Moving on to better things

var tvungen att stiga upp halv 9 imorse för bussen som gick 9. Känns alltid lika tungt. Less jag blev imorse, hade en stört otäck dröm. vaknade upp och kollade på klockan 06.15. hellllvete. jag försökte att inte tänka på drömmen men den kom upp hela tiden. somnade tillslut.. var otroligt länge sen jag drömde någon mardröm alls, hatar det verkligen.

ser ändå framemot morgondagen. blir att laga middag med vännerna. sen blir det väl att möta de andra och fara någonstans. kommer nog bli hur trevligt som helst :) 


she moves in her own way

jag har lyckats!  I alla dessa idrottsår har man fått slita runt på gatorna för att få sålt omöjliga lotter, rabatter osv. Det enda som brukar lyckas är kakor och sånt. Nåväl. Vi säljer lotter med stars just nu. 10 kr styck. Jag gillar verkligen inte alls att gå och sälja, utan går bara till dom jag känner typ, eftersom ingen annan köper. Varje år går jag till tanten som bor två hus bortifrån oss för att få sålt någon enstaka sak som vi varit tvungen att sälja. Inte en enda gång har hon köpt. Jag var nyss ute och tog en sväng på kvarteret för att få sålt lite eftersom de ska in imorgon. Tänkte gå förbi tantens hus, men bestämde mig för att ta chansen. Tog fram leendet och pratade med världens vänligaste röst när hon tillslut öppnat dörren. Hon bad mig komma in, och hon köpte! Två stycken till och med. Jag är nöjd. Äntligen.

hittade ingenting på staden. endast mat. tusan vad folk det var. likt att alla skåp var upptagna i smedjan så jag fick gå och bära på en stört tung bag. Hujjaligen. Men gick bra, anna är supertrevlig, så tänkte inte så mycket på den stora bördan.

ikväll blir en lugn kväll. 2 timmar träning med stars imorgon. ska gå och kolla en sväng på skor efteråt, sen bär det av på powerpump på f21 med antnäs.

trevlig kväll :)

kom på mig själv idag, länge sen man lyssnade på the kooks. favvo, helt klart.


28 dec

papppii har fixat min dator nu så den är heltyst. förut kunde kristina vakna ibland och undra om hon hade tinnitus eftersom jag somnat med min dator på i rummet bredvid. för mig har den blivit som ett bra sömnmedel..

träning 10 imorgon med stars. efter det staden med anna. så himla länge sen. blir trevligt! första dagen jag går på mellandagsrean också, hoppas det finns kvar något, heh. ska dock spaaara nu. kanske blir sthlm med ida i sommarrr :)

hittade detta på sofies blogg;


Kastade popcorn på sonen - sköt pappan

Biobesökaren arg över pratglad familj 

vem dödar någon för att de inte är tysta i biosalongen? någon gillade filmen..





coming to town

axeln vill verkligen aldrig ge sig. blev ett skönt bubbelbad efter körslaget. ska strax lägga mig framför tvn och se mission impossible, vem gillar inte tom cruise? :-) dock lite overkligt, men det får man försöka undvika.

första träningen efter jul imorgon. förkylningen har blivit mycket bättre efter all julvila, kanon!

soffan kallar.  puss! 

tribbiani tar tag i de höga tonerna


perhaps

Tusan! Jag förlorade mot pappa i poker, i finalomgången. Jag vann två gånger igår, inte bara vi med då heller (nöjd) men pappa skyllde på att vi var tvungen att stressa till kalle anka, och andra gången för att vi var tvungna att flytta oss från matbordet då vi skulle käka. Så, vi satt från 17.40 - 21.00 och lirade. Blev sjukt segt. Tillslut gick jag all-in och pappa tog hem vinsten. Han är nöjd nu. Jag måste vinna, imorgon eller nå. Det är verklgien så att våran familj lirar sjukt mycket kort under sånna här högtider. Hela tiden. Och alla är väldigt tävlingsinriktade också, iallafall jag anton och pappa. Kicki bryr sig inte lika mycket, men nu verkar hon ha något på g i vardagsrummet. Hon lirar på pappas pokergrej på internet, och vinner snart pengar. Jag hör dom, pappa fick till ett fan nu. så får se om det går bra. ska dit och kika!

