believe

Jag och Ida har bestämt oss för att spara till en utlandsresa =) får se hur bra det kommer gå, haha. nää, men vi ska kämpa på. Funderar på att åka i 2an eller 3an. Sugen man blev..

idol

Såå mycket plugg den här veckan. åhhh. prov om kina på fredag. har även engelska,spanska och matte denna vecka, fullt ös!

Ska plugga tills idol, som ikväll ska vara 1 h 30 min! :)



Seriepremiär på lördag hemma, mot övertorneå :)


varm choklad

Brrrrrrrrrrrrrrr... Antingen är jag galet frusen av mig eller så är det rysligt kallt i arcushallen?

Gick upp 06.00 imorse för att åka 06.30 till arcus för promenad med laget innan match. Vi skulle vara där 07.00, och carro vaknade kvart i? Eller vaknade och vaknade, håkan hade varit och plingat på som en tok, och martina sparkade till henne så hon skulle vakna. yes, hon var aningen röd i ögonen när hon kom till hallen, men i tid kom hon! Dock glömt jackan, så hon fick låna min tjocktröja :)

Nåja, matchen var mot gladan. Gick väl rätt okej i början, men sämre mot slutet. vi vann iallafall med 15 typ.

Sen tänkte vi gå till storheden och käka, men tydligen var det typ 5 km dit, det kan man ju inte tro? så vi struntade i det och köpte hamburgare där istället.

Annars har vi varit där hela dagen.

Jag och Ida bestämde oss för att dricka varm choklad när vi kom hem, eftersom båda var sjukt frusna. Det har inte blivit av för min del än, så ska nog fixa, och se hål i väggen!

Orientering imorgonbitti, jag och amanda är ett par. Eller ska vi säga jag amanda, nicke och lassi ? vi följer efter dom iallafall..

polisskolan

helt slut efter en dag i arcus. hade ingen egen match dock. Imorgon klockan 8 mot gladan, samling 7 för promenad, hujja. haha. nåja, blir väl en tidig kväll



bbd

Jag, mamma och pappa satt och såg singing bee för en stund sen:

mamma:nej varför skulle hon åka ut?
pappa: varför inte?
mamma: hon var så rolig!
pappa: eller så såg hon bara rolig ut?




Så sitter jag bara här, lugn och sansad, och endast fingrarna går mot tangentbordet, så varje gång, åker någonting ner från skrivbordet. Nyss åkte mina geografi-böcker ner. vad händer?








heeeelg

Kom hem nyss och ganska slut efter denna fredag. fredagar är typ jobbiga. eller mja, so-lektionen var ganska lugn, men man är ändå trött efter hela veckan.

Ska lägga mig och sova till tvn en stund innan jag börjar med maten. Bbd till helgen, och två matcher redan ikväll, bg och bergviken. hujaligen, nåja, det får gå som det går  :)

älg på cykel

Har nyss ätit resterna av gårdagens mat, pasta och någon speciell sås, och broccoli, riktigt gott faktiskt!

Jessica var här och färgade och slingade håret på mig igår, bussigt av henne : )
Första gången att slinga för hennes del, så det fick bli ett litet experiment. Mamma blev nöjd också.
Förhörde jessica lite på nå stort prov hon skulle ha. Blev lite smånöjd dära när jag fick berätta en sak om odyssén för henne  ; )

Gick och la mig i antons säng och såg idol, eftersom han är i lumpen. somnade direkt det var slut också, jättehärligt.
Och vi fick tillbaka noproven idag, blev vg.

Förresten. så drömde jag en sjukt ful dröm idag. När jag skulle berätta den för manusgruppen i musikalen idag började jag grina, av skratt då. Peson satt bredvid mig men jag lyckades se några tårar komma från henne också. Vet inte om vi var trötta/skratthumör, fasst den var ärligt jäkligt ful. Fulaste drömmen hittils tror jag!

