, då man har på sig rejält med kläder så man slipper frysa. Men hur ofta det händer är ju frågan..

Tuna ikväll,

tjaaoo!


basket!

Har nyss bubblat. Underbart... Har varit och tränat. Vi sprang intervaller och fysade först, sen basket. Var typ helt rolig träning! Känns som så skönt nu efteråt och man fick jobba rätt hårt. Helt härlig känsla!

Blev inte så många timmars sömn inatt så ska sova i tid idag. Är nog en bra idé nu när jag har börjat känna av lite i halsen. Usch.. Inte skönt!  Hoppas det går över snarast.


byte?

Funderar på att färga mörkt vid jul där någon gång.. Vågar jag?

häng

Blev som sagt fotbollstittande igår. Alvik förlorade.. 2-0. Nåväl, inte mycket man kan göra åt det. Var inte någon speciellt rolig match. Inte så jättespännande, som man vill att det ska vara. Men det dög helt enkelt. Blev dock riktigt jäkla kallt efter ett tag. Nu börjar sommaren närma sitt slut.. Tur att man fick lite sig lite värme iallafall :-)

Sen promenerade vi hem till mig och lirade monopol i två timmar och femton minuter.. Martina vägrade sluta eftersom hon precis köpt hotell och shit, men pänt löste det snabbt med att välta spelet upp och ner. Att vi inte tänkte på det tidigare? Och jonnas glädjevrål när hon hamnade på fri parkering och fick rejält med pengar?! Lät som att hon vann 1 miljon i riktiga pengar typ..

Sen var vi bara vanliga ungdomar som tog vara på slutet av sommarlovet ;b

Vi somnade väl kring halv fyra och vaknade kring elva. Så blev inte så många timmar. Lär somna direkt efter träningen ikväll.





tar bussen

Hann med en kort springtur i morse och lite fys. Bättre än ingenting. Drar in till stan med Frida R och Ida nu. Sen blirre fotbollstittande med martina, pänt, stina, ida o joel. Sen sover tjejjerna här. Myyyyyyyyyysss!

snart natti

Blir en tidig kväll ikväll. Har sagt det flera kvällar nu men det har som aldrig blivit av. Ligger och ser någon komedi på trean nu så får se om jag kommer orka se slutet.

Imorgon tror jag att det blir stan och sen kika alvik-ifk luleå:)


kommer kännas konstigt att komma till skolan och inte mötas av denna tjejen varje dag..





16 augusti

Hejhej.

Ida drog precis hem. Har varit en riktigt slapp dag idag. Vi vaknade väl kring tjugo i elva. Sen har vi bara legat och snackat och sett how i met your mother. Tog cyklarna i spöregnet till Antnäs för att lämna igen mina matchshorts till Lena. Var riktigt härligt att cykla i regnet faktiskt. Kollade även på nå bilder på datorn sen år 2004 då vi var i göteborg. Herregud vad olik sig man var. Tror faktiskt att jag ska ta upp mina album och kika igenom nu.  Alltid lika kul!





futbol

tjatjaa

Blev att kika fotboll imorse med Ida, Ellen, Pänt och Danil. 1-1. Sen drog jag och Ida hem hit och käkade. Hon ska sova över härrr :) Blir en kvällsprommis sen! hejsvejsssssssssss:)

trött

trött tjej väcktes av bebis.....

ajja, det är väl något man får ta. kanske lika att gå upp så man hinner med en del idag. Ska dra mig inåt vid sex-sju snåret iallafall. Tills dess får vi se.

hungrig också. frulle nu!





i bet you look good on the dancefloor

Ross (våran hund) blir seriöst avundsjuk när Noel är här och får den mesta uppmärksamheten. Han verkar bli så himla tjurig! Han ligger här i mitt rum nu och sover, vilket han nästan aldrig annars gör. Man ser att han är sur ;-)

jaja. Fredag imorgon, skönt? Mjaa..Spelar inte så stor roll vilken dag i veckan det är just nu. Känns ju som lördagar allihopa. Och skolan börjar om 11 dagar?! Sommarlovet går alltid alldeles för fort.. Får ta vara på den sista ledigheten.