har inte tvingat i mig nå te idag, hehe. skippppar de.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically to those who hardly think about us in return


jul jul, strålande jul

Firade julen här hemma med familjen, + viktor och sofie. Man behöver verkligen aldrig vara hungrig under julen. Fortfarande mätt efter all julmust, mat och dyl. Vi såg kalle som vanligt, men tusan alltså, vad dom borde ta bort ferdinand, den är verkligen kass. nåväl, blev massa kortspelande också. poker, där jag vann! nöjd tjej. gick dock väldigt mycket sämre för mig i plump. nåväl, presenterna var bra. mest pengar, absolut det bästa. sen var det underkläder, kläder och sånt nödvändigt.

jag är grymt förkyld. fick tvinga i mig en kopp te igårkväll, vilket jag absolut hatar. mamma hade lagt i honung, kände inte ens det. fick nästan i mig en hel kopp. jag förstår inte hur man kan tycka om det där alltså.. måste dock tvinga i mig idag också om jag någonsin ska bli frisk.

jeo, och idag kommer moster och kusin, så det blir väl att umgås och det ida gockså. julmaten finns såklart kvar i några dagar så det blir det idag igen.


23 dec

fick slita mig upp halv 9 imorse för bussen som gick 9. ganska härlig stämning på bussen med jullåtar :)

kan inte fatta att det är julafton imorgon. Känns inte alls som det. I år ska vi fira själv, bara familjen här hemma. Otroligt skönt. Man kan som göra vad man vill, och det är rätt mysigt det också.

tänker skippa datorn under julafton, så god jul på er alla :)


22 december

då var julklapparna köpta! underbart. Hade träning 10-12 med stars idag, så blev storheden efteråt med la familia. jag och kicki delade på prelle till anton och kristina fick välja ut en så det blev en foundation.

vi måste dock slå om antons nu, hon i kassan stoppade tydligen en genomskinlig lapp för priset. om jag sölar här har förhoppningsvis kicki hunnit färdigt när jag kommer ;-)

träning samma tid imorgon igen, och måste ta bussen imorgon. kl 9, hej och hå.

fjärde advent

träningen gick väl bra, förjävla magont där ett tag bara. men körde på.

blev luleå basket med martina och pänt efteråt. var en riktigt spännande match. enda gångerna det är kul att gå och se luleå basket. hehe. nää, men den var mycket bra. spännande, det gillar vi. dom vann med 1 pinne också, galant.
förresten så såg jag en tjej som jag jobbade med på waynes när jag och pillan praoade där. hon var typ 87 eller nå och berättade att hon var cheerleeder. när jag såg henne där på golvet funderade jag vars tusan jag sett henne förut. och hon kollade på mig hela tiden. Kom tillslut på det, sjukt ovanligt.

ska strax se film med anton,sofie och kristina. puss!

bowling

vi hade det trevligt igårkväll. Jag,Viktor, Kicki, Iza och Elsa for och bowlade. Trots att jag bowlade senast  förra smomgången som var för en månad sen, var jag dock rätt kass, men kom inte sist ;-) Kickan vann iallafall.
Det fungerade lite dåligt där bara. Vissa käglor låg redan ner när man skulle börja, så fick man inte dom inräknat. Det var dåligt.
efter bowlingen åkte vi till godishuset och köpte karra som jag åt en fjärdedel av typ, jag var väl den enda som bjöd till familjen här hemma så. nåväl, mamma bjöd på glass med chokladsås och varma jordgubbar. det var mumma. vi lirade poker där elsa vann. haha. nöjd hon var.  

vi såg taken sen. grymt bra. jag och anton gillar den enormt. som bond, men mycket verkligare, och råare. bra film. starkt rekommenderad!

på två timmar ska jag åka in för starsträning. känner sjukt sug. efter det luleå basket - telge. kanske blir med pappsen om ingen annan ska dit.


från filmen. rå han är pappan alltså :)


pusss


when a stranger calls

Skippade staden idag. Guud vad jag drar ut på julklappsköpandet. tar tag i det på måndag eller tisdag efter starsträningen istället.
Jag gillar att ge bort julklappar. Så kul när folk blir glada.. Nu får man verkligen fundera på vad man ska ge. Har redan funderat ut kickis och antons på ett ungefär :-) 

ska ta tag i rummet nu. blir mer julkänsla när det är fint. lutar mot bowling ikväll


"Alltså, varför snöar det alltid mest under lyktstolparna?"