Såhär var den iallafall:

Pappa skulle skjutsa mig till starsträningen i stan. Någon gång kring 18 tror jag den var. Jag tror vi åkte i en bil utan tak. Typ en cykelbil, jag vet inte, svårt att minnas detaljer. Så bar det iväg.. Vi kom bara en kilometer eller så, då jag såg någonting komma mot bilen. Det var ganska mörkt, men tillslut såg jag några horn.. japp, det var en älg som kom cyklande, mot våran bil! Den försökte attackera oss. Jag blev stört rädd. Pappa mindre rätt, det blev mer ett "ingen leker med oss" och han hoppade ut ur bilen, tog tag i älgens horn, och slängde ner älgen på backen som ingenting. Satte sig i bilen igen, och vi rullade iväg. Efter en stund märkte vi att älgen än en gång kommit ikapp oss. Jag blev rädd, dock inte för älgen, utan att jag inte skulle hinna till träningen. Jag tänkte skicka ett sms till Aldrin och säga att jag kunde bli lite sen, men det skickades iväg något konstigt sms istället, som fanns under mappar typ, som det brukar finnas. fasst detta var konstigt. på smset stog det " Tjaa, jag kan inte komma idag, har annat för mig ikväll." Jag blev genast oroligare för hur han skulle se på det, och sedan fick jag slut pengar på mobilen och kunde varken ringa eller smsa ett nytt.
Jaooo, det var kört.

Älgen som kom cyklande måste jag ha fått från när jag och mamma hade skjutsat hem micke efter massa hade varit hos ida. Mamma och jag gick överstyr när han hoppat av, och började snacka om älgar och björnar. Mamma började storgarva åt tanken att en älg och en björn skulle komma cyklande. påväg hem, till skogen? vettefan. nåja, ful dröm hur som helst :)

Några bilder från idag, jag och amanda posade lös ;)




färgning

Ska bli en väldigt tidig kväll idag hade jag tänkt, känns så underbart på morgnarna då man fått sova ut : )

Ska göra lite på picassobilden nu som vi måste göra på bilden. Eller man fick välja konstnär, men visste typ bara han.

Mammi kommer snart hem så vi kan käka, sen kommer jessica över och färgar mitt hår, kanon. blir lite mörkare än vad jag har nu, mörkblond med slingor typ, hoppas att det blir bra.

mamma vill aldrig att jag ska färga ens lite mörkare än vad jag har.  det är hon som får köpa färgerna,  "bara det inte blir för mörkt. du passar ju bra i den du har! vi tar samma?"

Eftersom kicki färgade brunt vill hon nog ha en blond kvar, antar jag. jag är fortfarande blond och kommer vara det ett bra tag till tror jag. Men lite mörkare gör ju inget. Vet egentligen inte vad som är så stor grej med det.
ajja, hon har mig blond än iallafall. bara lite mörkare och med slingor efter ikväll. punkt slut ;)

o eftersom jag nu såg att jecca la upp en bild på mig på hennes blogg, söt som hon är. så lägger jag upp en på henne, snygggggsiss!:



hittade även den här på hennes blogg :)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Jag kommer inte, anton har farit tillbaka till lumpen nu, annars skulle jag göra de:)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha jag håller med dig
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
haha knäppis. du tycker itne du slappat nog nu?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
fan att jag inte fick sitta närmare dig...haha skoja, duktiga du (:
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
nej usch, stek dem.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
kan jag åka med dig till träningen?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
vi gör så då, har pratat med mamma nu
8. Vad vill du höra mest av allt?
nix:) ska du springa?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
nu ska jag fara och hämta ut min kamera
10. Din romantiska replik?
ha maten klar när jag kommer hem ; )
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
äh, skojar man på vägen går det bra;).

träningsdag

endast två och en halv lektion idag, och det var inte ens jobbiga, skönt. annars har vi 5-6 lektioner per dag.

Fyra löpare tog plats i spåret, vid namn amanda backman, jacob jalkelius, joel lassinannti och maja söderberg. vi tänkte springa, ohja. nästan de enda 9orna som sprang milen. Eller pänt sprang, och malin coh jonna sprang nog på tillbaka vägen. Hurtiga var vi iallafall, jämfört med killarna i b som gick och hade jackorna proppade med godsaker.
Vi fick kanonväder också. Varmt och skönt, hade klarat mig utan långkallingarna tror jag. 
 
Efter halva vägen fick vi vatten, och petra och helena (spanska och idrottslärare) fick en bra bild på oss fyra.

