even the wrong words seem to rhyme


näradöden känsla?

Vi var massa vid tunahallen. Plötsligt såg jag att alla rusade in. Jag själv stod kvar vid något staket och fattade ingenting. Plötsligt såg jag en björn gå mot mig. Jag såg bara hur sugen han var på att kasta sig över mig för att ta hela mitt liv ifrån mig. Känslan att bli dö av en björn vid sexton års ålder kändes riktigt dåligt. Okej, man vill aldrig dö av en björn. Men det var aningen tidigt..

Det här var dock inte verklighet utan en dröm jag drömde för någon natt sedan. Men den pirriga känslan i magen var inte positiv, och jag tror ärligt att det är så jag kommer känna om jag någonsin stöter på någon björn i verkligheten. (förutom på djurparker). Riktigt läskigt var det, och så verkligt!

och förresten, alla flygande insekter kan ju ta sig..........



only hope

Kvällen hos ellen blev riktigt trevlig :-) Vi såg den fina filmen A walk to remember. Den är så bra. Ida satt bredvid mig och efter ett tag såg jag hur det bara rann tårar nerför hennes kinder. Så söt så! Ska dock inte säga så mycket. Hade tårar i ögonen jag med och det var väldigt nära att det skulle brista rejält.

-ja, vi är mesar.

Sen promenerade jag och markström från skurholmen till stan för att ta bussen hem.



såga såga såga

Dagen bestod endast av slyrensning och fortsätter på samma imorgon. Riktigt långtråkigt och myggen söker sig mot varje kroppsdel som inte är döljd bakom något klädesplagg.

Har precis duschat och ska snart bege mig in mot ellen :)


hyffsat blekt

m: kristina, ska du träna med mig?
k: jag får inte träna.
m: varför inte?
k: jag kan få framfall.
m: vad är det?
k: jag vet inte.


Nu är det bara en vecka kvar på sommarjobbet :) :)  Vi förflyttas till antnäs imorgon där det kommer finnas en hel del jobb.

Efter parkarbetet tar jag bussen in till ellen där det är filmtime med lite mixat folk. Blir nog trevligt :) Får träffa ida också som kommit hem från Turkiet. Hur brun kommer inte hon vara på en skala?

kika fotboll nu.



heja

soooooooooolar!

klassiker

Sitter i vardagsrummet och håller på att svettas ihjäl. Seriöst. Äckligt varmt! Blir nog att sova nere i natt om jag vill få någon sömn alls.

Till middag blev det grillat. Ovanligt? Sen nu ikväll har jag anton sofie mamma och pappa sett thrillern "Sova med fienden". Oerhört spännande film. Usch. Jag tror inte någon här hemma undgick att jag tyckte det heller... Drog ifrån mig världens högsta skrik. Seriöst, nästan. Har hur som helst aldrig skrikit högre. Fick sofie att skrika också bara för det.

Ont i halsen nu också, typiskt.

Och anton sa att han skulle ge igen genom att väcka mig 7 imorgon bitti och skrika i mitt öra. Hoppas jag slipper det.


kvällsregn tack

Synd att inte vädret höll i sig nu när man ändå är ledig.. 

Vaknade kring tio, åt frulle och la mig sedan på baksidan. Men det gick verkligen inte att ligga där. Helt galet varmt. Verkligen. Jag, Anton och Sofie bestämde oss för att dra till storsand där första doppet plats. Riktigt härligt faktiskt  : )

Ida ringde och skulle komma dit kring tjugo i två. Men då kom åskan, så hann inte träffa henne. Njepp, får bli nästa vecka eftersom båda har parkarbete den här veckan.

Vi drog istället och köpte mat på max, otroligt gott. Anton betalade eftersom jag hade pengarna hemma. Sen när vi kom hem lirade vi poker då jag vann, tro det eller ej.. Vilket resulterade i att jag slapp betala tillbaka för lunchen. Japp, det var det som stod på spel.