Ska kolla om det finns något vettigt på tvn nu. Lite hängigt att det inte går några filmer om kvällarna. Dom vet väl att alla ungdomar har sommarlov? Nästan iallafall.


fluorescent adolescent

Godmorgon..

Vaknade precis. Ska nog bara vara hemma idag. Kristina kommer hit kring tretiden så. Ska bara ta det lugnt hade jag tänkt. Får se om man orkar på sig en springtur eller om det blir vila idag.





himym

tjenisss.

Åkte in till Ida igår. Vi var bara hemma hos henne och tog det lugnt. Eller lugnt och lugnt. Vi tog en springtur runt sjön, och körde lite fys efteråt. Var himla skönt efteråt alltså. Som alltid. Drog till tuna på kvällen och stannade där till imorse då jag gjorde ida sällskap en liten stund innan jag följde med mamma till maxi och hem.

Kändes riktigt lockande att somna tidigt ikväll. Ska nog göra det.


11 augusti

Allt hade gått bra, tills micke och joppa skulle dra hem. Jag följer med dom till bron, då micke drar en; maja, du har väl kollat så att det inte finns någon clown nu? he-he.

han vet hur rädd jag är för clowner. Det sög. Rädd jag blev.. Men somnade typ direkt , så det var ingen fara.

Ska ta bussen om en timme in till ida och stina. vet inte om dom andra ska med eller om dom jobbar. får väl seeee. ska få på mig lite kläder nu!

tja

härlig springtur

Blev inte hälsans idag. Knappt någon skulle typ dit så jag och ida sprang på tuna istället.  Avslutade med att kasta oss i vattnet. Var riktigt härligt! Inte ens kallt i vattnet. Underbart. 
 
Nu är jag hemma och inväntar Joppa och Mikael som snart kommer hit :)

imorgon blir det hängggg


let´s get it started

Tränade för första gången igår på mer än en vecka. Var fortfarande inte heeelt frisk men kunde inte hålla mig längre. Blev springning och fys på bergnäset. Var verkligen behövligt.

Och vad hände med åskan igårkväll? Jag som aldrig brukar bli rädd för sånt där låg panikslagen i sängen och läste aftonbladet. Ville slippa se alla blixtrar som verkade vara precis utanför mitt hus så drog för rullgardinerna. Bra lösning.

Nu har jag duschat och käkat frulle. Ska ta tag i disken och sen ska jag dra mig mot stan för att fika med klara som flyttar till malmö på onsdag :(   far till kristina efter det och inväntar träningen.



no boundaries

igårkväll blev det som vanligt en tur till pernillas gamla hus för hennes skull.. dom hade tydligen gjort om jättemycket så det gjorde henne lite ledsen.

mella och bea kom hit lite senare och gjorde oss sällskap. vi såg ps I love you. Den var himla fin.

Måste börja med maten sem. Resten av familjen kommer hem om ca två timmar, och jag ska laga middagen. Hur ska detta gå?


:-)

Himla mätt alltså. Cyklade iväg till dopet kring kvart över tolv där vi sjöng. Jag lyckades att inte hosta en enda gång! Det är verkligen på bättringsvägen. Äntligen.. Sen fick vi smörgåstårta och vanlig tårtaoch fika, åh herregud. Riktigt mätt.. Förresten så var dopet jättefint. Helenas lilla dotter sjöng en låt från någon disneyfilm. Hon var så söt!

Nu kommer pillan alldeles strax, så vi ska laga tacos sen. mummsss!



E.E. Cummings once wrote;

'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"



Trött.. Men ska bannemig upp ändå. Måste ändå ta tag i massa idag.

Mina converse förstördes totalt efter pdol och lk. Riktigt kaos är vad det är. Tråkigt! Så igår köpte jag ett par nya som kommer hem och några dagar :)

NYA!!! ÄKTA!!  helt oanvända Converse All Star svarta - UK 7


i walk the line

Hemmavinst till alvik med 4-2 . Bra det!