Nu har vi bara simningen,skidorna, och cyklingen kvar :)

Nu har jag nyss lagat makaroner och korv till mig och kicki. Vi får låna mammas bil till helex, yes.
Efter det har jag träning i antnäs. Flodström kommer och tränar idag också, det blir kanon. Vi blir nog två till i laget ändå, det borde vi stå oss på!

¨Nåja, lite engelskaplugg nu, ha det bra :)



denna klassiker

klassikern imorgon, springning en mil. huvvaligen. fasst man behöver inte spurta, vi gick t.o.m förra året,och det påverkade inte betyget, så det är rätt lugnt.

Jag har stavat ordet "tyvärr" med ett r i slutet i hela mitt liv och aldrig vetat att jag skrivit fel. Fick väl veta det någongång i 8an, men det är ändå stört, det passar ju bättre med ett r :)

bbd till helgen, två matcher fredag och en söndagmorgon sjukt tidigt. så ingen lördag, blir nog ändå att åka dit och kolla med ida m. min 10åriga kusin spelar i något boden lag, tydligen dåligt. hehe. blir ändå kul att se. har inte sett henne spela så.

amanda pratar i teleeeee, men orkar inte sitta här nå mer. ska lägga mig och se lite tv, slocknar säkert rätt snabbt, ovanligt...








joy and happiness

Vi blev förvånande nog 6 stycken på träningen. Och jag har inte varit på så bra humör som idag på någon av antnästräningarna sen vi startade. Var sjukt pepp. Vettefan. Trots att jag hade ont i huvudet innan. Men då fick jag i mig mat också, då ändrade sig allt, så det var nog det =)


Videon som jag lade in för något inlägg sen satt jag och ida och kollade på igår hos henne om och om igen. för att klara av att inte skratta. vi spolade mest tillbaka från när vi kommit förbi de där två killarna, då blev det inte lika kul sen efter.
Vi klarade det verklgein itne. Det brast alltid på killen efter bebisen..

Så ida: "Vi försöker tänka att den där killen sitter och kollar på en video som han filmade när han dödade våra föräldrar. då skrattar vi säker inte"
Jag: Okej det kör vi på!

Funkade inte det heller.. så fult. nåja, någon gång ska det funka. men den får verkligen en på bra humör!

sunday

hemma efter en statistikhelg, sköönt, dock fruktansvärt ont i huvudet, men ska iväg och träna på mindre än en timma ändå.. åh. tungt. orkar inte skippa när vi ändå är så få på träningarna, känns så förstörande.

sista träningsveckan innan bbd. låt det vara mer än 3 på träningarna.. :)




?

vi fick sluta 11.25 idag, såå skönt

Så hände en sjukt ful grej.. Jag och pillan började gå från våra skåp och kom nästan till utgången då vi gick förbi några toaletter, då vi hörde något konstigt ljud från en av toaletterna.. vi stannade upp för att lyssna närmare på det mystiska ljudet. Har aldrig hört detta ljud förut. det var som ett "blubb blubb blubb". Vi funderade vad som hände på toaletten och kunde inte gå därifrån. vi stod verkligen med öronen i dörrspringan. smått fnissande från våran sida också..
jag: men då går vi då.. (eller så inte)
vi tog några steg bakåt och väntade runt hörnet i hopp om att se vem av eleverna det var som förde det konstiga oväset.

Japp, människan gick på att vi tänkte gå därifrån, och kom ut när vi tagit några steg.. Det var vaktis! haha. stört kul varre.
jag kunde inte kolla på honom utan gick med raska steg mot rummet utanför skolsystern och höll på att verkligen kissa ner mig av skratt. Mötte emelie i korridorren och hon måste tro jag var störd eller nå. jag vekrligen sprang till rummet.
Pillan kom efter, dock skrattade hon så man hörde, haha. fiifan. tårarna nästan rann när vi kom in i rummet, och där satt halva b:s tjejer. Vi förklarade situationen och de brast också ut i skratt.

roligare än det verkar. men stora frågan är, vad gjorde vaktmästaren på toaletten?

haha.

nåja, jag och pillan väntar på att carro ska sluta, sen ska vi på stan en sväng, och käka middag ute. mysmys :)

Statistikskrivning på jampa open imorn med stars. sen idaaaa.