Nu ska jag duscha av mig oljan som fortfarande sitter kvar på kroppen. Bör använda lite hårinpackning också. Håret blir hyffsat slitet av att ha det uppsatt dag ut och dag in.

occch, ge oss regn nu mot kvällen. så mysigt!

tjao

behövligt

Har klickat hem lite kläder nu. Bland annat en ny bikini : )


pinsamma upplevelser

Alltså pinsamma upplevelser  måste ju vara det roligaste att snacka om när man är med laget osv? Kom och tänka på det. Martina kommer alltid med en massor av humoristiska händelser.  Riktigt roligt faktiskt. Jag har väl kommit ut med en, iallafall för pänt och martina när vi bodde hos någon i Nacka under en av sm-omgångarna. Tänker dock inte nämna något här, för det gör man inte. Nono.

här är en pinsam upplevelse jag läst

jag hade vart ute på krogen träffade en jätte snygg tjej i 40 års ålder .. vi gick hem till henne vi hade mysigt i sängen ... så vaknade jag lite senare på natten och var kissnödig gick upp på toan naken skit-trött sen när jag skulle gå och lägga mig så gick jag i till henne och kröp ner brevid henne igen och kramade om henne ... sen när jag vaknade så märkte jag att jag hade gått in i fel sovrum jag hade gått in i hennes dotters sovrum och lagt mig brevid henne i hennes säng helt naken ... det var sjukt pinsamt kan jag säga er ... dottern var 16 år gammal .

haha, riktigt underhållande enligt mig...


värt?

40 grader i solen här, och vi står och röjer sly. Så jävla varmt! Jobbar dock bara till tre idag, så jag ska kämpa!

grattis till mamma som fyller år idag =)

med solskyddsfaktor på ryggen drar jag mig mot dagiset, slysaxarna och myggen..




it´s only right

Filmen var väl inte den bästa jag sett om man säger så. Med andra ord, helt ok.

Duntäcket är nu dumpat. Behövdes verkligen. Det är verkligen bastu i hela huset, men ska inte klaga. Som jag har saknat denna sommarvärme! Nu längtar jag bara tills sommarjobbet är klart så man får njuta av den till fullo, utan att kratta löv som en tok.

Ska försöka sova nu. Hade velat öppna hela fönstret men min kropp har fått nog av myggbett nu alltså! Det räcker.

Imorgon blir det kalas. Mamma fyller år =)

natti



film

Idag var sista dagen vi jobbade till fyra. Skönt! Har varit helt galet varmt hela dagen. Lyckats få ett vackert märke av linnet på ryggen. Brände mig rejält eftersom det var första gången man solade ryggen för iår.

nu är det film och popcorn med mamma, elsa och kristina :-)


tungt

jobb i väärmeen.............


värme

Puhh. Riktigt skönt att vara hemma och inne i skuggan. Alla var riktigt slut här mot slutet, och det har gått rejält med vatten idag! Så ska det vara ännu varmare imorgon?! Inte ofta man blir ledsen av det. Måste nog stoppa solskyddsfaktor på axlarna också, bränt mig lite..

Kristina och Noel kom hit idag och ska sova över eftersom vädret är så bra. Blir nog till på fredag till och med. Noel har då växt sen sist, så det går åt rätt håll!

Nu ska vi käka kebab (mums), och ikväll ska jag träna med brooklyn/antnäs. Hoppas vi blir några iallafall. Sen senare ikväll ska jag bada med lilla noel :-)

tillbaks

Har varit något tjorv med att komma in på min blogg under några dagar.. Men jag fixade det!

Fick veta igår att jag, maria, sara, peson och en till?, blivit tillfrågade om att sjunga på våran gamla musiklärares sons dop. En låt, och vi får 200 kr var, plus fika! Det är inte dåligt. Ska bli kul fakitskt. Happy together blirree:)

Kämpar mig igenom sommarjobbet och nu börjar sommarvärmen visa sig. Idag stod vi i shorts och bh medan vi målade någon lada. Det var riktigt varmt. Och en liten bränna har man fixat sig iallafall. alltid något!