23:54

blev julbord på menyn innnan plannja. egentligen är julbord lite överskattat men revbensspjällen gör susen! favvo, helt klart. och jag fick träffa malin thornberg i pausen. och hennes man. gud, jag höll på att börja lipa när vi kramades. om det bara hade varit vi två där hade tårarna sprutat. hon är så bra!

plannja vann, inte så spännande match. jag,martina, ida, pänt och jonna drog till hemmakväll och hyrde skräckis. when a stranger calls. alla hade redan sett den flera gånger, men den är verkligen lika bra varje gång. jag hade ändå glömt bort större delen av filmen så det var toppen. kan ju säga att jag skrek allt vad jag kunde några gånger. fan vad man skrattade åt det efteråt. haha. men hemsk är den. som verklighetstrogen, det gillar vi.

jeo, kom nyss hem. ska väl bara sättta på någon film och somna till det. mamma ville iväg tidigt till stan imorgon. och hon är enda sättet för mig att ta mig in på en lördag. hujja. halv tio, det är hårt. nåväl, julklappsrundan imorgon, så det behövs verkligen.

godnatt


lov

Finalen förlorades ganska stort och b tog hem segern tredje året irad. Supergod gröt till lunch också, och sen fick vi betygen. När vi kom ut från klassrummet rev alla upp sina brev som vanligt. Ovanligt nog sparade jag mig tills jag kom hem! Sjukt strongt av mig.
Betygen kändes ändå bra. Vet att jag kommer att höja mig i vissa till slutbetyget så. Lugna puckar!

Ikväll ska tydligen min gamla coach, malin thornberg, som har flyttat till kangas, på plannja! Hon är i luleå nu under jul och nyår. Ska bli så kul att äntligen träffa henne. Var så länge sen. Trots att vi mailar varandra rätt mycket :)

njee, nu ska jag se film eller något innan det blir dags för plannja.

ha ett bra lov


it´s done

Puhhh. efter tre timmar är jag äntligen klar med analysen. En och en halv sida text ungefär, sen är det med bilder och diagram och sånt så blev sammanlagt 3 sidor. Såg att lantz fick till tre sidor, men har fortfarande mindre än henne eftersom alla hennes sidor endast bestod av text typ? ;-)

Nåväl, skönt att få den hur vägen.

vänner nu, sen träning!

it don´t always happen

blir att kämpa med religionsanalysen fram till träningen. hujja. lantz hade gjort fyra sidor? men lantz är lantz, så gör så gott jag kan.

döma 8ornas basketfinal imorgon, + lira våran egen final i volleybollen. sen är det looov. underbart. hem efter skolan. sen in och käka och se plannja med jonna, pänt och ida :)

dags att börja med analysen.


julbord

halka och slisk består vägarna av nu.. höll knappt på att ta mig från amandas hus pga halkan och blåsten som förde mig mot diket hur mycket jag än stretade emot. sockarna var inte torra när jag kom fram heller, hujja.


Jag och amanda gjorde klart vårat religionsarbete. Vi rörde även ihop en chokladbollssmet och stoppade i lite pärlsocker och käkade. hehe. stört gott. känner behovet av ett spinningpass. ska nog ta tag i det framför vänner :) känns alltid så bra efteråt. yes, det blir det jag ska göra nu. Sen sooova. älskar verkligen tidiga kvällar.

och nu ett test som skjuter fram träningen en bit;

1. Tre namn jag lyssnar till:
Maja, majster, majstor, majsan osv.
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
glad och positiv
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Har nog för stora krav på mig själv
4. Detta är jag rädd för:
clowner, skräckisar
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
umgänge, bra humör, mat och vilostunder

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
lyfta på endast högra ögonbrynet, ljuga
7. Detta tycker jag om att göra:
spela basket, umgås, skratta, sova
8. Detta vill jag göra just nu:
träna och sova!
9. Bästa känslan:
när man blir sådär överlycklig så man inte kan sluta le
10. Värsta känslan:
när allt går fel, och humöret är nere

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
humor, pratglad, snäll,
12. Är jag kär just nu?
nej
13. Jag vill gifta mig...
Ja det vill jag nog göra
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Skaffa barn och familj, resa jorden runt, hoppa fallskärm osv,
15. Min käraste ägodel:
familjen

16. Något jag vill ha i present:
hm, pengar sitter alltid fint
17. Detta har jag på mig just nu:
underkläder + svarta mjukisbyxor, svart linne
18. Favoritkläder:
beror på, helst något mysigt hemmaplagg
19. Favoritdjur:
Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
beror på tillfället, men många, förutom rock