Och både jag och pillan fick mvg på engelskan! :Dhehe..


try not to laugh

Micke skickade mig denna video, och han trodde ej jag skulle klara mig för skratt. vilket jag trodde. men nae, det gick bannemig inte. klarade mig att hålla mig från när barnet skrattade, men när nästa man kom. där brast det..



Try Not To Laugh - Watch more free videos

biologi för hela slanten

Idag fyller min bror år. Så, grattis Anton 20 år!

Och jag pluggar biologi för fullt. Prov imorgon, skelett och leder + huden. ohja, inga långa pauser här inte. Tänker iallafall ta paus till idool.

slapp dag imorgon annars, torsdagar är underbara!


ren på muck?

Jag låg och pratade med Pillan i telefon igårkväll.. Så snackade vi på om massa som vanligt, och vi är väldigt oseriösa när vi pratar, eller vi drar typ skämt om allt. man kan som aldrig hålla sig för skratt i de samtalen. verkligen inte.
och det förvånas inte heller om en bara börjar storgarva mitt i samtalet, för att man sett saken ur en annan vinkel.
ja, också igår, så låg vi och snackade om någonting, jag vet inte vad det var, det är för det mesta massa onödigt om skolan typ. så pratade jag om något om skolan dårå, inget speciellt jättekul, eller det var kul, men inte så här kul, " HAHAHAHAHHAHAHHA". Jaa, det var det enda som hördes från andra sidan luren. jag: hahaha, jooo, ahh, det var ju kul ;) .. Hon slutade inte skratta heller, så jag började förstå att det inte var mitt skämt hon skrattade åt.
jag:hallå?
pillan: HAHAHAHAHHAHA
jag: så kul var det inte?  :p
Pillan: MEN DU SKA SE! HAHA.
Jag: Vad ska jag se? kul att du ens hörde vad jag sa.
Pillan: HAHAHAHA, fyfan. du måste se detta asså! det är en tjej som tagit studenten i jokkmokk, så har hon värsta samekläderna på sig, och typ tofsar på skorna! HAHAAHAHHA!
Kom ändå ett smått skratt av mig men det var ändå inte jättekul eftersom jag inte såg människan framförmig.
Pillan skickade över bilden till sin mobil och har den nu som bakrundsbild. Fick se den idag, tyckte ändå den var rätt söt :p Okej, nog var det ändå rätt kul och jag hade inte kunnat ha på mig det där på min student, men det är kanske tradition däruppe?

Förrästen så satt vi väldigt länge i maten idag och pratade. Nu när samtalsämnet ändå var om sametjejjen så funderar jag och pillan på att vara same och ren på muck.. haha. jaoo, vi är störda. får se om den saken, vi hinner fundera!


Och något som är fantastiskt, är att pillan typ ska ta ut sin piercing ovanför läppen, yeaaaaaaaaaaah, me like! hon gillar den inte längre.  Jag log mot henne hela dagen idag efter hon nämnt det :)


grattis

Förrästen, grattis ellen än en gång! <3

jag, joppa,sara,marre och micke ringde och grattade henne idag, men måste skrivas också :)

grattisgrattisgrattis sötis!


pluggpluggplugg

mycket plugg i veckan! no,matte,spanska,engelska. hujjaligen. nåja, ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag


söndagkväll

då var hela utbildningen över, helgen likaså. blev roligare idag, mer humor iallafall, sen var det väl ändå rätt mycket sitta, men mer intressant idag. nästa helg blir också packad, statistikskrivning på jampa open med stars. fasst inte lika packad som denna iallafall :)
Nåja, helgen har endast bestått av utbildning, mat och sova. pluggade faktiskt no igår när jag kom hem en stund också, prov på torsdag så lika att börja i tid.

ska nog lira en runda monopol med anton och sofie på antons dator strax, ändå rätt kul ändå, trots att jag förlorade igår. nåja, tar nya tag!
mamma har åkt på helex och kristina är också och tränar tror jag. påtal om helex så fick kicki bjuda två stycken på 2 veckors träninig, så jag och sofie får chansen, ohyes.  pappa har varit borta i några dagar på fiske, så han kommer väl hem snart. känns ganska tomt här hemma just nu. hunden är ovanligt lugn, skönt.