¨Var nyss och tränade med hökens utvecklingslag. När jag tänkte efter så kom jag på att jag inte hade spelat basket sen typ 17 maj eller något. Det är inte okej.. Men ska köra lite mer av det nu. Kommer hur som helst ha träningsverk av denna träning. Vi körde lite gym, och det tog rejält.

Nu har jag nyss käkat och slog på lite fotboll. Sverige ledde ändå med 3-1 så jag och elsa (min lillkusin) har gått och lagt oss i min säng och ser på so you think you can dance.

ska nog somna till tvn. upp tidigt än en morgon.

godnatt!

slut

Godkväll

Dagen bjöd äntligen på lite bättre väder. Kunde ligga på baksidan och sola i någon timme iallafall.

For och sprang innan middagen, rätt långt för ovanlighetens skull, med inte allt för högt tempo. Var då riktigt slut när jag kom fram iallafall. Det är huvudsaken.

Nu ska jag bara ligga och se tv kvällen lång. Upp kvart över sju imorgon för att  sedan påbörja veckans parkarbete 08.00..

tjao



she´s a he

Upptäckte Jerry Springers show bara för några dagar sedan. Hyffsat efter, yeupp. Men kul är det iallafall. Riktigt kul. Eller konstigt. Så jävla konstiga grejer. Går nog inte ett program då man inte rynkar på näsan och tänker "uuuuhh".






stackare

Ursch. Tycker verkligen synd om den här tjejen.
så ska hon ta bort dom nu. smärta!



lovely

Jag skådar sol!


dröm sött

Jag säger godnatt efter ett trevlig midsommarfirande. Kicki tog hem plumpen och jag kom på en stark andra plats. Slog därmed de vuxna, hehe. Pappa säger att jag är tävlingsinriktad? Antagligen.

förresten så fick jag min födelsedagspresent av kristina idag. En svart kjol. Superfin:)


godnattt!

 


fett nice

Vaknade upp med datorn bredvid mig. Yepp, somnade till vänner igår. Olikt? Hade gärna sovit lite till men ska ge mig ut och prova på de nya springskorna, så man slipper göra det ikväll.

Alltså, jag hade velat vara på något slags spa just nu. Lagomt seg i kroppen efter allt arbetande man inte är van vid. Plus att jag drömde om att någon som bor här uppe på berget köpte en riktigt stor pool i form av en bastutunna. Såg väldigt härligt ut när den var det enda man såg om man kollade upp mot de trakterna. Kanske inte spaliknande, men såg så härligt ut, och det fick mig att tänka på spa. Blö. Jaja, Kicki ska få färga mitt hår sen. Lika skönt det? Njaaaaaa... Men nödvändigt.

Trevlig midsommar:)