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste; musik  tråkigaste: fysik
23. Stjärntecken:
tvilling
24. En bok jag älskar:
oliver twist
26. Tv-program jag gillar:
Vänner ;-)
27. Favoritdoft:
när det är absolut rent, nystädat och dammtorkat och hela alltet!
28. Detta äter jag gärna:
kött eller kyckling

29. Dricker helst:

mjölk till mat, annars vatten
30. Favoritgodis:
choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Kalifornien!
32. Färg på mina ögon:
mörkblåa
33. Min längd:
171
34. Jag tror på:
vad tror jag inte på? går på allt..

35. Jag spelar:

Basket
36. Person jag beundrar:
Pernilla. Hon är sig själv i alla lägen!
37. Så här bor jag:
Blått hus med vita knutar med familjen
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Haha va?! ingen aning
39. Det här tänder mig:
varma ögon och ett fint leende

40. Det här gör mig avtänd:
gubbar
41. Favoritfärg:
svart, blått,
42. Favoritcitat:
allt kommer att bli bra, om det inte är bra, är det inte slutet.
43. En hemlighet jag vet:
fortfarande hemligt

45. Senast köpta skiva:
hur många år sen var inte det?! kommer absolut inte ihåg :)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
typ ett lejon
50. Vad lyssnar du på just nu?
datorns höga susande
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
varit i skolan, pluggat med amanda. ska träna och sova
52. Var är dina föräldrar från?
pappa från boliden och mamma från umeå

55. När badade du i en pool senast?
några veckor sen, klassikern i pontus
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Klart jag har
57. Hur många barn vill du ha?
två eller tre
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
hårdrock typ.
61. Har du åkt moped någon gång?
Joo

62. Har du busringt någon gång?

vem har inte? ;-)
63. Har du fått felparkeringsböter?
nä men det lär komma
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
fallskärm vill jag absolut hoppa!
66. Har du en egen trädgård?
nä det är väl familjens?
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
bamse när jag var liten, nu vette tusan! jag och pillan älskar tecknat iallafall :-)

69. Badkar eller duschkabin?
duschkabin
71. Favoritpizza?
antingen artista eller kebab
72. Chips eller popcorn?
Popcorn.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
hahahha, näää
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
haha, nejnej
76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin, helt klart

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

amanda och peson, på max ;-)
78. Favoritchoklad?
hm, marabou tror jag
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Joo
82. Är du bra på matlagning?
haha, njäää, jag duger
83. Klarar du att tanka själv?
om jag hade bil så säkert!
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
haha nej.
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nejnej
87. Vad var det senaste du handlade?
nyårskläder
88. Har du kräkts offentligt?
hm, det hoppas jag inte
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
hitta sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
inte kärlek kanske, men början?

92. Kan man vara vän med sitt ex?
jorå
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
jag har aldrig besökt någon på sjukhus vad jag minns ;o
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
haha, nä normalt tror jag
96. Vad har du i din väska?
idrottsgrejer som borde packas upp
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
borstar tänderna

98. Vad är du tacksam för idag?
att vi fick se madagaskar 2 istället för mattelektion
99. Var hittade du den här listan?
på amanda pettersons blogg; www.aamandaap.blogg.se
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
fritt fram för alla


tillbaka

nu har några klasskamrater fått sin vilja igenom, plus att nu har det lugnat sig från skolan, börjar vällan om. haha likt.  på fredag är det jullov, och jag längtar grymt. Behöver absolut vilan. Nog för att vi kommer ha träningar med stars nästan varje dag, men ändå. det är så likt att lärarna stoppar alla inlämningsuppgifter såhär i slutet. Skönt att man har gjort bort allt nu. Dock min och amandas samarbetaruppgift kvar, men bara lite. Den blir supersnygg, men ändå fult gjort. haha. Nåväl. Känner liite panik. Julklappar till Kicki och Anton är inte fixade än. Äh, det räcker väl att man åker in 23;e som alla andra år? och är det slut så är det.. ;-)

jag grät till en film igårkväll, igen. mesig jag är! vet inte när kristina somnade, rätt tidigt tror jag. Grinade när de pratade om hur lik dottern var sin döda mor och allt. Men bara några tårar dock, inte floder.