Ha det bra!


utbildning

tillbaka från utbildningen. blev väldigt mycket sitta idag, men nu kan jag det nya protokollet helt iallafalll :)
Håkan köpte pizzor åt alla till lunch, mumma. Blev lir i 1 och en halv timme i slutet, så vi fick döma. Kul att en vuxen körde sjukt hårt, verkligen. och när han kom fri, stannade han  vid trean, och sänkte den? när vi sen fick berätta för david lövgren, han som höll i allt, en sak vi hade lärt oss idag, så sa alla som vettiga grejer, men den där vuxna killen som ingen visste vem det var sa endast att han lärt sig hur mycket han saknar basketen, haha.

Jag säger då det marlene, hahahahha. så här var det, vi gick in på ica för att hyra film påvägen hem. så stod en kille från 7an framför oss till en dator typ där man kan välja film. han såg oss typ inte, och marlene började låtsasjucka mot honom? haha stört. så märkte jag att mamman såg alltihopa och hade kommit och stod bredvid, helt chockerad, jag bara gick därifrån, och tillslut kom carro och marlene asgarvande mot mig. chookeeee!

samma tid imorgon, fasst tränarutbildning med jampa och david vischer då. hoppas det blir mindre segt!

Ha det bra :)


enhetsdag

Justeja, hade enhetsdagen idag på trollis. fytusan vad kallt det var imorse alltså! tänkte inte på vantar eller halsduk, och det var typ frost på morgonen, inte så smart.

Jag fick iallafall stå på basketplanen i timmar och se på när grupperna sköt mot korgen i hopp om att just de skulle sätta bollen i korgen och bli lite extra nöjda eftersom det inte var många som satte :p Inte många basketspelare alltså. 5 stycken högst.
Drog en rusch till andra sidan trolltjärn där malin, gustav och carro var. fick med mig en halsduk tillbaka, tack!

Var inte lika rolig enhetsdag som de andra åren då vi fick ha livsmedel. eller 9orna fick använda, vif ick dyka i det. småkul ändå. orka klaga på det så inte vi får ha det? nåja.

det går verkligen inte att prata i telefon samtidigt som man skriver!

en fågel som är med barn, eller en fågel som är med ägg?





äntligen helg

helg ljuva helg!

Ska nog träningscykla, och sen sova en stund. är hur trött som helst. Domarutbildning i antnäs 9 imorgonbitti, hujjaligen. nåja, bra antar jag :)

rotsakspaket?

Jag och pillan somnade till american pie 2 igårkväll. Pillan trodde på ett rykte om att jorden skulle gå under igår, så hon kröp sig närmare mig när vi skulle sova, rädd som hon var :p

Så när vi skulle se a walk to remember : jag: ser du datorn bra? (vi låg i sängen och såg.)
                                                                           pillan: jo men kan du se texten ens?
hei, dålig syn!

har hål just nu och jag och amanda sitter i spanska grupprummet. aldrig någon här, väldigt skönt. en skön soffa för sig själv. det är toppen!

Vi har nyss haft hk med Göta. Pasta och ostsås med rotsakspaket. Pastan var supergod, men rotsakspaketet smakade inte bra. Vi fick betyg också efter lektionen på dagens jobb, jag och amanda fick vg, faktiskt det högsta man kunde få :) Göta gillar vi!

Jag bara älskar torsdagar, så himla slappa. Har matte om en timme sen bara elevensval.

nu ska vi fortsätta kolla runt på klipp på youtube!

Puss

a walk to remember

jag och pillan har nyss sett a walk to remember, så himla fin film. fick tårar då och då där i slutet, så sorgslig!

kladdkakan i ugnen nu, också ska vi kika på idol straxxx.

Ha det bra : )

antnäsbk

smått seg träning idag, kan vi inte bara bli alla så vi åtminstone är 9 pers?

ryktas om att emmelie, 91an som spelat med min systers lag förut, i antnäs.  jätteduktig av det jag kommer ihåg, och bra längd. länge sen man såg henne, sist lk då hon var med jonsson. hoppas det blir så, så vi blir 10. och kanske att andra emelie stannar ändå, hon vet inte än, men hoppas. hade varit toppen!

sista fridrotten imorgonbitti, måste verkligen ge allt nu. hon får inte sänka mig pga det där asså, det hade varit lite elakt.
det må ju vara det segaste att ha idrott på morgonen?

två förhör imorgon också, men det ska nog gå bra, pluggat så jag kan det nu iallafall. petra är världens bästa lärare : ) ohja. carina är bra hon med. dock lite mer allvarlig kanske, men ändå väldans snäll.