likt

pappa kom in och tog tvkortet så fick bli detta istället,

1.  Hur gammal är du om fem år? 21
2.  Vem var den sista du träffade? Pappa
3.  Hur lång är du? 171 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Smala Sussie
5.  Vem ringde du senast? Pernilla
6.  Hur löd ditt senaste sms och till vem? ungefär "om det blir bra väder" - till kristina
7.  Vad är dagens planer? Ja, dagen är ju snart över. Men ska bara ta det lugnt framför tvn.
8.  Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på. Sms är bra om man vill kunna göra annat samtidigt, men annars föredrar jag att ringa mer.
9.  Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10.  Vilken ögonfärg har du? Mörkblå
11.  När såg du senast din mamma? Kring 17
12. När träffade du din pappa senast? 20.00 då han snodde tvkortet av mig.
13. När vaknade du idag? 07.15
14. Har du någon gång hittat en katt? Jo det har jag nog
15. Vilken är din favoritplats? Har ingen direkt favvo, finns många bra.
16. Vilken plats föredrar du minst? För tillfället sommarjobbet,
17. Var tror du att du befinner dig om tio år? Dit ödet tar mig.
18. Vad skrämde dig som barn? Tjuvar (trodde att dom tog barnen i familjen)
19. Vem fick dig att skratta senast? Pernilla
20. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja det tror jag. Mamma har en hel drös.
21. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
22. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på årstiderna. Vintern - rejält med kläder. Sommar - trollor
23. Hur många kuddar har du i sängen?  fem...
24. Hur många landskap har du bott i? ett
26. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor utomhus. Strumpor inomhus. Självklart barfota när det är varmt =)
27. Är du social? Joo. Nära folk jag känner snackar jag massor, men kan vara lite försiktig annars.
28. Vilken är din favoritglass? mayan mystical
29. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa med vänner. Och shoppa massvis!
30. Tycker du om kinamat? Jo det är helt okej.
31. Tycker du om kaffe? Jo, bara inte för starkt.
32. Vad dricker du till frukost? juice,oboy eller mjölk.
33. Sover du på någon särskild sida? Mest höger, men det varierar.
34. Kan du spela poker? Joo
35. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
36. Är du en beroendemänniska? Njaa, det kan jag inte påstå, isådanafall träningsberoende.
37. Känner du någon med samma födelsedag som din? Kalle Anka!
38. Vill du ha barn? Ja
39. Kan du några andra språk än svenska? Jo, engelska och en liten mängd spanska
40. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
41. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag.
42. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping och nöjen
43. Äger du dyra smycken? Nä, använder det inte ofta
45. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En varmkorv
46. Vem är den roligaste människan du känner? Hm, möjligtvis tvillingarnas pappa Janne.
47. Välj ett ärr på din kropp? Ett på högerhanden som jag fick i tvåan när pillan försökte hjälpa mig med att få ut lim ur limpistolen. Hon sprutade istället över hela min hand. Inte okej;)
48. Vad har du för ringsignal? Vanliga sonyerikssonsignalen
49. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nä inte jag iallafall. Men dom finns säkert någonstans.
51. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma
52. Kan du byta olja på bilen? haha näää
53. Har du fått fortkörningsböter? Lite svårt än så länge
54. Vilken var den senaste bok du läste? Oliver Twist
55. Läser du dagstidningen? Då jag har tid och lust. Men blir knappt något på sommaren. På vintern blir det sporten nästan varje dag.  
56. Prenumererar du på någon veckotidning?
57. Dansar du i bilen? Nä det händer väldigt sällan:)
58. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lugna favoriter
59. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Leos Lekland-snubbens telefonnr.
60. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen 12 juni då vi sjöng med kören.

i never promised there will be sunshine everyday

Sommarjobbet har ju skakat om i huvudet på en. Vars man än åker eller går så tänker man "det är gräs mellan dom där plattorna, bör tas bort", "undra vem som måste rensa de där rabatterna?, eller den där vägen ser inte rak ut pga gräset som växer krokigt, fram med högrepen..

For och handlade med pappa på maxi och fixade ett par nya springskor till mig. Väldigt behövligt!  Har nyss käkat och ska ta tag i rummet. Bör verkligen städas.

Blir nog att fira midsommar med fredrikssons också. Trevligt trevligt:)



tjao

Jag är riktigt less på sommarjobbet nu! En vecka hade räckt gott och väl. Har lunch nu, och det enda vi gjort idag är att vända sand på en volleyboll plan och dragit bort rötter.

Imorgon är det midsommar så vi jobbar självklart inte då. Tror att kristina,viktor, noel, anton och sofie kommer hit då så det blir fullt hus. Skönt med en ledig dag.

Nu är det käk som gäller och sen bär det tillbaka till alviksskolan. Jobbar till fyra några dagar nu för att ta in midsommar.


några år sen yepp

hittade en hög gamla bilder :)








piggare

JAg vet inte vad det är för melon jag sitter och käkar på just nu, men god är den!

Vad händer med att jag somnade till oth halv sju igårjkväll? Halv sju!  Så fick mig alltså tolv timmars sömn inatt.

Någon kille från Leos Lekland ringde idag och hörde när jag kunde komma in och provjobba så att jag sen kunde starta. Så det är alltså inte bara lugn och ro efter sommarjobbet. Men tror nog att det jobbet kommer vara rätt så bättre än detta. 