Jessica har tydligen fått svininfluensan. Eller hon ringde in och frågade för dom tar tydligen inga mer koller för att det är så många i norrbotten som har fått det. Men enligt symptomen så har hon det iallafall. Sen vet man ju inte. Men ska hålla mig undan från henne så man inte själv lyckas få.

fick precis ett sms av pernilla; Hej! Har fått lite hjärnskakning ;s Ramlade ner från gustens trappa med huvudet före ;-)
mitt svar blev något i stil med; HAHAHAHHAHAHAH

jag vet... bussigt.  men det var riktigt likt alltså!

näe, nu ska jag somna till någon film, puss

6 augusti


nästan

Blev lite mer än 10 timmars sömn. Skönt. Det får räcka.

Jag sitter och funderar om jag ska göra något riktigt bra ifrån mig, som städa huset. Känns som att det var länge sen jag tog tag i något sådant så det kanske är dags?

Ikväll blir det att se fotboll med amanda :-)


min humor

Har nyss sett sommar med göran på bio. Och jag säger då det - Fett värt! Rekommenderar den starkt :)

imorgon ska jag sova ut så länge som jag orkar eftersom jag ändå måste hålla mig inne. ska nog somna till how i met your mother nu, ja, så gör jag.

nattinatti.


sjuklingar

Fick sova ut idag, nice.

Har hängt med Amanda hela dagen som är lika sjuk som jag. ´Vi höll oss inne hela tiden eftersom båda mer än gärna vill få bort den här irriterande hostan. Känns lite surt eftersom vädret är på topp hela den här veckan..

Kom precis hem från henne men hon kommer hit strax,

trevlig kväll!

jobbigt

fan för hosta


färgning

Kristina färgade mitt hår. Köpte en mörk färg för att sedan stoppa i ljusa slingor. Den mörka färgen fick lite nyanser av grönt, blev lite rädd där. Stoppade i slingorna, då blev det bättre. Men det är inte heelt bra. men strunt samma. Det får duga så länge!

Tog mig orken och cyklade hem från tuna. Var himla varmt och tog 1 timme och 15 min. Kändes ändå skönt eftersom jag inte får träna än. Någonting måste man ju göra.

Nä nu ska jag höra om Anton och Sofie vill spela poker. Var länge sen!


hejjj


you found me

Blir ingen träning för min del idag heller.... Less jag blir på det. Men får inte. Har alldeles för mycket hosta. Det suger! Den ska bort nu.

Ska istället snart åka in med pappa och handla så man får sig lite hårfärg. Sen skjutsar han mig till kristina, där hon får färga det. Sen cyklar jag från tuna till alvik eftersom jag har lämnat min cykel där. Blir dock ingen snabb tur eftersom jag inte får anstränga mig. Så, kommer nog ta ett bra tag.

:)

bättringsvägen



ljusblåa dagar seglar förbi

Jag är inte direkt ett fan av att bli väckt på morgonen. Ajja. Ska nog ändå inte sova bort dagarna nå mer. Ser ut att vara bra väder ute så ska nog lägga mig och försöka förbättra brännan som försvann lika fort som den kom.

Seriöst. Kom och tänka på att det här är första gången jag är sjuk i år? Det är fan sjukt ändå. Mennn.. Rösten är liite bättre nu. Men fortfarande racklig. Och förkylningen är ju inte heller på topp. Måste vila rejält nu. Hatar att vara sjuk!

herrå

one way, or another

Det känns riktigt bra att varje ord jag säger skär sig...

Thriller i vardagsrummet.. wiee. hoppas den är läskig:)

even the best fall down sometimes

Idag har jag ingen röst och är förkyld. Priset man får ta helt enkelt. Har då haft jäkligt roligt i helgen. Det är det viktigaste=)


lk över för denna gång

Grym kväll tillslut :)



nu ska jag sova. seriöst. ska sova läänge!

night


anna ternheim

helkul kväll igår! Ledin var grym:)

sitter hos kristina nu. har fixat klart allt och snart kommer mamma med mat. Gottt.

Lk ikväll igen, yeah

RSS 2.0