Jag skrattar bara åt pillan. guud vad hon fjäskar för varje lärare. så fyllde carina år förra veckan, så sa alla grattis när de gick ut ur klassrummet. så pillan, stoppade hon sin hand på carinas axel och bredde ut världens smile med ett "grattisss!.
Och helena, på idrotten förra veckan typ. Så sa hon något i stil med "är ni redo att köra igång?" pillan; självklart, jag är på g!
helena: hääärligt pillan!

så gick helena iväg och pillan knuffar till med armbågen " hörde du? ;)"

söt du är!

ajja, nu börjar ögonen dra ihop sig, sängen väntar!

Godnatt

plugg

bytt tillbaka till syslöjden än en gång, träslöjdsläraren var inte rolig alls, log aldrig och förstod inga skämt. plus att han vägrade hjälpa, och då är jag bättre på sy ändå. gick ändå hyffsat bra den här lektionen, håller på med en axelväska, får se hur den kommer se ut i slutändan =)

sååå, helgen kommer bestå av obligatorisk domarutbildning i Antnäs...från 9-17 både lördag och söndag. åhhh. den krockar med statistikutbildningen med stars också, så den kommer jag troligtvis missa.

imorrgon kommer perrrrny hit efter skolan. blir bra. länge sen hon var här i byn, iallafall i mitt hus :))

nu ska jag och kicki åka till ica och köpa någon sås till maten, lite ovanligt att hon får köra själv nu. hehe


japp

ville verkligen bara somna om i morse, och stanna hemma. Kände verkligen inte för fridrott på morgonen, nej nej. Men slet mig upp efter några minuter ändå.
Fridrotten gick kasst också, hujja, inte min grej asså. 1.10 på höjdhopp? hehe. likt om helena sänker mig i idrott nu bara för det, hon har verkat lite vresig på sistone. hoppas verkligen att jag får behålla mvg:et, jag var ju lika kass förra året?
jag,gustav och malin ska ta och hålla i en lektion kring jul iallafall, det ska ju tydligen vara bra.

sjukt hungrig, pappa är och handlar, så lär ta ett tag, ajja. håller ut. ska se film eller nå tror jag, bara slappa iallafall :)

 


läger

då var helgen över och jag är helt fantastiskt slut i kroppen. den var mycket bra iallafall :)
Matcherna gick dock väldigt blandat. Förlorade väldigt stort mot bg-tvåorna, men dom var bra. och vann idag med typ 40 elelr 50 mot vråken.
vart många träningar iallafall, men slapp morgonpasset idag och fick ha vattengympa istället, hehe. fina badräkter och badmössor vi fick låna. kommer bilder.

Igårkväll satt hela gänget i vårat rum innan vi skulle sova med alla lampor släckta, med täckena runt oss och massa ljus i mitten. spökhistorietiimeeee. okej. stina var galet bra på att berätta en läskig. vet inte hur högt vi skrek, men det var enoormt. kom flera hemska. kunde ändå somna väldigt snabbt, som tur var.

Ingen träning imorgon :) skööönt.

puss

grattis kickilajnen

Grattis syster som tog körkortet idag!!! :)


<3


imorgon är ett mysterium

slapp dag idag, mycket skönt. surt bara att bussen hem kommer en halvtimma sent eftersom vi åker med den från stan.

Fult det var idag. jag hade hört imorse på radion att en 11årig kille hade blivit borttappad i fjällen när han var där med sin klass typ. och dom hade inte hittat honom än. stackars liten alltså. så snackade jag och pillan om det. och han hade ändå inte haft så mycket kläder på sig, och det hade regnat och snöat, och han hade varit borta i 18 timmar. 
Så när vi kom till skolan var linnea i min klass ganska upprörd om man säger så. vi undrade vad som hade hänt, och hon berättade att hennes kusin var borta i fjällen. asså, det var hennes kusin! stööörtttt. Hon var iallafall jätteledsen, och det var hemskt. stackars henne också. en viss kille i 8an sa åt henne att inte gå runt och skryta om att hennes kusin var borta, eller låta det gå ut över alla andra. är han helt jävla störd eller? trorreee.