Stiga upp, till parkarbetet, hem, träna, sova. Så kommer det se ut nu tre veckor förutom på helgerna.. kul!


riktigt segt

Tog mig nyss ett bubbelbad. Kände mig värd det efter det hårda slitet. Haha. Riktigt jobbigt. Nästan ovärt det eftersom man inte tjänar mycket alls. Men men.. Ska kämpa mig igenom dessa tre veckor, sen jäklar, blir det sommarlov!

nu hoppas jag snart på käk, ska nog slå på tvn tills dess.

ny dag imorgon

hej


byta blöja

tjena. känns riktigt konstigt att inte fara till bergskolan något mer. Kom bara på det nu när det är måndag imorgon. Underbart :-)

Jag satt nyss och höll i Noel då han bajsade.

jag: usch, nu bajsade han
kicki: här har du en blöja. gå och byt på honom.
jag: jag?
kicki: ja, här.

jag tog blöjan i ena handen och noel i andra och vandrade till badrummet. La upp han bredvid handfatet och knäppte upp bodyn. Han börjar skrika som en tok. Jag bestämde mig för att lägga ner han på lilla mattan när han slog ner de saker som var i hans närhet.. Tog av blöjan, sköljde lite papper, och började torka. Han skrek fortfarande och kunde inte ligga still. Sen börjar han kissa mitt i allt.. Det bara sprutade. Riktigt mycket för att vara så liten! Ut på mig,mattan och golvet.

Blöjan och kläderna kom tillslut på och jag torkade upp kisset från golvet och slängde mattan i tvättmaskinen.

Jag gjorde det ändå bra! Första gången. haha. Men man måste tydligen vara snabb på med blöjan, för dom kissar när dom blir kalla.
Man lär sig något nytt varje dag?


there are many things that i would like to say to you

Har gjort bort dagens träningspass. Cyklade (spinning) i ca tjugo min. Blev riktigt tungt efter ett tag!
Duschade, och sen stoppade jag på ansiktsmask, som jag fick av moster när jag fyllde år. Någon kylande grej, mycket härligt. Riktigt slätt nu, heh.

Mamma bad mig göra någon efterrätt till dagens middag. Så ska väl ta tag i det nu. Kicki och noel kommer väl på en timma eller så :)

bör städa rummet också. sen blir det film och bara ta det lugnt

herrå


one to go

Jag och mamma såg på någon äventyrsfilm. Var om någon kille som skulle hämnas på en haj som hade ätit upp hans vän. Den var riktigt seg. Det tog nog 45 minuter innan dom skulle ut på havet och söka. Och då hade man förmodligen redan hunnit somna? dåligt.

Imorgon ska jag sova ut, träna, och sen får vi se. På måndag börjar parkarbetet i Antnäs. Skönt att bara få det bortgjort!

oth/natt

avslutningsdag

Hade mycket trevligt igårkväll. Var hos stina med pänt och jonna, och efter ett tag kom även arvid, danil och lundberg. Tog oss en snabb sväng in till stan också, träffade lite folk, och sen bar det iväg till tuna igen.

Ikväll är det bara jag och mamma hemma. Daniel, anton och pappa har dragit och fiskat så vi två ska nog bara se film eller så.


pillan var helt ledsen stackarn





SOMMARLOV NU. YEAH


skolavslutning

Balen igår var trevlig! Blev inte många timmar sömn inatt. Kom nyss hem från avslutningen. Sången gick bra för mig och pillan trots den stora nervositeten. Betygen var bra också, så jag är bara glad. Alla grät, men jag fick inte fram en tår. Förjävligt? Nja, jag ser nog bara framemot åren som kommer. Men självklart så kommer jag sakna alla massor!

nu sitter vi hos kristina och ska snart in och se henne gå ut. Sen ska vi hit och käka tårta och sånt med alla. Ikväll blir det till tuna i början iaf.

puss


halo

Nu har Jessica precis fixat mig inför balen. Är vrålhungrig, och resten av familjen sitter och äter lax. Hur gott som helst ju. Nåväl, vi kommer få god mat där också, så ingen fara =)

jag och perny ska sjunga ikväll. nervis!

spinning?