krickan ringde precis och hörde om vi hade makaroner hemma, dom var på affären, kanon! blev en snabb order till henne att inhandla lite hårfärg till mig. blir lite ljusare :)



laddat hem de tre säsongerna jag saknade av vänner, så ska slå på det och sova nu. hehe. fys ikväll!


hejdå

lägger ner bloggen, för nu iallafall

hörs så länge


final?

galet trött jag är

vi är i final i volleybollturneringen nästa fredag, haha. vi och b möts än ett år. och 9a 2 vann för tredje året irad utklädningspriset. grattis!

ska slå på vänner nu och sova ruset av mig innan träningen, ha det bra

amanda har skaffat blogg

dömningen blev väldigt drygt efter ett tag. Jag dömde 7 matcher irad, så var nådigt less och hungrig när dagen var slut.
Efter skolan for jag hem till amanda för att göra på vårat religionsarbete. blir sjukt vackert, och vi ska ha mvg på den, hehe. får se hur det blir med den saken.

ska sova här iallafall, gjorde mest ett inlägg för att reklamera över att amanda skaffat en blogg. www.amandabackman.blogg.se! den kommer följas =)

imorgon, volleyboll turnering, wihoooooooooooooooooooooooo

nä nu ska vi kila, godnatt!


favourite song

Matteprov idag, kändes då bra. Trodde jag bara hade missat på sista uppgiften. Men hade slarvat på en, tusan. 2 poäng ifrån mvg, det var lite surt. Får se hur julbetyget blir i det, det får vi nog veta på torsdag.

Efter skolan var det bara att slänga i sig maten och fara till f21 för spinning med laget. Vi körde i ca en halvtimme, och det var sjukt tungt ändå. Det tog då i benen. Men det känns bra nu efteråt, när man knappt kan gå. Lockar med vänner.. olikt?

Vi slipper idrotten imorgonbitti så börjar halv 10, kalas. sen ska jag döma 8ornas basketturnering imorgon så har bara engelska och en halv svenska lektion. Underbart.


testttt

Skiva i CD-spelaren? julskiva
Antal timmar sömn inatt? kommer inte ihåg
Vem är sötast? Rossss : )
Vem vet mest om dej? Kicki
Vad vill du ha just nu? Lov
Höger eller vänsterhänt? Höger


Språk: Svenska, spanska 
Sängdags? Snart
Fobier? trånga utrymmen och clowner
Känner du någon snygg kille? Jorå
Har du körkort? Nejnej
Vem pussade du senast? Pillan, på kinden
Har du bråkat med en kompis idag? Nej

Har du kysst någon du inte känner? Njae
Åsikt om jultomten? Lik pappa

Håller du på med någon sport? Självklart
Vad skulle du vilja heta om du fick välja själv? Vet inte, men moa är fint
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dej? Olivia
Mjölk i kaffet? Dricker inte kaffe
Är du ett trendlejon? Nej
Är du kär? Nej
Har du kysst en nära kompis till dig? Nej
Läser du bloggar? Jo

Vem skrev ett sms till dig senast? Amanda
Röker du? Nej
Dricker du? Nej
Svär du? Klart att det händer

Sjunger du? Ja
Vad har du fått mest komplimanger för? Ingen aning

Vill du gå på högskola? Får se
Vill du gifta dej? Joo

Favoritämne i skolan? Musik, Idrott
Favoritsysselsättning? Umgås, basket
Choklad eller vaniljglass? Choklad
Kommer du överens med dina föräldrar? Joo

Vad vill du arbeta med när du blir stor? Polis, läkare eller sjukgymnast
Din hårfärg och frisyr? Blont och axellångt
Vilka skor hade du på dej idag? Svarta stövlar
Kläderna du hade på dej idag? underkläder, jeans, vit t-shirt
Favoritklädfärg? Svart
Vilka kläder skulle du vilja ha på dej just nu? Det jag har på mig, mjukis och tröja

Hur mycket pengar köper du kläder för varje månad? Mycket olika
Skolväska just nu? Ingen, bagen när det är idrott
Favoritårstid? Sommar
Har du glasögon? Ja
Favoritmat och dryck? Kött och pommesfrites/potatis/potatissallad, till det - mjölk.
Favoritdjur? Hund
Favoritprogram? Vänner
Gillar du när det åskar? nää, ingen höjdare
Vad köpte du senast? En tubtop från diva

Vem tänker du på just nu? Fick just motcho på hjärnan, hon loggade in..

Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Maja
Hur svarar du i mobilen? Hallå/hej/hej det är maja

Vem umgicks med senast? Viktor,kicki,jessica
Senast kramade? Pillan
Vem ringde dej senast? Micke
Vem ringde du senast? Kristina


Vilken låt förknippar du med dig själv? ingeen aning
Vad ska du göra ikväll? Se vänner, sova
Sov du ensam idag? Joo
Vem sov du hos senast? Pillan
Vem sov hos dej senast? Haha, typ pillan


varma sköna rum

Tungt att gå upp imorse, blev ännu tyngre med tanke på att kristina var ledig idag och låg och sov i rummet bredvid. Kämpade igenom dagen ändå och kändes skönt att komma hem.
Vi ska göra muntligt med Sarri innan betygsättningen i engelskan. Jag, amanda och Malin fick starta idag på svenskan. Vi valde att prata om någon film eller tv serie. Jag började. Amanda och Malin hade redan förutspått vad jag skulle välja när vi fick veta att man fick ta serie. Valde helt klart Vänner, hehe. Gick bra hoppas jag. Kändes bra iallafall.

Ingen träning alls idag så ska gå igenom matten en sista sväng och sen sova tidigt.

snart jullov, underbaaaart.


vetgirig

Jag, anton och sofie har spenderat kvällen med att utmana varandra på www.vetgirig.nu. Sofie vann "turneringen" tillslut. Jag och Anton kom på delad plats. Man fastnade verkligen i det! haha.

Ska sova nu. Idrott imorgonbitti, volleyboll typ. volleybollturnering på torsdag mellan niorna. våran klass kommer nog inte vinna,  b tar säkert hem skiten igen, vi får satsa på utklädningspriset ; )

Sov gott


starkt

Maten igår blev mumma. Efter det såg vi tre filmer. Började med någon spansk skräckis, Daghemmet. Den var  inte så speciellt läskig. men ändå bra, skrek till en gång iallafall. Efter den lättade vi upp det hela med madagaskar 2, rolig ändå. hehe. Japp, och sen sista filmen blev ET. Länge sen man såg den!  Sen var det bara att sova.

Matchen mot råneå idag startade så otroligt dåligt. Absolut inga skott sattes.  Vi låg under efter första halvlek med 22 poäng. Något hände i andra halvlek. Vi tog över totalt och satte mycket mer än i första, tog mycket mer returer, och försvaret var på topp.  Tredje perioden vanns med 22-2. Tillslut vann vi matchen med 5 poäng, gaaaaalet skönt.

Nu är det snart käk, sen ska jag bara slapppaaa, kanske få lite gjort på bilduppsatsen. Brukar var abra filmer på söndagar. Så kanske blir att se någon av dom.

heejhej


förresten, så är vi inbjudna till scania! stars alltså :-)


lördag

Somnade till vänner igårkväll, kring ett kanske. skönt var det. Vaknade kring 11 av att värmen i rummet var helt olidlig, pga att datorn stod på. slog på vänner och halv 12 ringde jessica och frågade om jag skulle med till stan kl 12 med henne och josse. Jag kastade på mig lite kläder, åt en väldigt liten frulle, och fixade mig. klarade allt på en halvtimme iallafall. Jessica som hade snabbat på mig var inte klar då så jag kilade dit så for vi fem minuter senare.
 Blev ändå inte mycket stan för min del. Jag, Micke och Simon for och kikade på öppet hus. Dock gav det intes å mycket, jag blir alltid bara mer förvirrad när jag går på sånt där. Plus att vi tre hade inte planerat så bra med tiden. Varje grej vi kom till så var det samma sak " och just därför ska ni välja ledarskap" osv. även eftertexterna rullade när vi precis kommit dit. Nåväl, nu vetj ag inte vad jag ska välja i andrahand mellan hälsa & friskvård eller ledarskap. hjälp!? det står still.

gick sen in till stan till jessica, josse och några fler. Blev en kort stund att bara sitta, och sedan tog vi bilen hemåt.
Jag, viktor och kicki ska käka gott idag. Sen blir det filmhäng antar jag. match mot råneå imorgon så, bortaaa.

trevlig kväll :)


fredag

Fredag, skönt. Vi fick tillbaka spanskaprovet, det oförberedda, och ja, det är inte så mycket att prata om. Gick fullständigt sämst. jag som ville höja mig till mvg i det. njeee, första gången jag grät efter jag fått tillbaka ett prov. Blev bara stört less. Petra säger att jag har för höga krav på mig själv, men det är klart man vill få bra. Nåväl, var bara att torka tårarna, amanda gör alltid en på så bra humör! Fick tillbaka ett gammalt engelskaprov som tydligen bara tog plats i lärarens pärm, så fick glädja mig till det mvget. Men det är så. Man har ändå sjukt höga krav på sig själv, iallafall jag. Trots att man har nog med poäng för att komma in på det man vill. Klart att man vill slå syskonens betyg, det är ett mål. hehe. Blev iallafall sjukt besviken på mig själv på detta prov. Inget jag kan göra något åt nu, så bara att köra vidare.