Hon fick dock veta senare på dagen att hundpatrullen hade hittat honom, han hade tydligen stannat och skulle titta på något då han tappade bort sin klass. han övernattade i en grotta, och hade inte ätit eller druckit något på 18 timmar. han fördes till sjukhuset, men allt blev bra :)

blir kicki som håller träningen ikväll, kul att hon inte kommer ihåg någon övning typ, ajja, vi får dra ihop något bra.

ska sova en stund innan träningen nuuu,

Ha det bra :)




fina humor

Fantastiskt kul träning! Trots stoora problem för mig ibörjan på att hoppa över någon hög vägg. eller början och början, hela tiden. förutom sista gången då jag försökte och försökte, och pappa och janne sa hur jag skulle göra. ville verkligen inte ge upp när janne visade hur man skulle ta tag och vandra med fötterna uppåt, kände mig inte smidig. så jag ställde mig bredvid janne, (tvillingarnas roliga far) och jag gick upp som han gjorde. då jag precis höll på att komma upp, kom den, "vi får sluta träffas på det här viset" . haha, jag brast ut i skratt och ramlade ner. men tillslut gick det, tydligen tröjan det var fel på som jag hade dragit ända ner ut till händerna, som skulle vara uppdragen så jag fick bättre grepp.
Janne asså, finns det någon roligare? tror inte det. föräldrarna skrattar till och med. det är helt sjukt. Han filmer allaaa våra matcher också, hur bra som helst!

Nåja, vi ska dit en gång till om någon vecka, innan snön kommer.

Imorse på musiken, fiifan, pillan och min humor, må vara den roligaste eller dåligaste som finns. men musikläraren skrattade iallafall... hehe. Så var det första musiklektionen för våran klass, så satt helena(läraren) och pekade på alla och sa deras namn. så skulle man säga om det var så man hette. Så drar pillan till en klockren, "jävvlar, typ mördarleken det hära.."  och när man tänker efter var det precis som det. helena fick till ett storgarv, och ganska så många mer under den genomgången. helvete pillan, vi skämmer nog ut oss, fasst om hon tyckte det var kul? haha. ajja, orka att alla satt helt döööda. och ingen svarade på hennes frågor typ. vi satt och skakade (av skratt) typ hela genomgången också för att Gustav såg hur trött som helst ut, och bara satt och blängde på tavlan. fantastiskt kul såg det ut.

okej, jag tror vi har något problem. men, ett gott skratt förlänger livet?

blir pillan tomorrowww efter skolan :) soova där med.



Ha det bra :)


hej trä

Japp, nu är det gjort! Har bytt från sy till trä, hehe. är verkligen urkass på att sy, och jag gav till förslag i början av lektionen att vi skulle ha en genomgång om alla beskrivningsord typ, men nej, man lär sig med tiden..visst, jag har försökt i två år nu, om inte tre, och det går bara inte. Fick med mig pillan till trä. Stört ovana vi var. Gustav fick hjälpa mig lite, också råkade jag såga fel sorts planka tydligen, så får börja om nästa gång. Varför har man ens slöjd i skolan? vad kan det vara bra för, egentligen? Hade G i sy, trots min mössa som med 96 maskor som blev hyffsad, förutom hålet mitt på toppen, men det såg ju inte marianne?
Ajja, det får bli bra med träslöjd. Pillan gick bara och drog skämt om hur dåliga vi var hela tiden, och fattade inte vad vi gjorde där. Hon funderar på att byta, men ska försöka tvinga henne att stanna med mig :)

Hade skolfoto idag också, vad händer med fotografen? Han hade tydligen sagt till en tjej, "dra ner linnet litegrann" . Är han störd eller? haha. så till malin, "gud så snygg, du har riv i blicken", och massa annat. Amanda hade lust och gå och smälla till honom för att hon fick sitta, hehhh, sötis.

f21 med laget om en timma, hinderbanan där, låter ändå kul, som de har förklarat den iallafall. blir terrängbanan också, en aning tyngre antar jag :)


RSS 2.0