Hade nog kunnat sova hur länge som helst. Kändes som det iallafalll. Hade hur som helst ställt alarmet på 10 för att hinna träna. Bär av till stan med ellen kring tolv.

det är fan klarrt nu! högstadiet är över. Otroligt skönt att få lämna bergskolan, det räcker med tre år, helt klart. Kanske för att man är inställd på att man ska säga hejdå nu, men ändå.

lite senare kommer pillan, kicki, camilla och jessica hit. Får se hur pigg Jessica är. Hon var riktigt glad i hatten igår ;)

/m


den rör sig!

Vädret var bra för en dag på udden. Efter det drog jag ida och ellen och fikade. Fick även present av ida och jompis, ett par skor, trosor, och ett armband. Jättefint alltihopa, tack tack :)

Efter detta for jag till kicki, viktor och bebben. Alltså det är helt sjukt så söt han var! Otroligt! Jag kunde inte sluta kolla på honom. Världens sötaste bebis!

Vi for och kikade på balen. Alla var jättefina. Jessica var såå vacker!

ska nog träna lite nu och imorgon är jag ledig. Måste in på stan en sväng för att köpa en tub-bh till klänningen. Men ska nog sova ut först!


9 juni

Nu har främmandet åkt hem och jag är placerad framför tvn i väntan på paris hiltons new bff. Så töntigt men samtidigt så bra!

Har mest fått pengar idag. Behövs verkligen. Så det tackar jag för. Fick även någon dyr choklad som jag måste smaka, den ser riktigt god ut!

Samling 10 på udden imorgon så får en liten sovmorgon igen. Goodie.

sen torsdag ledig för bal.

denna sommar ska bli såå bra!

ett år äldre

Sådärja, då var sista skoldagen klar! Udden imorgon, kan bli kul :)

Så fyller jag 16 idag. Inte så himla märkvärdigt egentligen. Maria och Elsa kommer hit senare så då blir det tårta och det.

Imorgon efter udden ska jag, ida och ellen och fika, och sen ska vi se balen i stan. Jessica ska gå så. Ska bli kul att se alla så uppklädda. Älskar att se alla olika klänningar som alla bär osv. Dom är så vackra!

Orkade inte fara till kristina idag, hon ska ändå komma hit med bebben på torsdag då jag är ledig och ska färga hennes hår. Då får pillan se honom också, och han får äntligen träffa sin moster ;) 

  


lucky you´re clever

nämn något som gjorde dig glad igår: kicki fick en son

Vad gjorde du kl 08 imorse: lirade brännboll

Vad gjorde du för 15 min sedan: pratade med kicki

Det sista du sa högt: vars är mamma?

Det senaste någon sa till dig: Ute på promenad

Vad är det för väder hos dig nu: sol

Godaste glassmaken: choklad

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, kanske

sover du tungt: joo

 drömmer du mardrömmar: ibland

Favoritlåt just nu: arctic monkeys - fluorescent adolescent

Vad ser du om du tittar till höger: väggen

Vad gör dig glad just nu: att högstadiets slut närmar sig..
 
Vad ska du göra härnäst: kolla upp buss för imorgon

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: trött men glad

Favoritgodis: choklad

Kläder just nu: morgonrock

Sommarplaner: sola, jobba, umgås

Hur många kuddar sover du med: 3 stycken

Spelar du något instrument: Nej, spelade gitarr förr.
 
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska

Är du kittlig: Jaa, ruggigt.
 
Snarkar du: nej
 
Stjärntecken: tvilling

Äckligaste insekten: spindeln

Stökigt eller välstädat: Välstädat
 
Längtar du mest efter just nu: lovet och värmen!

stay beautiful

Då var denna dag avklarad. Alltså det känns riktigt ovärt att ens gå till skolan, vi gör ingenting vettigt.

Idag har solen visat sig också, bra!