Efter skolan åkte jag och amanda in till stan. min tubtop/tunika på diva fanns kvar! Den blev inhandlad.
Sedan hade vi rätt mycket tid på oss, så vi provade lite klänningar på vila. två bilder;

 

Peson kom efter ett tag, och vi fortsatte att strosa runt. Dock less man börjar bli på stan i luleå. ajja. vi strosade runt men ingen hittade någonting förutom mitt tidigare inköp. Vi bestämde oss tillslut för käk på max, sen kilade vi till kulturens hus för att vänta in plannja. där blev också lite bilder taget, hehe ;

  

Surt nog förlorade plannja med ynka två pinnar. Jag, peson, amanda och gustav tog bussen hem, och fick reda på lite oväntade grejer.. haha.. nåja, ska se någon film nu. matchen mot gladan är flyttad från imorgon, så ledig lördag, wiee. orkar inte gå på öppet hus heller. går så få bussar,

godnatttt :)


now we are not afraid, although we know there´s much to fear

Härlig torsdag. På hkn delade vi upp oss två och två, så skulle vi göra något av vissa ingridienser som stod på tavlan. vissa saker var tvungen att vara med i rätten. eftersom amanda skulle gå på något möte efter halva lektionen körde hon med mig och klara tills hon stack. Vi var sjukt kreativa. Blev en pajbotten, och sedan stekte vi köttfärs som vi sedan blandade med skurna morötter,vitkol och broccoli, det blandade vi ihop med köttfärsåsen till en enda röra. La sedan denna blandning över pajbottnen, och sedan rev vi ost som vi la på allt ihop - och in i ugnen! Blev jättegott faktiskt. Osten blev perfekt smält och jaa, allt blev super. Morötterna blev dock lite knapriga, men det var ändå gott. Och vi fick även höra att det var bra för tarmarna, så kanon :) Bröden blev stört stora. fantastiskt gott! jaa, lyckat. som vanligt blev det lite knapert med tid, men det struntar vi i, heh.

härlig stämning sista lektionen på musikalen. Bra detta kommer bli : )

Imorgon blir det staden med amanda och peson. Hoppas att den jag hittade till nyår finns kvar! Efter stan blir det plannja :)

Bildanalys nu, sen vänner. hejhej

bubbel

hade det oförberedda spanskaprovet idag. Gick väl sisådär. Vet ett fel jag har iallafall, sen är det säkert fler..
vi gick till bilden på hålet också och jag hann klart med min bild som ska vara inlämnad nästa vecka, kanon. har varit så himla stressigt med den där jäkla bilden. Bara uppsatsen kvar nu, och ska ta tag i den nu.

Funderar på om jag ska gå på öppet hus innan matchen på lördag som ändå är på hälsans. Får se hur det blir. Jag vet ju redan första och andrahandsvalet, borde egentligen inte vara någon idé att gå då. Kanskekanske.

Mamma ska bara lussebullar nu ikväll, mumsigt. och jag har galen träningsverk sen fysen igår. Helt sjukt i armarna ;o Ingen träning ikväll så ska bubblaa senare, kändes lockande. Men lugn musik och bara slapppaaa. underbart!

trevlig kväll :)


heja

snart kommer jessica och hämtar upp mig. fysdags, hej och hå!
färdig med romeo och julia krönikan nu också, yesssss.


julsånger

hittade i helgen vad jag ska ha på nyår, såklart hade jag glömt bankkortet hemma. får hoppas att den är kvar till på fredag.  

oförberett spanskaprov imorgon, uschhhhh. inte så oförberett heller? hehe. Är dock hörförståelse och sånt. så går tydlgien inte att plugga till det ;o

nu blir det ett rejält plugg innan träningen. bara 5 grejer kvar att göra innan lovet..

trevlig kväll!


RSS 2.0