Nu ska jag cykla.  Har den längsta sovmorgon vi någonsin har fått på våran tid på bergskolan. Till halv elva. Haha. Skönt.
Tror nog att vi är den enda klassen som aldrig har haft en sovmorgon inlagd på något av våra sheman under tre år..



minnesrunda





Nu har vi sett bilder på bebben. Han har fått viktors mun , helt klart! Haha. Men den var sööt! Pappa tycker dock att alla bebisar är lika fula. Så han får övertyga morfar på ett annat sätt.


on and on and on she goes

Tog mig en riktigt lång runda imorse, måste ha varit en mil, om inte mer. Skönt.

Camilla ringde mig när jag kom in och vi snackade på om det här med födseln och det. Alltså det är fan sjukt, känns riktigt overkligt. Och man får inte hälsa på dom på sjukhuset heller, dåligt. Ungen ska göra nå test och se så att allt är bra och om allt står rätt till får dom åka hem på tisdag. Hade varit bra, fyller år då, så rätt bra present att få träffa honom :)

 
Ska röja upp lite i rummet nu innan pillan kommer.


och vädret kan ju ta och rycka upp sig till på onsdag då vi ska till udden med klassen,

en pojke är född

KICKI FÖDDE EN POJKE 01.27 INATT!

yeeahhh

Jag låg och sov, klockan var väl kring halv fyra, och det ringde på mobilen. vad är det för pucko som ringer nu var min första tanke, så jag tröck upptaget. Hade fått ett sms också så tänkte läsa det innan jag skulle somna om.

Jessica : Grattis, nu är du moster :)

Ringde upp numret direkt. Det var Camilla. Hon var överlycklig! Jag är glad att hon ringde och väckte mig! En pojke, vad roligt.

snackade nyss med henne i telefon och hon ligger på sjukhuset nu. Det gjorde tydligen asont!

hon skulle ringa upp strax för det kom någon,

vill hälsa på pojken. jag är fan moster nu. jag ska vara den bästa mostern ever :-)


fotboll

Mamma är så nervös över när barnet ska komma så att hon vill ringa kristina hela tiden. Okej om hon är excited (kom inte på det svenska ordet), men det är vi alla, och vi kan behärska oss. Kicki tyckte hur som helst att detta blev jobbigt och sa att mamma bara får ringa en gång per dag, 

Hon hade redan förbrukat sitt samtal innan middagen.

mamma: du maja, du ringer henne ikväll, och berättar för mig.


vmkval, ja så var det

i´m good, i´m gone

Okej, nu är det riktigt slappt på skolan. Vi sitter bara av tiden på lektionerna, eller ser lejonkungen. 

Jag och ida for och tränade efter skolan, (känns av nu? jo.) sen tjillade tjejjerna hos stina.   kom även några vänner till henne, rätt härliga typer, så man fick sig några skratt.

Nu är jag hemma och skulle egentligen vara med pillan men hon har spytt inatt och igårkväll. Så blir imorgon istället.

Och kicki är tolv dagar över tiden, denna väntan tar döden på en.....

 


godkväll

Tog en rätt så lång promenad med Ida i öronen. Vi snackade om allt möjligt. Rätt skönt att göra det ibland.

När jag kom in fick jag plötsligt magknip och började frysa och svettas om vartannat. Gick över, och sen kom det igen. Fick gåshud direkt efter maten. Obehagligt.

Färgade håret på jessica för en stund sen och fick se henne i sin studentklänning och studentmössa. Jättefint var det. Ska in och se både hennes och kickis student på fredagen. Själv har man tre år kvar. Men de åren lär gå fort, det känner jag på mig.  

Imorgon slutar jag 13.00 och efter det drar jag in till Ida. På kvällen blir det nog att umgås med tjejjerna och vi får väl se vad vi hittar på!




you don´t really care for music, do you?

hemma nu och dagen har varit otroligt slapp. Såg en riktigt intressant film på non, och sen bakade vi vaniljbullar på hkn.

och imorgon blir det helg, skönt. Måste in till leos lekland någon av dagarna för att lämna mitt nr. Jessica jobbar ju där så hon har fixat så jag kan få jobba där i sommar. Inte illa!

nu ska jag känna om det är nog varmt på baksidan för att ligga där en stund. sen ikväll ska jag över och färga jessicas hår :)





always where i need to be

Samtidigt som jag tycker synd om de som heter "plugg" på msn, så känner jag en otrolig skadeglädje. Så skönt att inte ha någonting mera alls! Förut när man kom hem satte man sig alltid med plugget, men nu? Har suttit och ritat av en bild på mig och amanda, och den hann till och med bli klar. Gillar läget :-)

Imorgon bör jag sluta ett, finemang

 

live your life

Mamma ringde för en stund sedan. Jag kände nervositeten stiga - har kicki fött?

Så var inte läget. hon ville bara höra vad hon behövde handla.. trist!

Läste nyss på hennes blogg att hon hade verkar i natt. (trodde hon iaf) herregud.
vill typ med in till förlossningsrummet. Fast, kanske inte..  Man får hur som helst inte det. Kanske bäst så?

På lördag ska jag och pillan upp upp till "berget" där hon bodde för ca 3 år sedan? När vi var små gick vi alltid till ett berg i närheten av hennes hus och hade picknik och njöt av utsikten. Vi ska göra det nu igen. Och vi håller tummarna för bra väder så vi kan sola. Ljuvligt. längtar typ. Så många minnen därifrån. Och det var ändå typ tio år sedan vi gjorde det sist. så det är på tiden.


no stress

Blev en springtur innan jag slog på tvn för Paris Hiltons new BFF. Kommer säkert att följa det. Alltid lika kul sånt där när man ser hur mycket de kan offra för att vinna. Förstod dock inte varför en tjej inte kunde färga håret svart? Det är väl bara att följa orderna om man vill vinna, det går ju alltid att färga tillbaka. herregud. Hon fick dock åka hem. Men vad hade hon förväntat sig?


sova nuu, idrott imorgon. måste vara taggad.. eller?.. en sak är säker, orkar knappt lägga energi på skolan nu här i slutet. men allt är ändå inlämnat och klart, så vi kan tjilla, hehe :)



pernillas fina kudde som hon gav till mig :-) har gjort en blå till henne som ligger i bakrunden. Var dock inte ett hjärta på den, utan en majskolv, en lök , och en tomat.... funkar det med!


härligt

tjenissss

Sista provet och sista muntliga redovisningen är klar nu! Känns gudomligt skönt. Passade bra in nu också. Hade verkligen inte orkat kämpa mig igenom några prov till. Det här får räcka gott och väl. Nu vill vi ha sommar. Börjar dock sommarjobbet direkt första perioden. Ärligt talat skönt att göra bort det nu i början. Så har man hela sommaren framför sig :)

Ska nog sova en stund innan maten. Sen blir det mest troligt en promenad eller något. Jag är jättespänd och går nog som alla andra och bara väntar på att kickis barn ska vilja ge med sig.


knäppo

kvällens matteplugg är avklarat och nu får det gå som det går imorgon. hänkade på mamma och hennes jobbarkompis till måttsundsbacken där dom skulle promenera. Passade på att köra ett intervallpass. Riktigt död i benen nu kan jag tala om..

tidig kväll, yeupp

Funderar på att eventuellt beställa denna.. får se

ASOS Flower Print Dress

måndagsbarn

Jag inser nog inte vad jag har gett mig in på. Jag och pillan kommer att sjunga forever young på både balen och skolavslutningen. Eftersom mina nerver knappt höll idag när vi sjöng för pänt och co, hur ska det då gå inför alla? Får göra det för pillan som ser framemot det :p

Ska kolla igenom matten nu. Sista provet imorgon, plus en redovisning på so:n. Sen är det typ över?

pappa tippade på att ungen skulle komma idag, eftersom han fyller år idag. So, he´s out!  Om den inte kommer sen ikväll.





RSS 2.0